If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Плащам квартира ,за която жена ми не знае,но щом си казал, отдавна съм извън пазара.
Но си е твое право да мислиш каквото поискаш.
Що, там ходиш да онанираш на саме ли или ? Не се впрягай но говориш като загорял чичак и ако искаш плащай апартамент в Маринелата ,чаршафите са мега добри .
ПП Уважавай поне жена си , в публични форуми такова инфо е простотия ,очевидно е че себе си не уважаваш !
Два броя , помолиха ме заради колата и не , не се оплаквам, ама това 1,2,3...12 по сто пъти още на 18 ми се струваше нелепо .
ПП Млад съм бре ,шугар деди !
Хаха
Ето още една причина Евго да се сдобие с лъскав немски премиум!!! Жените сами почват да те търсят.
Разкри ме.Щом не правя секс с непознати жени,изобщо й не правя секс. Около мен е пълно с разведени,вдовици и незадоволени омъжени жени,така че няма нужда да търся такива връзки.
Макар, че се случва от време на време.
Не съм те разкривал , ти го правиш през цялото време . И пак , тези случайни задявки не се търсят , те се случват .
Отиваш в крайности , както го правиш и по принцип . Лична сила не означава само да си курвар ! Това първо , второ във времена в които секс се прави за здрасти да ми вадиш такива съждения е нелепо и автоматично означава ,че отдавна си извън "пазара" на удоволствията.
Разкри ме.Щом не правя секс с непознати жени,изобщо й не правя секс. Около мен е пълно с разведени,вдовици и незадоволени омъжени жени,така че няма нужда да търся такива връзки.
Макар, че се случва от време на време.
А и в крайна сметка съм женен, та не ми е цел номер 1 да чукам всичко де що има пола.
Поне ще я возиш ти, а не някой друг. Пък и така човек се чувства по-млад, недей да се оплакваш, хаха
Два броя , помолиха ме заради колата и не , не се оплаквам, ама това 1,2,3...12 по сто пъти още на 18 ми се струваше нелепо .
ПП Млад съм бре ,шугар деди !
Да де-само дето дори и в Природата женската не даде ли на мъжкия той не може да я оплоди.Дори и лъвовете като. убият водача на прайда не могат да правят секс, докато лъвиците не се разгонят.Затова и убиват малките лъвчета
.А силни мъже е имало милиони през историята на човечеството. Ама легенди са Казанова и Дон Жуан.По простата причина, че жените не се навиват лесно за секс и такива мъже,като Казанова и Дон Жуан,които могат да ги убедят да правят секс с тях,затова са и легенди. Докато всяка привлекателна жена може да прави секс с почти всеки мъж,с когото пожелае.Поради разликата в мисленето на мъжа и жената.
Отиваш в крайности , както го правиш и по принцип . Лична сила не означава само да си курвар ! Това първо , второ във времена в които секс се прави за здрасти да ми вадиш такива съждения е нелепо и автоматично означава ,че отдавна си извън "пазара" на удоволствията.
Коментар