If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Евго, почерненото изречение обяснява защо си ерген.
Ето от това бягат жените. Пълна липса на емпатия и нулева емоционална интелигентност. И това се усеща. И не си виновен ти. Много са те деформирали майки и баби.
Два пъти написах, че спирам да пиша, ама се "разкайвам" и си оттеглям заканата, не мога да спра, чета Ви и ме карате да пиша. Ще си пиша на воля и вече ням ада се опитвам да бъда коректен, а който иска да се сърди.
Твоята констатация съм му казвал как се лекува - Психолог, лекар специалист по човешки драми. Проблема е, че нащо момче се мисли за велик и Невиновен за ситуацията си, а всичко започва от мисленето му в следствия на живота с мама и баба и мъкненето на буркани към вилата на морето.
Казваш, че "щеше да се грижиш и да му чистиш", АКО БЕШЕ КУПИЛ И ТИ ЗАВЕЩАЛ АПАРТАМЕНТА" , който самият той не е желаел да купи. Това е НЕГОВО ПРАВО (независимо, че е бил служител в УБО и е живеел с жена, която очевидно му е ОБРЪЩАЛА ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ ОТ вашето "семейство"), независимо какви са твоите тълкувания сега - като заинтересуван от "получаването на еднонаследство", което някак ти се е изплъзнало...
Съчувствам ти за "изгубените имоти", но хората имат СВОЙ ЖИВОТ, СВОИ РАЗХОДИ - И, ПО ПРИНЦИП - НЕ МИСЛЯТ ЗА ТОВА - КОЛКО И КАКВИ ИМОТИ ДА КУПЯТ, ЗА ДА МОЖЕ НАСЛЕДНИЦИТЕ ИМ ДА СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО "успешните инвестори на "новото" време"...
Ето от това бягат жените. Пълна липса на емпатия и нулева емоционална интелигентност. И това се усеща. И не си виновен ти. Много са те деформирали майки и баби.
...
“Щетите”, мон ами, започнаха още през септември 1944 г. Чалгата e само следствие.
Мислех повече да не поглеждам тази глупава тема
Но виждам, че се е появили 2 (само двама !) човека, който реагират адекватно
Felicitations
P.S.1: Констатираме, че нещастникът даже не разбира какво му обясняват ДВАМАТА ЧОВЕКА
P.S.2: Наблюдаваме щетите от 45 години промиване на мозъците и 35 години чалга - масов политически далтонизъм, морална и емоционална деградация
Не знам точно кога, втората му жена го беше накарала да прехвърлят с покупко продажба общия им апартамент (купен от него) на комшии, за да не го наследим ние. И той живя там до последно до 2009 г., защото те трябваше да го догледат.
Въпреки всичко, бяхме готови да го гледаме, ако беше помогнал за нашия ведомствен апартамент през 1991 г. или ни беше дал техния апартамент.
Не знам точно кога, втората му жена го беше накарала да прехвърлят с покупко продажба общия им апартамент (купен от него) на комшии, за да не го наследим ние. И той живя там до последно до 2009 г., защото те трябваше да го догледат.
Въпреки всичко, бяхме готови да го гледаме, ако беше помогнал за нашия ведомствен апартамент през 1991 г. или ни беше дал техния апартамент.
Абе Евго, да та питам - хубава ли е? Секси ли е? Ако да пробвай директния подход - Ти си много чаровна и секси и искам да те поканя на вечеря, да си поприказваме. Ще те питам постоянно докато се съгласиш. Кога да дойда да те взема от вас? Каква храна обичаш?
Както е поговорката - съдбата обича смелите!
Не е лоша, но се държи като дива коза. Дори не ме поздравява по коридорите. А вие искате да я свалям.
Особенна е, с комплекс на стара мома. Аз съм й намеквал, че я харесвам, като съм я лайквал със сърце,
Казваш, че "щеше да се грижиш и да му чистиш", АКО БЕШЕ КУПИЛ И ТИ ЗАВЕЩАЛ АПАРТАМЕНТА" , който самият той не е желаел да купи. Това е НЕГОВО ПРАВО (независимо, че е бил служител в УБО и е живеел с жена, която очевидно му е ОБРЪЩАЛА ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ ОТ вашето "семейство"), независимо какви са твоите тълкувания сега - като заинтересуван от "получаването на еднонаследство", което някак ти се е изплъзнало...
Съчувствам ти за "изгубените имоти", но хората имат СВОЙ ЖИВОТ, СВОИ РАЗХОДИ - И, ПО ПРИНЦИП - НЕ МИСЛЯТ ЗА ТОВА - КОЛКО И КАКВИ ИМОТИ ДА КУПЯТ, ЗА ДА МОЖЕ НАСЛЕДНИЦИТЕ ИМ ДА СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО "успешните инвестори на "новото" време"...
....
Но накрая той искаше да се върне отново при нас, а 10г по-рано не направи нищо, за да си спасим апартамента, бяхме го изплатили на 25 % под формата на наеми.
Абе Евго, да та питам - хубава ли е? Секси ли е? Ако да пробвай директния подход - Ти си много чаровна и секси и искам да те поканя на вечеря, да си поприказваме. Ще те питам постоянно докато се съгласиш. Кога да дойда да те взема от вас? Каква храна обичаш?
Този подход по-скоро би свършил работа ако не е секси
Коментар