Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Миналата година с майка ми ходехме по болници, защото имаше проблеми. Тази година аз имах малко проблеми, които се разрешиха успешно.
- 1 like
Коментар
-
То това, че се е женил и развеждал, не е много за хвалба.
Не рева изобщо. Дори е хубаво, че няма кой да ме трови, от една страна.
Не си мисли, че животът ти с жена ще е "мед и масло". Няма такъв филм!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Еее разгеле!!!
За тези танци говорим от 2021ва.
Нямам с кого да ходя по нощен живот и аз не харесвам това.Last edited by Evgo; 25.11.2023, 17:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
И ти тази колежка покани ли я да пиете по кафенце? Само с гледане по коридорите и във ФБ ще си останеш същото "дърво", което си сега. Приятел се ожени, след година се разведе после имаше вземане даване с две каки, а сега е със симпатична жена с която смятам, че си пасват. Да, но той не се е спрял, а излиза и се запознава постоянно с ново хора, а ти дреме и ревеш.
Не рева изобщо. Дори е хубаво, че няма кой да ме трови, от една страна.
- 1 like
Коментар
-
Ние сме колеги от около 10г и тя все се държи като дива коза, вкл. и с други мъже.
Ще се записвам на танци от Новата година,
За тези танци говорим от 2021ва.
- 1 like
Коментар
-
Този месец имах рожден ден.
В работата ми имам симпатична колежка, която е мома. Тя се размина с мен и дори не ме поздрави. А после ми писа по фейсбук дълго пожелание.
Какво ме топли това пожелание като на живо се държи като дива коза. Ние не сме далечни познати с нея, работили сме по общи проекти. И много ми е лайквала снимките, които качвам.
Случаят е показателен за това какво представляват млади българки в момента. На приказки силни, на дела нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Щом й минава номера...такива диви кози често стават трофеи на дърти пръчове.
Тя наближава 40 г. и не вярвам да се пласира хубаво. Предполагам знае, че я харесвам, защото доста пъти съм й лайквал снимки със сръце,
Понеже четох, че се оглеждаш за 4-стаен апартамент, има хубави и просторни тристайни панлени апартаменти, които като се преработят се получават 3 спални и голям хол с бокс, 3 балкона, баня и отделна тоалетна. И няма да платите скъпо.
Коментар
-
Ние сме колеги от около 10г и тя все се държи като дива коза, вкл. и с други мъже.
https://www.youtube.com/watch?v=srH94OR1TbU
Евго, само тоя танц ти трябва да знаеш. Друго не ти трябва. Действай.
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Това са лакърдии за пубертети.
Като сериозен мъж Евго трябва да я попита:
- Колежке, да не би да си служила в армията.
Тя:
- Защо?
Той:
- Защото като те видя нещо в мен става и застава мирно.
Както стана приказка одеве, понякога се налага слизане на няколко нива надолу в комуникацията. Жертване му е майкатаLast edited by Bad_Bear; 25.11.2023, 16:12.
- 1 like
Коментар
-
Ще се записвам на танци от Новата година,препоръка е
Коментар
-
Евгич, респектирай я малко. Кво е тва отношение. Следващия път като те подмине, я спри ти. След като ти изписа фермана, пита ли я дали на живо е толкова притеснителна, че не смее даже да те поздрави?
Ако я усещаш, че се дуе - всеки път като се видите я приземявай с някой бъзик. Повтаряш докато не стане памучец. Да се чуди какво да говори и как да се държи, че да не отнася още бъзици. Чак като омекне и даваш един за награда.
Коментар
-
Евгич, респектирай я малко. Кво е тва отношение. Следващия път като те подмине, я спри ти. След като ти изписа фермана, пита ли я дали на живо е толкова притеснителна, че не смее даже да те поздрави?
Ако я усещаш, че се дуе - всеки път като се видите я приземявай с някой бъзик. Повтаряш докато не стане памучец. Да се чуди какво да говори и как да се държи, че да не отнася още бъзици. Чак като омекне и даваш един за награда.
Като сериозен мъж Евго трябва да я попита:
- Колежке, да не би да си служила в армията.
Тя:
- Защо?
Той:
- Защото като те видя нещо в мен става и застава мирно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Няколко уикенда отлагаше втората среща, а после престана да ми отговаря.
Но е смотана шушумига, искаше заедно да ходим по провинцията, по диви и необитавани места, сред природата, но си остана само на думи.
Иначе аз точно такива обекти имам,
не се ли засичате по фейсапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар