Първоначално изпратено от mikomikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Лелките - едно на ръка. Ако са истински лелки - за предпочитане са, ако сравняваме с оная "стопаджийка"...
Нали се сещаме: тираджия фиксира край пътя стройна, дългокоса и дългокрака стопаджийка и - разбира се - забавя и спира... Тя има проблеми и той я взема до следващия град. Загорял за секс, а тя е мила, добра събеседничка... Той решава, че може да му се отвори парашута и минава в "настъпление". Тя слуша предложението му за секс и след кратък размисъл кима одобрително. Пред несигурността по пътя приема да прави секс с шофьора, но все пак, обстоятелствата налагали - да го правят анал...но. Преди няколко часа имала месечното си, доста обилно кръвотечение...
Шофьорът се съгласил. Сексът бил върховен и очевидно доставил удоволствие и на двамата участници в ласките...
В града, след като слязла от тира, "тя" му признала, че "тя" е всъщност той и е пасивен хомо...
Успокоителното в коментирания случай с пиано-бара е, че в нощните клубове е по-вероятно да няма стопаджийки... (не може нивото да е паднало толкова)...
Така че спокойно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И аз мисля да направя тая вечер една обиколка на нощните клубове, пък ще видим с какъв успех. В крайна сметка ако нищо не стане поне ще оплакна очите с някоя мадама.Но за съжаление доста падна нивото и гледам, че предимно лелки ходят по пиано баровете.
Лелките - едно на ръка. Ако са истински лелки - за предпочитане са, ако сравняваме с оная "стопаджийка"...
Нали се сещаме: тираджия фиксира край пътя стройна, дългокоса и дългокрака стопаджийка и - разбира се - забавя и спира... Тя има проблеми и той я взема до следващия град. Загорял за секс, а тя е мила, добра събеседничка... Той решава, че може да му се отвори парашута и минава в "настъпление". Тя слуша предложението му за секс и след кратък размисъл кима одобрително. Пред несигурността по пътя приема да прави секс с шофьора, но все пак, обстоятелствата налагали - да го правят анал...но. Преди няколко часа имала месечното си, доста обилно кръвотечение...
Шофьорът се съгласил. Сексът бил върховен и очевидно доставил удоволствие и на двамата участници в ласките...
В града, след като слязла от тира, "тя" му признала, че "тя" е всъщност той и е пасивен хомо...
Успокоителното в коментирания случай с пиано-бара е, че в нощните клубове е по-вероятно да няма стопаджийки... (не може нивото да е паднало толкова)...
Коментар
-
И аз мисля да направя тая вечер една обиколка на нощните клубове, пък ще видим с какъв успех. В крайна сметка ако нищо не стане поне ще оплакна очите с някоя мадама.Но за съжаление доста падна нивото и гледам, че предимно лелки ходят по пиано баровете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Мдаммммм
Коментар
-
Аха.Ще заглеждаш пичовете по плажа.
Палавница.
Коментар
-
Човек не може да е нон стоп с нос забоден в електронно устройство. Хубаво е да се изключва
Палавница.
- 1 like
Коментар
-
Е та на плажа какво ще държиш,та да ти пречи да пишеш?Аз вече 5 плажа направих и като си лежа на шезлонга и ръся мъдрости.
- 1 like
Коментар
-
Оставям на ТНМ да разяснява - тя е най-сведуща. Аз отивам на плаж
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това си е напълно нормално. Все пак мъжът само опложда ,а бременността, раждането и отглеждането на децата са от жената.
А щом е в добро здраве лошо няма и на 53 години да роди Кембъл.
Коментар
-
А щом е в добро здраве лошо няма и на 53 години да роди Кембъл.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Извратено и гадно е, че връстничките ѝ от Факултето са прабаби на тази възраст.
Коментар
-
А 12 годишна майка от факултето?
Една от прабабите ми ражда здраво дете на 54.
Малко си краен в преценките, което не е проблем за околните, но може да е проблем за самия теб.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Все извратено и гадно. Ама за да направят магия - 53 годишна да роди, са я натъпкали с такива чудеса, че може и да не види детето първокласник. При тези терапии, мисля раково заболяване си е почти стандарт. Но така или иначе, 70+ годишна майка на абитурент... Пфляяя
Една от прабабите ми ражда здраво дете на 54.
Малко си краен в преценките, което не е проблем за околните, но може да е проблем за самия теб.
Коментар
-
Повече от това ли?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар