If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Грашнов не е убит - умря от ВИАГРА и наркотици. По едно си приличаме - много обичаме манекенки. Той можеше да си позволи всички наведнъж, аз някоя изпаднала ко докопам
Къде прочете, че казвам да е бил убит?
Друго ти казвам. Всяко нещо в този живот си има цена.
Да живееш в стил лъскав мутробарок си има съответната цена. Така, че стига си мецал за манекенките - толко ти е бил капацитета и точно такива манекенки си кльопал.
Радвай се, че си все още от правилната страна на тревата
Грашнов не е убит - умря от ВИАГРА и наркотици. По едно си приличаме - много обичаме манекенки. Той можеше да си позволи всички наведнъж, аз някоя изпаднала ко докопам
Формално е бил редовен. Реално почти не е помирисвал СУ среда, а по-скоро го е завихрил дивия капитализъм на 90те оттам и вулгарният оттенък в изказванията.
А и той е приходящ от извън София и не го съдя.
Евго си е бил редовно студентче от добро софийско семейство, в което се е обръщало внимание на езика и как да се разговаря с хората, както и на екстремната пестеливост поради предходните поколения от габровско - севлиевския еснаф. Това го казвам с умиление, тъй като съвпада с една моя генетична линия.
Понякога като го чета Евго ми напомня за стари мили времена .
Ботльо пък е направил повече пари. Няма пълно съвършенство.
Ботльо, ако не е карал казарма, е малко по-голям от мене.
Което води до друга вероятност.
Всичко е много относително.
През 2000 г една възрастна роднина ме похвали, че съм красив и с широки рамена.
А дъщеря й малко по-късно ми вика: "Ти си един такъв, никакъв".
У нас не сме пестили никога, просто вече имаме добра финансова култура, от много време насам.
Засърбя та дирника. От такваз хлъзгава скумрия кат тебе точно това очаквам. Прихванала си от западния маниер ( и аз също).
Само дето ти си се хлъзнала по лесното, аз съм ТВЪРДО И ГРУБО против западналите НЕКАДЪРНИЦИ измамници и крадци
опа
айде да си държим на балканското и да не прихващаме тия работи
само за едно ме е яд. Грашнов като ми предложи да стана шеф на маркетинга. Тогава не оценявах какво дава пост и ВЛАСТ. Не че сега ме блазни власт. Не умея да ТЪПЧА хората и да се издигам за сметка на ТРУПОВЕ. Тогаз бях наивен че с умения и знания се постига успех. Постигат се кинти до едно време, докато не те надуши и СТЪПЧЕ някой со власт
от роднините на евго най ме кефи свако цако от силистренско а ботчо според мен е дошъл задръстена читанка,
но някоя мома като му е скъсала целофана и е открил призванието си
До 15 год за мен имаше само математика. Другите предмети ги добутвах до 5-ци че иначе ми бучаха вкъщи. След което открих жените и алкохола
Коментар