If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Акцентът на темата е "Какво искат жените?", а тоя въпрос по никакъв начин не кореспондира с въпроса ти: "Какви дупета харесват жените?"
Някоя от дамите би могла (ако си достатъчно близо до нея) - да ти отговори, че НЕ си харесва това и онова, но едва ли ще ти признае, че Еди коя си е по-напред в матРИала от нея!
Това е като с дрехите: представи си 10 приятелки с едни и същи - кройка и десЕн на роклите, шити при един и същ моделиер, седнали на обща маса в заведение. Седнали, разговарят и не им пука, че са облечени по един и същ начин... Няма как да се случи! Всяка трябва да се възприема като уникална и нейното "Д" си е най-най- чаровно и неповторимо...
А ти ги питаш "какви дупета харесвали"?!? Своите, разбира се - някоя може и да ти отговори, но пак ще бъде с разни недомлъвки.
Дори не съм сигурен, дали в леглото мъжете обръщат толкова голямо внимание на тази част от тялото на дамата, колкото - когато вървят по улицата и мятат белтъци към нещо, което те си го знаят, е недостижимо... (пепел ми на езика!)
Ааа, тънък естет съм и се втренчвам в дупетата на жените, ако не ме виждат.
Но някъде съм чувал, че и момите имали вкус към мъжкото дупе, та затова и попитах...
ПП. Моето е добро, стегнато, по-тясно от рамената, ако жената ме гледа отзад. Ако ме гледа отпред в ханша, в дънките има отвличащи елементи; три са.
Какви дупета харесват мъжете и какви дупета харесват жените?
Акцентът на темата е "Какво искат жените?", а тоя въпрос по никакъв начин не кореспондира с въпроса ти: "Какви дупета харесват жените?"
Някоя от дамите би могла (ако си достатъчно близо до нея) - да ти отговори, че НЕ си харесва това и онова, но едва ли ще ти признае, че Еди коя си е по-напред в матРИала от нея!
Това е като с дрехите: представи си 10 приятелки с едни и същи - кройка и десЕн на роклите, шити при един и същ моделиер, седнали на обща маса в заведение. Седнали, разговарят и не им пука, че са облечени по един и същ начин... Няма как да се случи! Всяка трябва да се възприема като уникална и нейното "Д" си е най-най- чаровно и неповторимо...
А ти ги питаш "какви дупета харесвали"?!? Своите, разбира се - някоя може и да ти отговори, но пак ще бъде с разни недомлъвки.
Дори не съм сигурен, дали в леглото мъжете обръщат толкова голямо внимание на тази част от тялото на дамата, колкото - когато вървят по улицата и мятат белтъци към нещо, което те си го знаят, е недостижимо... (пепел ми на езика!)
Много мъже си падат по черните, дълбоки и (дори!) по ококорените очички...
Да не говорим - за големите гърди (символ -верую за много мъже ) и изящния "диференциал" (след който много се обръщат, смутени и респектирани от Ренесансовите форми на модела, съхранен от Времето)...
...........
Всъщност, най-характерното за всяка дама (без изключение!) е това, че никога не са доволни от "нещо" в своето тяло! Стройните манекенки - дори са малко по-зле от разкошните ("дебелогъ...") дами, защото последните са по-освободени в своите действия, щом вече са били предпочетени по някакви причини. Те знаят, че няма какво да губят и се отдават безрезервно. Какво по-добро от това, двамата да бъдат на една вълна в секса (и във взаимоотношенията, разбира се)!
Тия дреболии трябва да се усещат, защото няма кой да ни ги "налее в главата"..., ама не - всички искат да бъдат манекенки и - как така стана, че "съм качила цели два килограма? - умът не ми го побира!"...
Затова: благодарете, моля, на хората (мъже), които ви поднасят своите комплименти!
В ресторант на една маса седи дебелак със зачервен нос, от джобчето на сакото му се показва мишленце. Идва келнерът:
-Донеси голям коняк за мен и малък за мишлето.
Носи се така една, две, три поръчки. И на двамата очите блесват.
На съседната маса,с котката си, седи дама от дружеството за защита на животните.
- Как не Ви е срам, не стига че се наливате като бъчва, ами измъчвате и горкото животинче.
- Абе, мммога ли азз да ти го…
Мишлето страхливо надникнало от джобчето и казало:
В ресторант на една маса седи дебелак със зачервен нос, от джобчето на сакото му се показва мишленце. Идва келнерът:
На съседната маса,с котката си, седи дама от дружеството за защита на животните.
- Как не Ви е срам, не стига че се наливате като бъчва, ами измъчвате и горкото животинче.
Съм 1,55 м и 73 кила живо тегло. С къса черна коса, черноока и като цяло - черномура. Освен това обувките ми са 40 размер, а прасецът ми е изящен като на римски легионер пехотинец. Поне, такава е легендата ми във форума от години.
Наздраве!
И аз така си те представях, бях го написал по-назад - като Кати (кейти?) Бейтс.
Коментар