Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Мераклийка е Аранка.Я за щерката,я за баща й.
Децата сами ще изберат и може и да не ни хареса, но изборът си е техен.Last edited by Arana; 02.07.2023, 15:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за прехвалени ягоди с голяма кошница не тръгвай...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
То е щото си майстор на хайку формите
Рядко съм те хващала с кофти правопис де.
аз се хващам понякога с тъпи грешки, чак ме е срам, като влизам да ги оправям, да не ме види някойпрепоръка е
Коментар
-
И каква стана тя сега? Двоен аршин. Няма да го харесат тоя. Моят убиец е с по-високи шансовеи по-близо до прототипа дето ни го пробутваш тука, ама не го пробутваш на щерките.
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Уха и при теб само след десет години настъпваекшън
- 1 like
Коментар
-
сега като се замисля, жена ми никога не ми е правила диктовка или входящо ниво по български
може да съм минал само по документи
Рядко съм те хващала с кофти правопис де.
- 1 like
Коментар
-
Аз ще го обуча и ще го харесат.Тъкмо малката дъщеря си пада по Скалата, а пичът си е бая мускулест.
А хулигани не ща.екшън
Коментар
-
И каква стана тя сега? Двоен аршин. Няма да го харесат тоя. Моят убиец е с по-високи шансовеи по-близо до прототипа дето ни го пробутваш тука, ама не го пробутваш на щерките.
А хулигани не ща.
Коментар
-
сега като се замисля, жена ми никога не ми е правила диктовка или входящо ниво по български
може да съм минал само по документи
- 1 like
Коментар
-
18 години им е разликата. Момчето спортува,доста е як,умен е,образован, юрист. Все едно аз на младини.Но не е толкова нахален като мен.Тъкмо няма да изневерява.
А не дай си боже някой като тоя от "Всичко е любов ".и по-близо до прототипа дето ни го пробутваш тука, ама не го пробутваш на щерките.
Коментар
-
Да,бе. Точно пък грамотността е най-важният женски критерий за мъже.
Истината е във"Всичко е любов ".Жените харесват такива мъже и такова отношение. Останалото е ала бала.
може да съм минал само по документипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Ааааа ще се месиш тии пази Боже някоя да избере калпазанин като протагонистът от “всичко е либов” друга песен ще запееш.
Много им е разликата, иначе “перфектният кандидат” е в къщи
Ама то за тебе десет годин нищо не са. Човек много трябва да внимава какво приказва, че …
А не дай си боже някой като тоя от "Всичко е любов ".Last edited by mirodes; 02.07.2023, 14:44.
Коментар
Коментар