Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Мико, сигурен съм, че поне виртуално успеха ти с жените, би нараснал значително, ако успееш да си сбиеш мисълта. По-малко пиши, повече казвай.
В момента тръгваш за едно, изпадаш в твои си полемики и накрая приключваш с друго. Отстрани изглежда, все едно ти е пълна каша в главата.
Мненията във форума не е нужно да са есета. И понеже знам, че сега ще подскочиш като попарен, но приеми, че е "приятелски" съвет, какъвто ти също се опитваш да даваш на Евгича.Last edited by Turbolan; 08.01.2024, 10:59.
- 1 like
Коментар
-
Евгич, тука е проблема, че всяка жена може да бъде окачествена като шантонерка. Имам един приятел, който държи немалка Х сума в банката и се стиска яко. И апартамент има и работа. Обаче си е скръндза. Познай дали е обвързан? А с повече от приличен външен вид. Просто това качество до такава степен дразни жените, че дори осигурен, възпитан мъж с професия, ги кара да бягат.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз харча, вчера купих един нов модерен ТВ.
Просто не съм свъкнал да харча по шантонерки, тъй като съм малко аристократичен софиянец и идвам от Аналоговата ера.
Наскоро гледах един филм "Диви и щастливи", много ми хареса ролята на Ицо Хазарта,
Говореше на диалект, караше хубав джип и искаше да опъне 2 жени за 50 лв. "Курви, сваляйте гащите". Едната извади пистолет и отвърна: "Сваляй ги ти",
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеДаммм...
А аз си въобразих, че всичко тук е анонимно (т.е. - ама съвсем никой не чете чужди послания ...)... Смигнах!
Все пак, да доуточним (в тази връзка).
Кое дава по-голяма "свобода" на потенциалните партньори (не уточнявам възраст на дамата!) - разбира се - на първо място - възрастта на партньорите. На второ място... по празниците прочетох две книжки (илюстрирани, за около час се четат) - станаха ми любими:.. "несериозни " са - предупредих!
"Поостаряла, но помъдряла..., но поостаряла" и
"Как да бъдеш Парижанка, където и да се намираш"
Забавлявах се с авторките -приятелки, издали книжките, точно, както и те, самите са се забавлявали, когато са писали...
И пРогледнах на света от техните очи... Как ли би реагирала всяка от тях на моето предложение?
За мен две мнения по въпроса няма. Авторките биха се забавлявали по свой начин - в две (или повече) каюти. И биха се прибрали, след круиз - с много нови впечатления, вероятно и с (достатъчно на брой) нови приятели... , след интересните програми по време на круиза, след перфектното обслужване, след посещенията на нови пристанища и хубави гледки от шезлонгите. след джакузи и басейн на палубата, след бар и ресторанти на борда на кораба...
И всичко това - за да се усмихваш (поне първия ден!) на едно бостанско плашило (за дамата, която НЕ си е направила труда да се срещне, преди да се качи на борда с човек, който я кани на круиз!!!...) То, има си и носачи от екипажа, но този мъж - няма ли да й помогне все пак с багажите??? Или поне да предложи помощ, ако тя случайно се окаже бивша щангистка и иска да го "респектира" с... мускулна маса... Майтап, бе Уили!
Не бива да забравяме: все пак, написалите двете книжки са Парижанки! ...Това е тяхното мислене.
Разбира се, че защитавам моята теза, но - без да настоявам. Бих настоявал, ако бях в по-младата ми възраст. Сега мога да се изкефя и сам на шезлонга, с двете книжки - и със сигурност ще намеря събеседничка на круиза, защото такава е природата... А и круизите не са преставали...
Не е задължително да бъда приет сериозно от НЕпарижанките (по мислене)!
В момента тръгваш за едно, изпадаш в твои си полемики и накрая приключваш с друго. Отстрани изглежда, все едно ти е пълна каша в главата.
Мненията във форума не е нужно да са есета. И понеже знам, че сега ще подскочиш като попарен, но приеми, че е "приятелски" съвет, какъвто ти също се опитваш да даваш на Евгича.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от emdless4 Разгледай мнение
Ахахаха така не съм се смял тая година, замени "аристократичен" с "първо поколение" бе Евгени ахахахах
И съм раждан в СФ.
Коментар
-
Даммм...
А аз си въобразих, че всичко тук е анонимно (т.е. - ама съвсем никой не чете чужди послания ...)... Смигнах!
Все пак, да доуточним (в тази връзка).
Кое дава по-голяма "свобода" на потенциалните партньори (не уточнявам възраст на дамата!) - разбира се - на първо място - възрастта на партньорите. На второ място... по празниците прочетох две книжки (илюстрирани, за около час се четат) - станаха ми любими:.. "несериозни " са - предупредих!
"Поостаряла, но помъдряла..., но поостаряла" и
"Как да бъдеш Парижанка, където и да се намираш"
Забавлявах се с авторките -приятелки, издали книжките, точно, както и те, самите са се забавлявали, когато са писали...
И пРогледнах на света от техните очи... Как ли би реагирала всяка от тях на моето предложение?
За мен две мнения по въпроса няма. Авторките биха се забавлявали по свой начин - в две (или повече) каюти. И биха се прибрали, след круиз - с много нови впечатления, вероятно и с (достатъчно на брой) нови приятели... , след интересните програми по време на круиза, след перфектното обслужване, след посещенията на нови пристанища и хубави гледки от шезлонгите. след джакузи и басейн на палубата, след бар и ресторанти на борда на кораба...
И всичко това - за да се усмихваш (поне първия ден!) на едно бостанско плашило (за дамата, която НЕ си е направила труда да се срещне, преди да се качи на борда с човек, който я кани на круиз!!!...) То, има си и носачи от екипажа, но този мъж - няма ли да й помогне все пак с багажите??? Или поне да предложи помощ, ако тя случайно се окаже бивша щангистка и иска да го "респектира" с... мускулна маса... Майтап, бе Уили!
Не бива да забравяме: все пак, написалите двете книжки са Парижанки! ...Това е тяхното мислене.
Разбира се, че защитавам моята теза, но - без да настоявам. Бих настоявал, ако бях в по-младата ми възраст. Сега мога да се изкефя и сам на шезлонга, с двете книжки - и със сигурност ще намеря събеседничка на круиза, защото такава е природата... А и круизите не са преставали...
Не е задължително да бъда приет сериозно от НЕпарижанките (по мислене)!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение, тъй като съм малко аристократичен софиянец и идвам от Аналоговата ера.
)Last edited by emdless4; 08.01.2024, 07:42.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Такава оферта би приела само патица
Обикновенната жена ще откаже круиз или ресторант за първа среща, ще предложи кафе. Така... ще може да се измъкне по-бързо, ако нещо не й хареса...
Ако не хареса мъжа, ще му предложи да си разделят сметката...
Ако хареса очите му... ще му позволи той да плати...
Ако хареса ума и сърцето му... възможно е да поиска тя да плати...
Наздраве!!!
Ех Съни, Съни.....предложението на Мико беше повече от джентълменско. Благородно бе дадена повече от една възможност за измъкване, а и никой не е казал първата среща да е на борда. Затова и получи любезен отговор.
Questo e tutto...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Такава оферта би приела само патица
Обикновенната жена ще откаже круиз или ресторант за първа среща, ще предложи кафе. Така... ще може да се измъкне по-бързо, ако нещо не й хареса...
Наздраве!!!
Принципно с офертите следва да се внимава. Наздраве и от мен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Която и да е свободна дама ако не оцени подобна щедра оферта е …. обикновена патица.
Пожелавам ти тази година да я намериш. Не патицата, а спътницата.
Наздраве!!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
Момци, тая я тресе климактериумът с горещи вълни и със старческо почервеняване на сурата.
...
Не, моите познати се справят спокойно с него – трябва просто лична човешка увереност.
И сексът с тях е мн. добър.
Интересното е, че винаги усеща интелигентния и изпада в див бяс.
Да ти спори годината, “момко”, щото по мои спомени си по-голям от менLast edited by Arana; 07.01.2024, 15:26.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Евго е възпитано момче. Тя също е била възпитана, а не простачка.
Ти си ПАР екселанс простак и никога няма да имаш проблеми да си намериш подходящата простачка, която да си легне след трета среща. С теб или с който и да е друг простак.
Така че не се бъркай в нюанси, които не са ти по силите.
Грешката на Евго е комуникационна. Не е разчел правилно сигналите.
Много шаблони са му набили в главата, а най-вероятно и на момичето с десетте срещи.
Оксиморонът при Евго е, че хем търси “жена от едно време” (а едно време жените не бяха бързо и лесно достъпни) хем иска секс простачка, която да “осребри” на първа среща - параграф 22.
...
Не, моите познати се справят спокойно с него – трябва просто лична човешка увереност.
И сексът с тях е мн. добър.Last edited by Turbolan; 07.01.2024, 15:05.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Голям комплимент ми правиш, но аз съм омъжена дама.
Която и да е свободна дама ако не оцени подобна щедра оферта е …. обикновена патица.
Пожелавам ти тази година да я намериш. Не патицата, а спътницата.
Благодаря за пожеланията!
Подозирах, че нещата стоят така. Направих онова, което трябваше да направя. Същото направи и самата ти.
Живот и здраве!
Добре е, когато човек има своите ангажименти. Не му остава време, за да мисли за глупости...
- 1 like
Коментар
-
Евгич, кътам кътам по някой лев и да не паднат цените, не е болка за умиране. Отделно работя по едни проекти с голяма перспектива, та от там може да текне повече от доволно в един момент. Мерси за съвета иначе.
За "боклуци" няма как да не харча, защото ограниченията ми действат депресиращо. Ако няма кръчми, жени и коли наоколо, в крайна сметка за какво живеем?Знам, че широките пръсти са една от причините, да не съм се "нагушил" с тухли, но много си ценя свободата. Ако имах деца, сигурно щях да направя саможертва, но за момента все още гледам да балансирам.
Ти не реши ли 2024г. да развържеш кесията? Да видиш малко и в другия лагер как е?Може да е банално, но си има доза истина в приказката, че твоите пари са похарчените пари.
Просто не съм свъкнал да харча по шантонерки, тъй като съм малко аристократичен софиянец и идвам от Аналоговата ера.
Наскоро гледах един филм "Диви и щастливи", много ми хареса ролята на Ицо Хазарта,
Говореше на диалект, караше хубав джип и искаше да опъне 2 жени за 50 лв. "Курви, сваляйте гащите". Едната извади пистолет и отвърна: "Сваляй ги ти",
Коментар
Коментар