Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Така е, дядо съм и това е станало навреме.
Ти също би трябвало да си дядо на твоята възраст, но все още гледаш малки деца и скоро няма шанс да се окичиш с титлата на "дядото". Колкото и да се мяташ - няма как да ти се случи скоро.
А дали, когато ти се случи да станеш дядо - ще имаш все още интерес към дамите - това за сега е хипотеза.
В твой стил: дядо Вергиле (почти половинвековен "младеж" си, който е хванал последния влак що-годе навреме, за разлика от други половинвековни "младежи", с каквито е пълен форума, които мислят, че времето ще ги пожали...)... та, дядо Вергиле, ти пък - не само, че не ми светиш, но и няма как да си ми светил преди време, за да знаеш какви взаимоотношения и самият аз имам с дамите, за да твърдиш...
... да ти припомня, че преди няколко дни (вече си забравил?!?..., дядовото )..., самият ти, дядо Вергиле - каза, че не познавам женската психика.
Този факт коментирам. Ти си добър психолог по дамската част, а в същото време завиждаш на някакъв "Благо", който хем не бил много умен, хем пък имаш успех с дамите и имал (видиш ли - 4 деца)...
Че кой ти пречи - като по-добър психолог от мен по отношение на дамите- (ти ми каза, че не познавам женската психика) - кой (какво) ти пречи, самият ти да имаш 4 деца? Кога ще стане това, че времето май те подпира, а Благо ще да е по-млад от теб - толкова колебаещ се и търсещ твоята истина...
Благо не бил много умен (според теб). Това, че ти си умен - това ли е причината, за да нямаш толкова деца?
(преведох ти всичко на разбираем език, който един умен човек като теб трябваше да е разбрал)
Продължавай да ни забавляваш. Повече от представените тук - сме около твоят половин век и добре те разбираме!

Коментар