Първоначално изпратено от harpiata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Имам и един познат адвокат, който е разведен. Той е на 63 години, гаджето му на 40.
Освен секс, ядене и спорт, някои други хора се нуждаят и от зрял партньор и другар до себе си.
Поразсъждавай върху тази мисъл.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Имам и един познат адвокат, който е разведен. Той е на 63 години, гаджето му на 40.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ще е интересно да ни разкажеш за тях след десет години или поне след пет.
Разни хора, разни идеали.
Коментар
-
Не знам колко е сурова реалността, ама нито един мой приятел разведен или вдовец не се е затюхкал,че се е развел.От двамата ми най-добри приятели единият е разведен,другият вдовец.Първият е на 48 години, а гаджето му е на 23.Вторият пък е на 53 години и си сменя любовниците като носни кърпички.Без обвързане. Имам и още много подобни примери.
Разни хора, разни идеали.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Не му отваряй очите на колегата. Остави го да си фантазира. Реалността е доста по-сурова и за двата пола след определена възраст.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Добро утро,
това което казваш: "ще започнат най-добрите дни и години във живота му", не е съвсем така.
В блока ми имаше 2 хубави семества, с по 2 деца, културни, образовани, като за пример. Обаче през 2019 и през 2022 жените им забегнаха при любовник и от тогава мъжете стоят сами на 40 +. И няма шанс да намерят нещо свестно. Също така е малка вероятността жените да се върнат при мъжете си.
Един друг комшия вика: "Тоя вход е пълен с мастии" и се хили. Преди време имаше други 2 такива.
Истината е, че днешните българки са комерсиално ориентирани и се интересуват какво те ще вземат и какво те ще получат,
Поздрави
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Женската го консумира след....таковането
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сега се замислям защо не съм виждал богомолец
ако някога видя, сигурно ще е гей
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
Това ти казвам приятелски, налягайте си парцалите, свалете малко гаеда,
щото след 40-45 год, тъкмо когато децата са отраснали и ще се запилеят нанякъде (ама те не Ви понасят, искат самостоятелност) един развод е като бездна за Вас.
За мъжа не е така, ще започнат най-добрите дни и години във живота му.
това което казваш: "ще започнат най-добрите дни и години във живота му", не е съвсем така.
В блока ми имаше 2 хубави семества, с по 2 деца, културни, образовани, като за пример. Обаче през 2019 и през 2022 жените им забегнаха при любовник и от тогава мъжете стоят сами на 40 +. И няма шанс да намерят нещо свестно. Също така е малка вероятността жените да се върнат при мъжете си.
Един друг комшия вика: "Тоя вход е пълен с мастии" и се хили. Преди време имаше други 2 такива.
Истината е, че днешните българки са комерсиално ориентирани и се интересуват какво те ще вземат и какво те ще получат,
Поздрави
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеОт статистическа гледна точка, това изглежда правилно.
Повечето паяци, които виждаш, са женски..
Прочее на испански лисицата е в мъжки род
Признавам ще ми липсват съветите му
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеОт статистическа гледна точка, това изглежда правилно.
Повечето паяци, които виждаш, са женски.
ако някога видя, сигурно ще е гейпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Питах изкуствения интелект "Какво искат жените" и отговорът му беше следния:
-Точното, което жените искат, може да се различава от жена до жена, но в общи линии, много жени търсят любов, уважение, поддръжка, разбиране, взаимна помощ и стабилност.
След това зададох същия въпрос за нашенските кокони - "А какво искат българските жени":
-Точното, което българските жени искат, може да се различава от жена до жена, но в общи линии, много жени търсят любов, уважение, поддръжка, разбиране, взаимна помощ, както и финансова стабилност и професионално удовлетворение.
Щом бота го казва
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение*тъпите испанци са сложили паяк във женски род,
Повечето паяци, които виждаш, са женски.
Коментар
Коментар