IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Мен както ме е подгонила предколедната носталгия даже бих оставила чубрицата .
    Е, чубрицата не отричам ама на пица не слагам

Коментар

+ два ананаса за предни зъби!

... и долни гащи марка "GuZi" (не Гучи, а Гуци) - абе домашен суЖук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Не само кремвиршите. Маха се чубрицата и се слага оригано / риган / ,гъбите е хубаво да са сушени не сурови за да не мокрят тестото и ще стане

Коментар

Да те успокоя, българите са щедри и широко скроени в сравнение с други народи, въпреки всичко, което им се наложи да преживеят.

Пицата е ок, но без кремвиршовата съставка.
          Не само кремвиршите. Маха се чубрицата и се слага оригано / риган / ,гъбите е хубаво да са сушени не сурови за да не мокрят тестото и ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Просто дадох пример за икономии (вкусна и евтина пица), които всички българи правеха през 90-те години.

Преди малко вечерях пица при мама, по едно съвпадение,

Дори в днешно време повечето българи са много стиснати и не са готови да почерпят приятел с кафе или сладолед.
            Да те успокоя, българите са щедри и широко скроени в сравнение с други народи, въпреки всичко, което им се наложи да преживеят. И най-вече, винаги са имали и дано винаги да имат духовност. Други народи си мислят, че духовността е вид прах за пране.

Пицата е ок, но без кремвиршовата съставка.
            Last edited by Arana; 25.11.2022, 21:18.

Коментар

Ти пък сега и айрян без пари, боза не щеш ли? Я по-сериозно.

Обаче и това е талант - това си е габровска жилка. Автентична. Аз затуй си го обичам Евгич, по своему той е уникален.

Понякога както ги реди, все едно слушам роднините си от онзи бермудски триъгълник Троян-Априлци-Севлиево. Опасна зона, но имат усет към търговия и бизнес.
              Просто дадох пример за икономии (вкусна и евтина пица), които всички българи правеха през 90-те години.

Преди малко вечерях пица при мама, по едно съвпадение,

Дори в днешно време повечето българи са много стиснати и не са готови да почерпят приятел с кафе или сладолед.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

И положението стана...

Ша ма умориш бре - муахахахаха
                Last edited by Arana; 25.11.2022, 20:01.

Коментар

Леле.
                  И положението стана...

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ха ха това на живо съм го преживял.
                    Прибираме се с един приятел кьоркютук пияни в общежитието. Ма нали само имам стая па нивгаж не съм живял там и объркваме етажа.
                    Не се отваря пустата му врата, един ритник и долу и се пльсва 130кг в леглото, таман да се пльосна на другото и виждам 2 облещени очи. 1/2 час я вадих момата (40 кила с мокри гащи) изпод туловището ....
                    Леле.

Коментар

Леле, какво воала бе човек, той ще я смачка дамата. Недей така, не плаши аудиторията. Това е като секс със сумист - коства дори да си го представи човек …
                      ха ха това на живо съм го преживял.
                      Прибираме се с един приятел кьоркютук пияни в общежитието. Ма нали само имам стая па нивгаж не съм живял там и объркваме етажа.
                      Не се отваря пустата му врата, един ритник и долу и се пльсва 130кг в леглото, таман да се пльосна на другото и виждам 2 облещени очи. 1/2 час я вадих момата (40 кила с мокри гащи) изпод туловището ....
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Мдам, ама аз имам живо въображение и си представих при гаф с камасутрата как 150 кила покриват 50 кила - това си е живо жертвоприношение, мани, че ми призля…
                        Човекът си е женен,има и дете,така че явно е намерил решение как да прави секс. А и финансово е доста напред с материала.

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
                          Какъв ако не е тайна, конспирация или магия
                          Взех компромисен вариант!
                          Иначе трябваше да взимам два.
                          Ся го ползвам и за офроуд, макар че клиренса му по-къс, но е идеален и кат тръгнем на ски/....
                          Иначе чистия офроуд вариант с лебедка - как да тръгнеш по магистралите с него на 3000+ км.
                          (и ски-куфара отгоре)

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                            ..... ама взех друг джип.
                            Какъв ако не е тайна, конспирация или магия

Коментар

Старият беше екстра, тоз новият малко хорър фикшън
                              еми заради пачангата го бях сменил, да го зарадвам малко
                              препоръка е

Коментар

Ти може да не си инженер, но това си е инженерен подход отвсякъде. Определено мъжко решение.

Форс има финес йок
                                Еех, нямало финес!
                                Що говориш тъй???

Големия кораб ПЛАВА, а малката лодка само клати!!!
                                (мое те тресне някоя морска болест)
                                Last edited by Julius_BG; 25.11.2022, 19:12.

Коментар

Working...
                                X