Първоначално изпратено от cyclop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Рускини и украинки си гонят интереса с невероятна енергия и подготовка. Не знам като финансово състояние как си - дали ще си им интересен (вероятно) - но с тях ще са бързи и опитни манипулации за сватби, има риск от нежелано и неочаквано бебосване - зависи от това кой тип мадама ще изтеглиш. И после като щракнат оковите, следва надувки и тровене на живота - доживот. Не се занимавайте с рускини и украинки изобщо, те са като финален бос в компютърна игра. Нямаме ниво за тях.
Снимахме се в баш центъра, а аз бях на централно място до рускинята на снимката,
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Рускини и украинки си гонят интереса с невероятна енергия и подготовка. Не знам като финансово състояние как си - дали ще си им интересен (вероятно) - но с тях ще са бързи и опитни манипулации за сватби, има риск от нежелано и неочаквано бебосване - зависи от това кой тип мадама ще изтеглиш. И после като щракнат оковите, следва надувки и тровене на живота - доживот. Не се занимавайте с рускини и украинки изобщо, те са като финален бос в компютърна игра. Нямаме ниво за тях.
А със сигурност няма как да ми трови живота жена, просто няма да го позволя.Още при първите подобни прояви ще взема мерки,а ако няма промяна ще й бия шута,без да се замислям.Жените постоянно тестват мъжа и ако им позволи да го разиграват го смятат за слаб и си губят уважението към него.Last edited by mirodes; 06.06.2023, 16:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Търся половинка още от 2006 г., когато бях на 20+. И го карах по-спокойно и не на всяка цена.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха.Платих месечна такса от 60 лв.Като през тоя месец аз писах на няколко жени, а не те на мен.И всички ми дадоха или имейл,или Whatsapp.Като няколко рускини и украинки бяха готови да идват в България. .
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеИмам усещане че търсиш "жена" с интензитет, с който бездомник би търсил място за подслон през зимата. Единствените две неща, които не може да правиш без жена, са секс и бебета. Няма нещо друго, което да можеш да правиш само като имаш гадже, пък ако нямаш- не можеш. Затова пък има обширен списък на неща, които можеш да правиш когато си без жена, а като имаш гадже, стават по-трудни или отпадат. Та ти се чудя, не чета редовно, ама гледам - сайтове за запознанства, сватовници, платени регистрации, украински булки, таджикистански сватовници. Що не си живееш живота спокойно и щастливо и не спреш да гониш дивото. Пък току-виж само ще си дойде.
Коментар
-
Дори на 40+, ако си хване млада жена, може да я "поддържа бременна дълго време" и да имат 4 деца,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имам усещане че търсиш "жена" с интензитет, с който бездомник би търсил място за подслон през зимата. Единствените две неща, които не може да правиш без жена, са секс и бебета. Няма нещо друго, което да можеш да правиш само като имаш гадже, пък ако нямаш- не можеш. Затова пък има обширен списък на неща, които можеш да правиш когато си без жена, а като имаш гадже, стават по-трудни или отпадат. Та ти се чудя, не чета редовно, ама гледам - сайтове за запознанства, сватовници, платени регистрации, украински булки, таджикистански сватовници. Що не си живееш живота спокойно и щастливо и не спреш да гониш дивото. Пък току-виж само ще си дойде.
- 1 like
Коментар
-
Е затова е хубаво един мъж да се ожени млад. Като стане на моята възраст вече децата му ще са големи и може спокойно да си хване по-млада жена и да създаде други деца.А като са малки децата няма как да ги остави ако има отговорност към тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Мисля, че взе добро решение. Почти всички, ако не всички, мои познати, които не са израстнали в здравословна семейна среда, забелязвам имат някакви нестандартни виждания за живота и са емоционално нестабилни. Отдавам го на това, че са преживели травма в детството, тъй като единия родител е решил да си живее живота.
Така, че от решенията на родителите, последиците са за децата.
Коментар
-
Хахаха.Платих месечна такса от 60 лв.Като през тоя месец аз писах на няколко жени, а не те на мен.И всички ми дадоха или имейл,или Whatsapp.Като няколко рускини и украинки бяха готови да идват в България. Но аз си преосмислих приоритетите в живота. Поне на тоя етап.
Така че никой не ме е прецаквал,все пак и тия сайтове трябва да имат някаква печалба. Изобщо не става въпрос за фалшиви профили,а за напълно реални жени.
На фалшиви профили съм попадал в един друг БЕЗПЛАТЕН сайт като няколко жени се представяха,че са от Хонг Конг или Русия и легендата им беше, че или търгуват с крипто или на борсата и ме уговаряха и аз да инвестирам там.Естествено като чух тия неща и веднага ги отрязах.
Така, че от решенията на родителите, последиците са за децата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Е как бе - платил си месечната такса. Говоря ти за платени сайтове. Прецакали са те с поне 200 €.
Така че никой не ме е прецаквал,все пак и тия сайтове трябва да имат някаква печалба. Изобщо не става въпрос за фалшиви профили,а за напълно реални жени.Даже имаше една колежка юристка от Туркменистан,която беше готова на другия ден да хваща самолета,само и само да се махне оттам.
На фалшиви профили съм попадал в един друг БЕЗПЛАТЕН сайт като няколко жени се представяха,че са от Хонг Конг или Русия и легендата им беше, че или търгуват с крипто или на борсата и ме уговаряха и аз да инвестирам там.Естествено като чух тия неща и веднага ги отрязах.
Та в тия сайтове има огромен избор на жени от цял свят. Но естествено най-красиви са украинки,рускини,жени от Беларус.Стига да знаеш английски и руски език и естествено да знаеш какво да им говориш,изборът е много голям.И то за красиви жени,не крокодили като по българските сайтове.
Но трябва да платиш и такса, за да може да пращаш съобщения.За една година е 240 лв.По 20 лв на месец .Но ако си ерген тая година може да и най-запомнящата се в живота ти.Last edited by mirodes; 06.06.2023, 16:05.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Да, на ВАГ групата колите /ауди, фв, шкода, сеат/ са със здрави дизелови двигатели и чупливи бензинови. Особено, ако е произведена 2008-2015 бензиновите са доста чупливи и харчат масло.
С дизел няма да сбъркаш, но все пак трябва да се гледа преди покупка турбо, дюзи, дпф, маховик. Това са по-скъпите ремонти.
Ако караш предимни извънградско, няма да имаш проблем с дизела.
Каквото и да избереш, задължително сервиз и диагностика преди покупка.
Коментар
-
Ако реша да купувам Шкода Октавия или Голф, дизел ли да взема?
С дизел няма да сбъркаш, но все пак трябва да се гледа преди покупка турбо, дюзи, дпф, маховик. Това са по-скъпите ремонти.
Ако караш предимни извънградско, няма да имаш проблем с дизела.
Каквото и да избереш, задължително сервиз и диагностика преди покупка.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар