IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
    Не съм сигурен, че ще ти допадне. Виж, на Вергил определено ще му хареса...
    Възможно е.

Иначе хвърлих едно око на резюмето в Уикипедия. Описанието е кратко, но веднага прави впечатление, че мъжа на Каренина е статичен, докато Вронски е активен образ, воден от мисълта, че няма непревземаема крепост. Изглежда доста поучително, особено за хора с опит "на терен".

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Зависи, тя и Каренина първоначално не му е в “таргет групата” на Вронски, ама после той така се оплита в собствените си крака, че положението става губернаторско.

Ти си ми подобен типаж.

Просто имаш щур късмет, че не живееш в по-голям град. Слепите птички Господ ги пази
      Какво значение има къде живея?Принципите ми си остават същите. А и в големият град изборът на жени е огромен.И какво значи имам късмет-ти постоянно ме плашиш от връзки с жени все едно ще настъпи краят на света ако имам връзки с даден тип жени.Ако не си допадаме ще се разделим,ти нали си с два развода. Значи не е толкова страшно, а пък и доста мои приятели и познати са разведени.
      Last edited by Vergil1975; 16.04.2023, 15:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Нищо не си разбрала от това, което съм писал.Ако беше внимателно чела какво съм писал за Чингис хан,за телегонията и други подобни неща,щеше да си наясно какви жени търся и защо.Омъжени жени с деца никога не са ми били в таргет групата.
        Зависи, тя и Каренина първоначално не му е в “таргет групата” на Вронски, ама после той така се оплита в собствените си крака, че положението става губернаторско.

Ти си ми подобен типаж.

Просто имаш щур късмет, че не живееш в по-голям град. Слепите птички Господ ги пази

Коментар

Не ти вярвам. Не и след всички глупотевини дето ги изреди при появата си тук.
          Нищо не си разбрала от това, което съм писал.Ако беше внимателно чела какво съм писал за Чингис хан,за телегонията и други подобни неща,щеше да си наясно какви жени търся и защо.Омъжени жени с деца никога не са ми били в таргет групата.

Коментар

Явно не ме познаваш. Винаги бих избрал младото и неопитно момиче за своя съпруга пред омъжена жена с дете.Даже и афера не бих имал с такава-само проблеми може да има.Може евентуално краткотрайна връзка и дотам.
            Не ти вярвам. Не и след всички глупотевини дето ги изреди при появата си тук.

Коментар

Вронски прочее ми напомня за тебе .
              Явно не ме познаваш. Винаги бих избрал младото и неопитно момиче за своя съпруга пред омъжена жена с дете.Даже и афера не бих имал с такава-само проблеми може да има.Може евентуално краткотрайна връзка и дотам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                Христос Воскресе!

Бъдете живи и здрави и по-толерантни в коментарите си,
                Во истину воскресе, Евгени!

Да си ми жив и здрав и да си намериш невеста!

Коментар

"Всички щастливи семейства си приличат, всяко е нещастно по своему".Кой роман започва с тази фраза-такъв въпрос ми се падна за 5000 лв като участвах в"Стани богат"преди 21 години.Не го знаех и избрах 50 на 50,та останаха"Три сестри"и"Ана Каренина ".Избрах "Ана Каренина "и спечелих 5000 лв,така че след това прочетох и романа.Доста сюжети има в него и показва разнообразието на характери .Но със сигурност ако бях на мястото на Вронски бих избрал Кити,а не Ана.
                  Вронски прочее ми напомня за тебе .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                    "Всички щастливи семейства си приличат, всяко е нещастно по своему".Кой роман започва с тази фраза-такъв въпрос ми се падна за 5000 лв като участвах в"Стани богат"преди 21 години.Не го знаех и избрах 50 на 50,та останаха"Три сестри"и"Ана Каренина ".Избрах "Ана Каренина "и спечелих 5000 лв,така че след това прочетох и романа.Доста сюжети има в него и показва разнообразието на характери .Но със сигурност ако бях на мястото на Вронски бих избрал Кити,а не Ана.
                    Last edited by Vergil1975; 16.04.2023, 14:33.

Коментар

• Христос Воскресе!

Бъдете живи и здрави и по-толерантни в коментарите си,

Коментар

• Какви записи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                          Понеже често я споменаваш "Ана Каренина", ще взема да я прочета накрая, явно е доста иинтересно четиво относно тукашните казуси.

Коментар

Хехе, ТИ мене ме попита първи. Или смяташ, че тук всички притежават памет от по пет секунди като наш Айщайн? Не ти се получи и пак се пробваш .
                            Нормално агрегатно състояние на веществата

Коментар

Доколкото си спомням (а аз помня като слон) съгласно твоите “прогресивни” възгледи не е проблем ти да слагаш системно рога и да ашладисваше разни съседки дето мъжете им били по Англия на гурбет.

Кое точно те притеснява при обратната ситуация?
                              Нищо не ме притеснява. Всяка жена е свободна да прави каквото поиска, където поиска и с когото поиска. Въпросът е,че в такъв случай просто няма да има връзка с мен.Изборът си е нейн.И в конкретната ситуация ако бях на мястото на адаша бих прекратил всякакви отношения с палавата Ленче още като излязоха записите.Но явно е влюбен човека. Мъжете правим грешката понякога да се влюбим и после си патим.
                              А мъж не слага рога на жена. Рогоносец може да е само мъж .
                              Last edited by Vergil1975; 16.04.2023, 13:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Където е текло, пак ще тече. Понеже често я споменаваш "Ана Каренина", ще взема да я прочета накрая, явно е доста иинтересно четиво относно тукашните казуси.
                                Препоръчвам. Тази плюс “Идиот” на Достоевски следва да се прочетат поне два пъти в живота. Сега даже ти е малко рано, но действай. После я препрочети около петдесетата си годишнина. Велики книги.

Коментар

Working...
                                X