Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
секс тилифон си е купил, работен си има. Няма да смесва работата с удоволствието я
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Не е имало достатъчно памет в стария телефон.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Не разбрах връзката между Тиндър и новия ти телефон - или ти само искаш да ни се похвалиш? Ами, честито!
Не съм забелязал новият телефон да ме е направил нито по-преуспял, нито по-умен, по-знаещ, нито пък - по млад или по-красив. (при теб може да е различно)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДа ви кажа, че си купих нов телефон и си направи Тиндър. Дори си изчерпах лайковете за сега.
Но много от мацките са извън репродукцията, над 43 г. Иначе снимките са много нагласени.
Не разбрах връзката между Тиндър и новия ти телефон - или ти само искаш да ни се похвалиш? Ами, честито!
Не съм забелязал новият телефон да ме е направил нито по-преуспял, нито по-умен, по-знаещ, нито пък - по млад или по-красив. (при теб може да е различно)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДа ви кажа, че си купих нов телефон и си направи Тиндър. Дори си изчерпах лайковете за сега.
Но много от мацките са извън репродукцията, над 43 г. Иначе снимките са много нагласени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
женските работи пинокчо ги разбира
аз мога само да спускам по някоя простотия отвреме навреме
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Бай Мишо, може и да греша, но съм останал с впечатлението, че не обичаш "перонците"? Човек може и да се излъже в първоначалната си преценка.
"Чакай на перонЯ!" - не винаги е добра характеристика за един мъж. Същият смисъл влагаме във фразата: "Да очакваш Годо"... (на перонЯ)
Бай Мишо, обясни ако обичаш на твоите познати на достъпен (комичен) език казаното горе. Аз съм затруднен, защото изразните ми средства бледнеят пред твоите: не лъжа, НО дамите не ме приемат сериозно... Очевидно те предпочитат да бъдат лъгани!
Или - поне повече от тях ...
аз мога само да спускам по някоя простотия отвреме навремепрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мислех, че е джентълмен
бай мико, нема се закачаш с аранчето, да не си развАлим отношенията
Бай Мишо, може и да греша, но съм останал с впечатлението, че не обичаш "перонците"? Човек може и да се излъже в първоначалната си преценка.
"Чакай на перонЯ!" - не винаги е добра характеристика за един мъж. Същият смисъл влагаме във фразата: "Да очакваш Годо"... (на перонЯ)
Бай Мишо, обясни ако обичаш на твоите познати на достъпен (комичен) език казаното горе. Аз съм затруднен, защото изразните ми средства бледнеят пред твоите: не лъжа, НО дамите не ме приемат сериозно... Очевидно те предпочитат да бъдат лъгани!
Или - поне повече от тях ...
Коментар
-
Не започна добре годината …
Вс3 пак друго е важно: годината е започнала, от където имаме гаранция за започване на следващи години..., както се пее в песента:
"... може би до тогава, докогато умрем -
младостта си отива - не съвсем, не съвсем..."
Все тая, де! Усмивката е важна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Да почива в мир.Днес сме тук утре ни няма.Понякога е въпрос на късмет.
Коментар
-
Докато ти се бореше с твоята болест Ендер не успя да се пребори с неговата. Почина януари месец. Светла му памет.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Още по-трудно влязох тук...
Част от поста ми е изчезнал.
Стигнал съм до ангел - хранител...
Смисълът надолу:
Когато предложих круиза на Арана, а самата тя - след часове на размисъл каза, че "има мъж до себе си ", няколко дни по-късно се появи ангел-хранителят МИ, в поста на (някоя си) "Съни", която буквално МИ казваше (ТУК, пред всички) - "Арана не е за теб! Добре знаеш това!"
Усетих, че "трябва да чакаш" - репликата на Арана и "второто ми сърце" - не трептят с една честота...
Такива неща.
Много усмихната вечер на дамите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
То, ако отсвържеш процесите от кръста надолу, какво ще остане от човека? Изглежда човекът има две туптящи сърца - едното е от кръста нагоре, другото е от кръста надолу. И двете е трудно да контролираш. При чисти съдове думкат, та не можеш да ги укротиш - не можеш да закопчаеш ни ризата, ни панталона. Можеш да хванеш гората и да потънеш в някакъв вселенски покой. Но работа ли е това?
Мхмммм. Така е. Хареса ми мнението на съфорумника. Точно предава нещата.
Все пак цялата МИ същност се мотивира от оная проста (но точна) истина-призив: "Шерше ля фамъ!"
Преди дни бях решил (по същите причини - свързани с "двете туптящи сърца" - много точна метафора!) да ходя до Париж... Е, защо не отидох? Избирайки, разсъждавах по различни версии. Едната беше тая, не, че дамата е прекалено млада ("Аз съм на 30" - каза тя, а аз й повярвах, защото по условие АЗ вярвам на дамите!)..., значи - не, че тя е прекалено млада, нито пък аз - прекалено дРЪт, но - тя просто нямаше да оцени жеста. Не е необходимо да сте на едно мнение с мен, разбира се. Това са мои усещания.
Никого не " заливам с помия" - Арана избрах още преди "ковида". Тогава тя каза, че това не е момента и беше категорична: "чакай!".
Кого да чакам? Годо? Как се вписва призива "чакай!" в по-реалистичната версия за "двете туптящи сърца"? Никак.
Кратко отклонение: аз пиша "туптящи" сърца, телефонът ме поправя - "трептящи "... Баси! Кое е вярното?
Но мотовът: АЗ вярвам на жените - остава...
"Парижанката" (чиста българка), свързана някак с Париж - ми се усмихва... Да, де - посдърпваме се, ама пак ми се усмихва... Рядко гледам в очите на жена от нивото на моя поглед, но не това е важното...
....
Все пак - не сме стигнали до важния момент (споменах два репера - "преди ковида" и "Париж - само преди броени дни ")...
Кой е момента, който определям като важен относно неосъществения круиз?
Реакцията на ТРЕТА дама. Още тогава си я представих като мой "ангел-хранител"... Смешно е, нали!
Коментар
Коментар