If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Марио Пузо го е казал-един мъж никога не трябва да е прекалено добър с една жена.И аз имам един съсед скандалжия и пияница,при който дойде една жена, която остави мъжът си и двете си деца. Това е положението. След проучване в Гугъл е установено, че жените търсят в Интернет най-често секс с пират, бандит,вампир,върколак.
Ох, не разбирате ли от къде идва това търсене ако наистина има такова изследване ? Помислете кой търси изобщо такива неща. После се замислете кои актьори играят във филмите пирати, вампири, върколаци и бандити ,ами това са секс символите на Холивуд. Значи подрастващите тийнейджърки правят някакви малоумни търсения по тази причина и мъжете си мислите ,че това са жени. Не, не са, това са много млади девойки
Марио Пузо го е казал-един мъж никога не трябва да е прекалено добър с една жена.И аз имам един съсед скандалжия и пияница,при който дойде една жена, която остави мъжът си и двете си деца. Това е положението. След проучване в Гугъл е установено, че жените търсят в Интернет най-често секс с пират, бандит,вампир,върколак.
+1
Явно търсят нещо по-откачено, а не стандартна хубост.
Още един случайм подобен на този за който ви разказах, че бившата на мой приятел предпочете дърт и миризлив таксиметров шофьор пред готин, млад мъж. ??? !!!
Още един случай, подобен на този за който ви разказах, че бившата на мой приятел предпочете дърт и миризлив таксиметров шофьор пред готин, млад мъж. ??? !!!
колегата ни поздрави със св. валентин /не с трифон зарезан/
и то с 1 ден закъснение
сещаш ли се какво и как е празнувал
скърцАла е яко пружината на спалнята
колегата ни поздрави със св. валентин /не с трифон зарезан/
и то с 1 ден закъснение
сещаш ли се какво и как е празнувал
скърцАла е яко пружината на спалнята
Баш. Що не им даваш животец, виж как добре си скитат
Мии...щото само скитането им запълва дните. Гледам тя си има вече собствен канал със 100к абоната.
Абе знам ли, не съм им в къщата, може и до старини да откарат. Не се вълнувам особено, но чат пат тренирам испанския с клиповете и, че говори що годе разбираемо. Иначе са като Гатлинг, почти не вдявам дума.
Коментар