If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Просто дадох пример за икономии (вкусна и евтина пица), които всички българи правеха през 90-те години.
Преди малко вечерях пица при мама, по едно съвпадение,
Дори в днешно време повечето българи са много стиснати и не са готови да почерпят приятел с кафе или сладолед.
Да те успокоя, българите са щедри и широко скроени в сравнение с други народи, въпреки всичко, което им се наложи да преживеят. И най-вече, винаги са имали и дано винаги да имат духовност. Други народи си мислят, че духовността е вид прах за пране.
Ти пък сега и айрян без пари, боза не щеш ли? Я по-сериозно.
Обаче и това е талант - това си е габровска жилка. Автентична. Аз затуй си го обичам Евгич, по своему той е уникален.
Понякога както ги реди, все едно слушам роднините си от онзи бермудски триъгълник Троян-Априлци-Севлиево. Опасна зона, но имат усет към търговия и бизнес.
Просто дадох пример за икономии (вкусна и евтина пица), които всички българи правеха през 90-те години.
Преди малко вечерях пица при мама, по едно съвпадение,
Дори в днешно време повечето българи са много стиснати и не са готови да почерпят приятел с кафе или сладолед.
ха ха това на живо съм го преживял.
Прибираме се с един приятел кьоркютук пияни в общежитието. Ма нали само имам стая па нивгаж не съм живял там и объркваме етажа.
Не се отваря пустата му врата, един ритник и долу и се пльсва 130кг в леглото, таман да се пльосна на другото и виждам 2 облещени очи. 1/2 час я вадих момата (40 кила с мокри гащи) изпод туловището ....
Леле, какво воала бе човек, той ще я смачка дамата. Недей така, не плаши аудиторията. Това е като секс със сумист - коства дори да си го представи човек …
ха ха това на живо съм го преживял.
Прибираме се с един приятел кьоркютук пияни в общежитието. Ма нали само имам стая па нивгаж не съм живял там и объркваме етажа.
Не се отваря пустата му врата, един ритник и долу и се пльсва 130кг в леглото, таман да се пльосна на другото и виждам 2 облещени очи. 1/2 час я вадих момата (40 кила с мокри гащи) изпод туловището ....
Мдам, ама аз имам живо въображение и си представих при гаф с камасутрата как 150 кила покриват 50 кила - това си е живо жертвоприношение, мани, че ми призля…
Човекът си е женен,има и дете,така че явно е намерил решение как да прави секс. А и финансово е доста напред с материала.
Взех компромисен вариант!
Иначе трябваше да взимам два.
Ся го ползвам и за офроуд, макар че клиренса му по-къс, но е идеален и кат тръгнем на ски/....
Иначе чистия офроуд вариант с лебедка - как да тръгнеш по магистралите с него на 3000+ км.
(и ски-куфара отгоре)
Коментар