Една семейна приятелка има един много хубав лаф- дърт боклук рязгорили се, нема угасяне. Та същото и с тая работа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Ще ни помогнеш ли да открием 10-те разлики?
А в другият случай тоя като са го отсвирили той продължава да драпа да е с нея. Вместо да я отсвири.А и има предишна сериозна връзка, която може да поднови,а аз тогава нямах такава възможност, но й бих шута.
Къде изобщо видя прилики,та чак и 10 разлики търсиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНе го е карала насила да остави жена си.Решението си е изцяло негово.
И на мен веднъж една кучка ми въртя номера,скъса с мен, после разбрах, че се е хванала с един женен мъж,който я е лъжел,че ще се ожени за нея.Да ама оня й се насити и оная ми звъни да сме се виждали. Викам й ок.Видяхме се,правихме як секс и оная почна да ми се изповядва колко ме обичала, ама мен вече ме беше гнус от нея и й казах, че съм я обичал и щях да й предложа брак ,ама тя се е насрала и провалила съвместното ни бъдеще.Изчукал онзи някаква мастия,тя му върти номера и той го играе рицарят на печалният образ. Ами да й бие шута и адио Рио.Обажда се на жена си и й казва,че само е флиртувал с другата и сега е осъзнал колко много я обича.Тя му прощава и заживяват отново заедно .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Ами той не се държи мъжки, то е ясно. Тази е злодейка, защото съвсем умишлено застана между двама души, които са заедно от 7-8 години без да й пука, че негативно повлия на живота и на двамата.
Пича не го съдя, отстрани поведението му изглежда абсурдно, но емоциите му надделяват.
Я кажи, ти много ербап го раздаваш, ама не ти ли се е случвало жена така да ти завърти главата?
И на мен веднъж една кучка ми въртя номера,скъса с мен, после разбрах, че се е хванала с един женен мъж,който я е лъжел,че ще се ожени за нея.Да ама оня й се насити и оная ми звъни да сме се виждали. Викам й ок.Видяхме се,правихме як секс и оная почна да ми се изповядва колко ме обичала, ама мен вече ме беше гнус от нея и й казах, че съм я обичал и щях да й предложа брак ,ама тя се е насрала и провалила съвместното ни бъдеще.И всичко беше дотам.Омъжи се после за един льольо,който отиде заврян зет да живее в къщата й с родителите й.Наскоро я видях приличаше на лелка.Бях с жената и децата и оная като ги видя и стана гадно. Щото можеше тя да е на мястото на жена ми.Ама не е и си стои с льольото.Last edited by mirodes; 14.06.2023, 22:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Леле колко си ми задръстен, Ботльоооу.
Иначе затуй се оди от рано на най-разтропаната у маалата да те научи туй онуй и да не се вчепетляваш на мили очички. Не винаги помага ма поне вдига летвата и само на специалистки може да се вържеш, а те са макс 1/1000Last edited by bota156; 14.06.2023, 22:16.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Пич,ама ти сериозно ли?Изчукал онзи някаква мастия,тя му върти номера и той го играе рицарят на печалният образ. Ами да й бие шута и адио Рио.Обажда се на жена си и й казва,че само е флиртувал с другата и сега е осъзнал колко много я обича.Тя му прощава и заживяват отново заедно .Ако пък не го ще, жени в София колкото щеш.
Чак и злодейка била.Дръжте се по-мъжки ако искате да ви уважават жените и изобщо не се връзвайте на такива курвенски номера.
Пича не го съдя, отстрани поведението му изглежда абсурдно, но емоциите му надделяват.
Я кажи, ти много ербап го раздаваш, ама не ти ли се е случвало жена така да ти завърти главата?Last edited by Kaizen9; 14.06.2023, 22:17.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ами въпросната двойка са заедно от 7-8 години. Злодейката набелязала жертвата /работят заедно и са колеги/ и започнала с манипулациите от типа "сигурен ли си, че жена ти ти е вярна?", "ти заслужаваш нещо повече", "много ме привличаш" и т.н. На същата ѝ разглеждах профила в инстаграм - само по снимките ѝ личи, че е коравосърдечна, хладнокръвна **** с един студен безчувствен поглед. Няма дори и една снимка на която да е засмяна.
Както и да е, изчукали са се няколко пъти и тази май му е била шута. Той обаче май яко е хлътнал и сега върви подире ѝ, а тя се дърпа, сигурно вече си търси друга задявка. А жена му е прекрасен човек. Тя даваше всичко за него и той така ѝ се отплати.
Момчето не се е наживяло, според мен. Жена му му е първата и сега като е видял внимание от друга жена и много добър секс, каквито слухове чух, тотално е хлътнал.
Чак и злодейка била.Дръжте се по-мъжки ако искате да ви уважават жените и изобщо не се връзвайте на такива курвенски номера.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Уфф, любопитно ми е, ама не съм вече на три години. За кого ги правят тия мегадебилни анимацийки. А музиката е по-неприятна от клизма.
...на скорост 1.5 го изтърпях, излиза че съм каквото е обратното на този дисордър, анти-дисордър хех. Нито едно от изброените нямам дори в минимална степен. Ама иначе пак съм гадно копиле. Нещо друго е моето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Я ми кажи как може да експериментираш со собствената жена? Примерно кунилингус ... Отиваш при някоя без задръжки, навита рекламирана от "колеги" начесваш си крастата и се молиш да не ти хареса толкова че да зарежеш жена си. Аз примерно не съм чул ни един гей да каже че не е кеф да те .... отзад. Сигурно половината клиенти на жриците са женени мъже за извратени изпълнения, а не френска+стандартен секс ака само 2 пози мисионерска или кучешкаLast edited by Arana; 14.06.2023, 21:32.
- 1 like
Коментар
-
Ами въпросната двойка са заедно от 7-8 години. Злодейката набелязала жертвата /работят заедно и са колеги/ и започнала с манипулациите от типа "сигурен ли си, че жена ти ти е вярна?", "ти заслужаваш нещо повече", "много ме привличаш" и т.н. На същата ѝ разглеждах профила в инстаграм - само по снимките ѝ личи, че е коравосърдечна, хладнокръвна **** с един студен безчувствен поглед. Няма дори и една снимка на която да е засмяна.
Както и да е, изчукали са се няколко пъти и тази май му е била шута. Той обаче май яко е хлътнал и сега върви подире ѝ, а тя се дърпа, сигурно вече си търси друга задявка. А жена му е прекрасен човек. Тя даваше всичко за него и той така ѝ се отплати.
Момчето не се е наживяло, според мен. Жена му му е първата и сега като е видял внимание от друга жена и много добър секс, каквито слухове чух, тотално е хлътнал.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Един път - инцидент, втори път - случайност, от там нататък - неравномерна закономерност. Дори да е без каквито и да било последствия, измяната е факт. Защо не си прави просто секса със съпругата, а търси за това компанията на друга жена?
Наздраве!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Не. Има и абсолютно страстни, но егоистични и безчувствени жени нарцистичен тип. Хората са различни. Имаше една френска министърка - Рашида Дати ако не ме лъже паметта. Прегледай биографията ѝ. Тя е типична.
Поствам ти нещо за нарцисизма:
...на скорост 1.5 го изтърпях, излиза че съм каквото е обратното на този дисордър, анти-дисордър хех. Нито едно от изброените нямам дори в минимална степен. Ама иначе пак съм гадно копиле. Нещо друго е моето.Last edited by cyclop; 14.06.2023, 20:16.
Коментар
-
Я разкажи за таз злодейка. Това е интересна история.
Last edited by Kaizen9; 14.06.2023, 20:13.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Съгласен съм, има жени, които практикуват секса като спорт, без чувства, но това е по-скоро мъжка черта, а такива жени са изключения. Една такава скоро разби едно приятелско семейство.
Коментар
-
Не. Има и абсолютно страстни, но егоистични и безчувствени жени нарцистичен тип. Хората са различни. Имаше една френска министърка - Рашида Дати ако не ме лъже паметта. Прегледай биографията ѝ. Тя е типична.
Поствам ти нещо за нарцисизма:
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар