Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Понеже съм си размишлявал за зодиите - да хвърля една микро-теория в атмосферата - може би първите месеци от живота са от сериозно значение за формиране на характера. И бебе, родено през януари, ще има съвсем различни първи впечатления от света, сравнено с бебе от август. Говоря за първи излизания извън дома, за цветове, температури, миризми и тн. Може би това формира някакви базови сходности при различните индивиди. Просто лаф да става.
А тия зодии са универсални.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Не мога да си представя как това какъв човек ще съм се определя от това кога на родителите ми им се правило секс, та да се падна аз определена зодия.
Не е случайност, че повечето религии заклеймяват астрологията и звездобройците? Хайде, не знам дали всички, но християнството и исляма със сигурност.
От друга страна, врачките са друга работа, ако конкретният човек има дарба. Със сигурност има сили и енергии, които обикновеният човек не разбира.
Пълни простотии, ама има глупаци,които вярват.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Единият е роден януари, другият март.Което за пореден път показва ,че зодиите са total bullshit.Няма никакво значение за характера и поведението на човека кога е роден.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Това ме впечатли, признавам си. Дори и децата, на 9 годинки знаят, кога жената ззбременява при секс. И кога не.Та да обвързваш желанието за секс, със забременяването.
Познавам жени, които планират кога да заченат и после планират деня и часа, в който да родят секцио. Това ли ще определи какъв ще е човек или средата, възпитанието и образованието? Хайде по-сериозно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Душата сама избира датата, която е най-подходяща за конкретната ѝ мисия в конкретното прераждане. Нищо не правиш - така е трябвало да стане.
А нашите предци преди 100 хиляди години имали ли са душа?А тия преди 5 милиона години?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Доколкото знам, приятелят на Бертам - Крум - също е ерген и няма половинка.може бъртрам да му е половинка
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Секс и зачатие са две различни категории.препоръка е
Коментар
-
Не мога да си представя как това какъв човек ще съм се определя от това кога на родителите ми им се правило секс, та да се падна аз определена зодия.
Не е случайност, че повечето религии заклеймяват астрологията и звездобройците? Хайде, не знам дали всички, но християнството и исляма със сигурност.
От друга страна, врачките са друга работа, ако конкретният човек има дарба. Със сигурност има сили и енергии, които обикновеният човек не разбира.
Коментар
-
Март не беше ли зодия Риби?То както си го подкарала за всяка зодия можеш да извадиш подобни аргументи.
И интересно защо се броят зодиите от деня на раждането?Едното ми дете се роди няколко дни след уреченият ден,а другото по-рано и влязоха в други зодии.Какво правим в такива случаи?
- 1 like
Коментар
-
Март не беше ли зодия Риби?То както си го подкарала за всяка зодия можеш да извадиш подобни аргументи.
И интересно защо се броят зодиите от деня на раждането?Едното ми дете се роди няколко дни след уреченият ден,а другото по-рано и влязоха в други зодии.Какво правим в такива случаи?
Коментар
-
От друга страна, врачките са друга работа, ако конкретният човек има дарба. Със сигурност има сили и енергии, които обикновеният човек не разбира.Та да обвързваш желанието за секс, със забременяването.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
браво мирко
то ако имаше значение тая работа, щяхме да сме само 12 типа характер и поведение
и в следствие щяхме да си приличаме с всеки 11-ти
Коментар
-
Е то затова бизнеса на врачки и баячки процъфтява.Щом има балъци защо пък да не им вземат парите?
От друга страна, врачките са друга работа, ако конкретният човек има дарба. Със сигурност има сили и енергии, които обикновеният човек не разбира.Last edited by Kaizen9; 02.06.2023, 20:50.
Коментар
Коментар