Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Въпросът е дали са имали възможност да го правят.Все пак живеем в България и едва в последните години хората позабогатяха. Преди си беше мизерия. Надали някой родител би отказал да купи жилище и автомобил на детето си ако има възможност.
Включително беше дал към 17 000 лв на сестра си през 2001 г. за покупка на апартамент и до сега не ги е върнала, прави се на утрепана, документи няма за този заем.
Ама има Господ и ще я накаже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Относно ергените, щом един мъж е свободен за срещи и не носи халка, значи е ерген.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Българските мъже, в общия случай, не са по плащането.
Дори не плащат сметките вкъщи на 100% и не дават адекватна издръжка на децата си - ученици и студенти. Не купуват апартамент или кола на децата си. Тук говоря и за моя случай.
Да не говорим, че и навън, на заведение няма да почерпят стар приятел. Естествено, може да почерпят някоя въртиопашка, ако на хоризонта се вижда, че нещата ще станат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Тц, не съм ерген все още. Трябва да мине делото някога.
Тц, не съм в твоето положение.
Нещо на хоризонта?
При вас защо не се получи, изневери ли имаше?
Относно ергените, щом един мъж е свободен за срещи и не носи халка, значи е ерген.
Коментар
-
Сега като си ерген (разведен), си в моето положение, братле.
Произхожда от турската дума ergen (юноша).
Ерген значи неженен (разбирай 'девствен' по старите разбирания, когато не е имало секс преди брака)...
Как изобщо ти хрумна да го сравняваш с разведен?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Евго, Евго.....дребнав и скъперник мъж никой не харесва.
Интересно, златотърсачките често налитат на такива....може би нещо свързано с кармата..
Дори не плащат сметките вкъщи на 100% и не дават адекватна издръжка на децата си - ученици и студенти. Не купуват апартамент или кола на децата си. Тук говоря и за моя случай.
Да не говорим, че и навън, на заведение няма да почерпят стар приятел. Естествено, може да почерпят някоя въртиопашка, ако на хоризонта се вижда, че нещата ще станат.
Коментар
-
Без мен ще минат
А и госпожа "бъдещата бивша" се инати за подписа. Уж нямаше търпение....
Естествено за пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Някога, .....някога след около месец ще сте при съдията....
А и госпожа "бъдещата бивша" се инати за подписа. Уж нямаше търпение....
Естествено за пари.
- 1 like
Коментар
-
Привет
ако жената е загоряла и е разбрала, че си надежден, ще дойде у вас на първа среща, след като сте чатили и сте се видели на камерата. На мен са ми идвали
От друга страна, може да излезете на няколко срещи (3, дори и 10) и да не ти пусне. Това, че се държиш кавалерски, плащаш сметките и не настояваш, е в твой минус.
Аз съм чувал от един приятел от Варна, тип "лафа мъжкар".......отишъл на среща с някаква, а тя си гледала в телефона, говорела си с други хора по телефона и не му обърнала внимание както трябва и не се държала хубаво. И не станало нищо. Най-вече се познава по невербалния език,
Вероятно повечето българки търсят Холивудска красота и "добър платец".
Интересно, златотърсачките често налитат на такива....може би нещо свързано с кармата..
- 5 Харесвания
Коментар
-
Тц, не съм ерген все още. Трябва да мине делото някога.
Нещо на хоризонта?
Коментар
-
Така е.
Нещо на хоризонта?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеИ назад доказахме, че Евго понася шегите мъжки. За разлика от теб, другарю йорис.
Коментар
Коментар