За Ванга конкретно, няма как да не е дарба. Изобщо не се съмнявам във възможностите й. Няма как да манипулира толкова народ години наред.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Бе знам бе знам. Идиотизмите не са патент само на нашата епоха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Мисля. И аз смятам зодиите за залъгалка. А ти се научи, да се изразяваш ясно . Каза, че желанието за секс на родителите ти, определяло какъв човек ще си. Т.е. при всеки полов акт, следва бременност. Замисляш ли се, какви глупости пишеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха-при второто ми дете се наложи спешна операция, щото бяха изтекли водите на жена ми.Затова се роди няколко дни по-рано.Каква душа?
А нашите предци преди 100 хиляди години имали ли са душа?А тия преди 5 милиона години?
как една първобитна душа би могла да се вреди
в по-съвременните теории за прераждането, чакрите и всичко останало
та те дори нумерологията и зодиака не са познавали
какво остава за аксцедентите
прераждат се, мирко, само съвременните вярващи,
които успяват, чрез помощта на езотериката, разбира се
да предредят необременените от мистиката души на предните, може би около 60 милиарда человекапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Баща ми беше присъствал на разговора с Ванга.А и той е Тома Неверни като мен.Той каза че Ванга много говорела и споменавала много имена"Виждам тук един Георги, а до него Димитър "и така докато уцели името на някой близък починал.И ония кокошки леля ми и братовчедка ми веднага се хванали. На седмото или осмото казано име.Просто е била добра психоложка и е можела да извлича информация, която да представи все едно я знае.
Коментар
-
Знаеш ли как са лекували женска депресия в Англия през 18-и и 19-и век?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнениеДобре, че са маговете и врачките, да помогнат на момичето.
Коментар
-
А, фанатизмът като заместител. Не е здравословно и е друга бира.
Коментар
-
Хайде да не влизам в подробности, ама една позната така се беше увлякла по религиозни дейности в православието. Омъжи се и рязко загуби интерес.За разлика от една друга стара мома,която всеки ден се моли в черквата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Специално за Ванга, по-скоро вярвам, че е имала дарба. Баба ми е разказвала за случай, в които с удивителна точност е предкрекла какво ще се случи. И все пак, дори и в зодиакалните знаци допускам, че може да има някаква мистериозна тайна, която просто аз не разбирам.
Едно знам със сигурност. Хората са склонни да обвиняват за несполуките си в живота ретроградния Меркурий, съседа, правителството, масоните и всичко друго, но не и себе си.Това, че датата ми и часът ми на раждане ще определят какъв човек ще съм, не мога да го приема за сериозно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Мисли по-мащабно, не се хващай за дребни детайли, които нямат значение в случая. Ако има 5 дни в месеца, в които жената може да забременее, това как ще се отрази на зодията. Най-много, ако след 9 месеца е на граница между две зодии да има значение.
Познавам жени, които планират кога да заченат и после планират деня и часа, в който да родят секцио. Това ли ще определи какъв ще е човек или средата, възпитанието и образованието? Хайде по-сериозно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Имат дарба да лъжат хората. Навремето така калеко ми се удави в един джип заедно с още един човек и бяха ги отнесли придошлите води. И леля ми беше ходила при Ванга и оная й казала,че ще намерят калеко на тъмно място .Наистина голямо указание.
Пълни простотии, ама има глупаци,които вярват.
Едно знам със сигурност. Хората са склонни да обвиняват за несполуките си в живота ретроградния Меркурий, съседа, правителството, масоните и всичко друго, но не и себе си.Това, че датата ми и часът ми на раждане ще определят какъв човек ще съм и какво ще постигна в живота, не мога да го приема за сериозно.
Коментар
-
От едната страна е кабалата - западната традиция, а от другата е старата индийска ведическа традиция. Двете течения са като двете крила на една врата.
- 1 like
Коментар
Коментар