Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Преди години отскочих в китна Чужденеция да нагледам имотите и дам вещи напътствия и ценни указания. Тъкмо зрееше градината с кайсии. Замръзът ги беше почти занулил, но аз все пак направи изказване относно 30 броя компоти.
На което 1/3- пълноправен член на домочадието и девера изреваха вкупом, че нямало плод за ракия, аз за компоти съм тръгнала да загатвам.
Наздраве!
Та така, кой за к'во си мисли.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Половин литър бира без мезето се равнява на 1 ляб. Леко с калориите да не сменяш аватара от ursus arctus на ursus maritimus.
Наздраве!
Кака, от тебе чувам пияч да брои калории. Това да не е някаква нова женска мода, с цел да предпазите мъжете от морска болест?
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Мислех повече да не поглеждам тази глупава тема
Но виждам, че се е появили 2 (само двама !) човека, който реагират адекватно
Felicitations- P.S.1: Констатираме, че нещастникът даже не разбира какво му обясняват ДВАМАТА ЧОВЕКА
- P.S.2: Наблюдаваме щетите от 45 години промиване на мозъците и 35 години чалга - масов политически далтонизъм, морална и емоционална деградация
За да стане Евго това което е сега, първото което е развил е нарцисизъм още от ранна възраст. Четял е на канапето в кухнята приказката за спящата красавица (представял си че той е принцът който я събужда), но давал ухо и на приказките на гостенките на баба му, насядали около кухненската маса на бяло сладко: - Лелеее, колко се е издължил наш Евгени, какъв хубавец е станал, министерските щерки ще въздишат по него. И така, от тогава та досега, хубавецът Евго чака да му дойде на крака спящата красавица.
Всички рибари търсят рибата, само Евго чака тя да го потърси.
- 2 Харесвания
Коментар
- P.S.1: Констатираме, че нещастникът даже не разбира какво му обясняват ДВАМАТА ЧОВЕКА
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ух..как добре върви бирата и мезето с тая тема.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
а, да вземеш баш на полаксчо да обясниш за безплатното даване
щото веднага ме оряза, като споменах за безплатни съвети от неговата сфера
и сигурно мъкне буркани от тутракан до софияда не издребняваме сега.
Не го знам полакса с какво се занимава, но ми хареса подхода му с гаражите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
А какво стана със софиянците седмо поколение?
Коментар
-
добре, оастави бурканите
но другия път да носиш дамаджаната
На което 1/3- пълноправен член на домочадието и девера изреваха вкупом, че нямало плод за ракия, аз за компоти съм тръгнала да загатвам.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
а, да вземеш баш на полаксчо да обясниш за безплатното даване
щото веднага ме оряза, като споменах за безплатни съвети от неговата сфера
и сигурно мъкне буркани от тутракан до софия
Ма що да ги мъкна тия буркани у софията?
Виж 2002 имаше един такъв период /1 семестър/ ама толкова. От тогава само силистррнска кайсиева
Коментар
-
[QUOTE=Evgo;n4196048]
Ние сме си писали и ти ми каза, че си от там.
Вярно, така съм казал, забравил съм за тези съобщения. Но това не променя факта, че не ме познаваш, а се опитваш да ме квалифицираш.
Зачетох се в съобщенията и тогава съм ти писал ама 2 години никаква промяна.
Айде със здраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Бе не ти говоря за източна Европа а за “великата незаменима алтернатива на Запада” малко по на изток. Усещай се де.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Столичанино знатни, как успяваш да простееш толкова?
Пишеш и твърдиш неща за човек, който не само не познаваш, а и не си виждал и то с такава убеденост, че чак е плашещо. Не ми пречиш, можеш да си мислиш, лкаквотп решил за мен, все тая, мнението ти не ме интересува.
Иначе за песните на НЛО си прав
Last edited by Evgo; 18.07.2024, 17:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Специално полакс е образовано умно момче. Никакво значение няма от къде си, а кой си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Тук няма такова промиване на мозъци.Хората в Източна Европа все още имат здрав разум.
Коментар
Коментар