If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти недей много да прилагаш тактиките на Миро вкъщи, че да не ти посочат дивана довечера Той сам си е казвал, че е хрисим човечец, който не влиза в противоречия с жена му, ама тука си развива теориите на които подражава. Виртуалния му Аз обича да навлиза в крайности. Хановете и султаните са част от постулатите, заради които отнесе много майтапи, ама е печен и устиска.
Интересно, че Миро хвана иронията ми, а вие със Селена сякаш не
Ти недей много да прилагаш тактиките на Миро вкъщи, че да не ти посочат дивана довечера Той сам си е казвал, че е хрисим човечец, който не влиза в противоречия с жена му, ама тука си развива теориите на които подражава. Виртуалния му Аз обича да навлиза в крайности. Хановете и султаните са част от постулатите, заради които отнесе много майтапи, ама е печен и устиска.
Аз си постигам това,което искам от жена ми с чалъм. Роди ми две деца, гледа ги,грижи се за домакинството,носи пари вкъщи. И до такава степен се грижи, че аз нищо не пипам вкъщи.
Така че важни са резултатите,а не как са постигнати.
И виртуалният ми Аз не се различава от реалният. Никога не съм се правил на нещо ,което не съм.
И по-добре, че като ти знам сарказма...после пак щеше да играе модератора
Ааааа днеска съм се наспала и спокойна
Гледам един колега в темата за монетите е постнал опашка за монетки пред виенския монетен двор и невинно пита защо има опашки и си викам точно като във вица за големия и малкия орел … е..ла съм му …
Задава се перфектната буря, за дреболии ли да си хабя енергията?
Питах я сега моята, но като разбра, че това не е покана за любовна игра, ме изгледа лошо и остана безмълвна. Пробвай с твоята, може да е по-сговорчива и да си признае.
До какво негативно води концентрацията на богатство?Вероятността някое дете да стане престъпник, наркоман, алкохолик е много по-висока сред деца,израснали в мизерия. И сред богатите има такива, но са по-редки.
И е най-голямата глупост да си събрал ресурси и да ги раздаваш на чужди хора. Но разни хора,разни идеали.
А и какво означава-най-добрите резултари.Ако някой мултимилионер има едно дете, което направи кариера в някоя сфера, но няма деца,а друг с подобно богатство има едно дете, което не е постигнало някакви постижения в дадена област, но има 4 деца,кой ще е по-добрият резултат?За мен определено вторият.
В наши дни професионалната реализация се поставя на първо място, затова и раждаемостта е катастрофална. Ако една жена на 20 години роди дете, вместо да учи висше образование, я смятат за лузърка.
Искаш ли дъщерите ти да учат висше? Или ще ги курдисаш на по 20 да раждат деца до откат?
Питах я сега моята, но като разбра, че това не е покана за любовна игра, ме изгледа лошо и остана безмълвна. Пробвай с твоята, може да е по-сговорчива и да си признае.
Властта и многото пари са най-големият афродизиак за жените. Пък която какво ще да разправя.
Коментар