IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
    Да ви разкажа.. Мое гадже замина да учи в София. Гимназиска. После ми разправя, че новите и приятелки сисменяли гаджетата почти всяка седмица..Събота, неделя излизат на дискотека. Пичовете черпят яко и после никакъв секс. Само свирка. Другата седмица друг.
    Тука се завъртат стари, айде да не кажа стари, кореняк софиянки. Те могат да потвърдят или да отрекат информацията.

Говоря за преди повече от 25 години.
    Преди повече от 25 г. колежките ми от гимназията и от групата се пляскаха с чужденци и с чичовци на готините на бащите им.

И харесваха по-зрели мъже, възмъжали.

В днешно време мъжете не са толкова тъпи и плащат донякъде. Ако няма за тях ..., спират с плащането.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
      Да ви разкажа.. Мое гадже замина да учи в София. Гимназиска. После ми разправя, че новите и приятелки сисменяли гаджетата почти всяка седмица..Събота, неделя излизат на дискотека. Пичовете черпят яко и после никакъв секс. Само свирка. Другата седмица друг.
      Тука се завъртат стари, айде да не кажа стари, кореняк софиянки. Те могат да потвърдят или да отрекат информацията.

Кой набор са били тези дами? Това, че някой е от някъде няма кой знае какво значение.

Гледай не населеното място, а семейството на момичето.

Както свестните, така и “несвестните” хора са равномерно разпределени по земното кълбо.
      Last edited by Arana; 19.01.2024, 16:38.

Коментар

• Да ви разкажа.. Мое гадже замина да учи в София. Гимназиска. После ми разправя, че новите и приятелки сисменяли гаджетата почти всяка седмица..Събота, неделя излизат на дискотека. Пичовете черпят яко и после никакъв секс. Само свирка. Другата седмица друг.

Last edited by vikhunter; 19.01.2024, 16:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение

Е що затънтена?

Спокойно мож да заговориш и некоя жълтопаветничка, пък ако е въздухарка, спокойно и леко се отстраняваш, без да обидиш ентелегенката.

Едно кафе време, ти се кефиш на околността... кво?
          Жълтопаветничката ще има изисквания обаче

А нашият лирически герой си мисли, че със селянка ще се прави на велик и ще дерибейства.

Не е единствен с това погрешно мислене.

После олеле, селяндурката го навряла на кучето у …. Колибата …
          Last edited by Arana; 19.01.2024, 16:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Работи временно в София по заместване. Не е от нета.

И е любезна както момичетата от малки провинциални градове преди години. Не ми изглежда като да няма мъж.

Струва ми се, че преди 20 г трябваше да се завъртя в двора на СУ, в кафето, да заговоря някоя девойка от затънтен край, да се рекламирам и да си я взема в детската си. Да й кажа, че съм от богато семейство, че имаме възможности.

Нямаше кой да ме научи, но и по онова време имаше меркантилност и студентките не бяха много по пускането.
            Е що затънтена?

Спокойно мож да заговориш и некоя жълтопаветничка, пък ако е въздухарка, спокойно и леко се отстраняваш, без да обидиш ентелегенката.

Едно кафе време, ти се кефиш на околността... кво?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е, дай малко с подробности, де
              Работи временно в София по заместване. Не е от нета.

И е любезна както момичетата от малки провинциални градове преди години. Не ми изглежда като да няма мъж.

Струва ми се, че преди 20 г трябваше да се завъртя в двора на СУ, в кафето, да заговоря някоя девойка от затънтен край, да се рекламирам и да си я взема в детската си. Да й кажа, че съм от богато семейство, че имаме възможности.

Нямаше кой да ме научи, но и по онова време имаше меркантилност и студентките не бяха много по пускането.

Коментар

Мадамата има дете на 7 г, а вероятно и мъж.

Следващият път ще я питам дали има свободна приятелка, защото е много сърдечна и любезна.

А на теб Левът така и не ти плати навремето за правна консултация онлайн? Нали?
                Ми какво да излезе от нета. Ще има дете естествено.

Евгоооо, иди на библиотека, запиши се на танци, на присъствени неща.

Стига с тоя интернет.

Коментар

Следващият път ще я питам дали има свободна приятелка, защото е много сърдечна и любезна.

А този път някакви аванси от нея?

Коментар

е, дай малко с подробности, де
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Eвго е аристократ,а перничанките са прости селянки.Нема да стане.

Коментар

• "Жена ми всяка сутрин ме пита какво искам за закуска и аз никога не познавам."

Коментар

това изобщо не означава, че няма да получаваш съвети

Бай Мишо, ако мислиш, че имаш задължението да даваш съвети на хора, които стоят мирно пред теб и мълчат, редно е да преосмислиш тая твоя фантазия.

Винаги си припомняй оная максима: "Който сее ветрове - той ще жъне бури!"

​​​​​​​Ако желаеш "чиста" тема, можете да си я озаглавите: "Евговото коте от Перник " и бъдете сигурни, че ако тя не намери сутринта топла баница до леглото - Евго ще усети леко замайване, сътресение и следващо упорито главоболие, наподобяващо сблъсък с метален уред...

Коментар

• Включвам снощи нова …. Е не можах да го догледам …
                            Цветна компания от талантливи известни личности се впуска в кулинарната надпревара „Черешката на тортата“ тази седмица. Две музикални звез...

Коментар

бай мико,
                              така ще те наричам защото ми звучи добре, не защото си бай.
                              та, бай мико, приеми, че ще имаш един желан и един нежелан съветник.
                              и за круиза да не го представяш като някаква трагедия
                              хората имат навика да преувеличават впечатлението, което са или биха предизвикали у другите с някое действие.
                              а другите или не са забелязали или ще го помнят 1-2 дни и дотам.
                              ако продължаваш да се вайкаш за този круиз, ще привлечеш много закачки
                              то и сега ще има но по-умерени, докато не видя, че си го забравил

айде, сега не ме занимавай, че се опитвам да си представям срещаат на евго с перничанката
                              Eвго е аристократ,а перничанките са прости селянки.Нема да стане.
                              Last edited by nradev1111; 19.01.2024, 09:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

... ама, разбира се, че ще получавам съвети, дори с харесвания от следящи диалозите. Условието е: да участвам тук.

И аз си получавам съвети, и ги приемам. От дами, които познават женското мислене и са ми приятелки. Те са точно такива (приятелки, какъвто приятел си и ти на дамата, с култовата реплика: "Де го чукаш - де се пука!"..

Такава моя приятелка няма никога да ме подведе! Съветите й са точно формулирани. Харесва ми нейната лаконичност. Тя пък много харесва да чете моите писма, които ангажират вниманието й по различен начин от проблемите в сивото ежедневие.
                                Истинско приятелство от години. Да, харесва ми да получавам съвети (от НЕЯ!) и да зная, че съществува, точно като алтернатива на общата маса от жените (с реално и виртуално участие)...около мен. Тя дори не би помислила, че съм гаден..., гадина...

Единственият въпрос, който си задавам е, дали Тя познава достатъчно добре жените, или ти - мъжете? От онова, което пишеш - Тя ти води с няколко обиколки, а ти вече си изплезил език... ))

Тя не знае за участието ми в тоя форум, но мисля, че е редно да й подскажа за съществуването му ..

И се досетих отново за круиза, който - откъде ми дойде на ум? ОпорочиХТЕ първоначалната ми идея - с кофти-включванията си. И с "мъжките" си фантасмагории - също!

Време е темата с круизите (тук) да приключи (поне за мен!)Тя претърпя абсолютен крах. Корабокрушение. Ново потвърждение за кофти-развитието на виртуалните познанства. Доволен съм, че нямаше развитие.

Страхотно зареждане с положителна
                                ​​​енергия от страна на някои дами, а креативността им е наистина неизмерима.... Срещат се трудно, но ги има.

Хубав и усмихнат ден, дами и господа (съветници)!

Да поработим все пак, нали !?!
                                бай мико,
                                така ще те наричам защото ми звучи добре, не защото си бай.
                                та, бай мико, приеми, че ще имаш един желан и един нежелан съветник.
                                и за круиза да не го представяш като някаква трагедия
                                хората имат навика да преувеличават впечатлението, което са или биха предизвикали у другите с някое действие.
                                а другите или не са забелязали или ще го помнят 1-2 дни и дотам.
                                ако продължаваш да се вайкаш за този круиз, ще привлечеш много закачки
                                то и сега ще има но по-умерени, докато не видя, че си го забравил

айде, сега не ме занимавай, че се опитвам да си представям срещата на евго с перничанката
                                Last edited by ratten; 19.01.2024, 09:06.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X