Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
костите, ставите и мускулите обичат натоварване само в млада възраст. Старец на 75 ще си докара само коксартроза, гонартроза и дископатия (дискова херния).
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ебе, не е баш така. Има достатъчно литература за огромната полза от работата с тежести, особено в по-късна възраст. Имаше един професор - Павел Добрев, от старци, които не можеха да станат от кенефа, правеше изключително добре изглеждащи и поддържани възрастни хора с изграждаща се мускулатура, което беше най-интересното. Виждал съм с очите си подобен негов възпитаник в зала - 75 годишен човек, който правеше серии с 80 кг. на лежанка, неспортувал преди това или спортувал масов спорт. Този човек твърдеше, че е започнал с 35 килограма с болки в раменете и лактите. Това не е някаква новина - костите, ставите и мускулите обичат натоварването, а най-дброто натоварване дават щангите. Аз, лично съм привърженик на друга философия, но тя не е по-малко натоварваща - играя на висилка и успоредка на открито с всички достъпни разновидности на тези занимания и съм много доволен от резултата. Но не съм спирал никога. Не знам дали възрастен човек може тепърва да започне с такива игри. Докато с тежестите, при добра методика, можеш да започнеш късно и да напреднеш много, защото можеш да трупаш с 1, с 2, с 5 кг. и да натоварваш всяка една отделна мускулна група без участието на други, което при гимнастическите уреди е невъзможно - там за едно коремно участват и космите в ушите ти.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ебе, не е баш така. Има достатъчно литература за огромната полза от работата с тежести, особено в по-късна възраст. Имаше един професор - Павел Добрев, от старци, които не можеха да станат от кенефа, правеше изключително добре изглеждащи и поддържани възрастни хора с изграждаща се мускулатура, което беше най-интересното. Виждал съм с очите си подобен негов възпитаник в зала - 75 годишен човек, който правеше серии с 80 кг. на лежанка, неспортувал преди това или спортувал масов спорт. Този човек твърдеше, че е започнал с 35 килограма с болки в раменете и лактите. Това не е някаква новина - костите, ставите и мускулите обичат натоварването, а най-дброто натоварване дават щангите. Аз, лично съм привърженик на друга философия, но тя не е по-малко натоварваща - играя на висилка и успоредка на открито с всички достъпни разновидности на тези занимания и съм много доволен от резултата. Но не съм спирал никога. Не знам дали възрастен човек може тепърва да започне с такива игри. Докато с тежестите, при добра методика, можеш да започнеш късно и да напреднеш много, защото можеш да трупаш с 1, с 2, с 5 кг. и да натоварваш всяка една отделна мускулна група без участието на други, което при гимнастическите уреди е невъзможно - там за едно коремно участват и космите в ушите ти.
Второто е ясен индикатор за незадоволени вътрешни потребности!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Отдавна не бях срещал по-точна дефиниция!
p.s.
Мода, промотирана от болни за внимание... 'флюенсъри'!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Един да каже нещо смислено. Ходене на фитнес еле па с добавки не е спорт а мода водеща до самоунищожение
p.s.
Мода, промотирана от болни за внимание... 'флюенсъри'!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеХристос Воскресе!
Да сте живи здрави, весели и щастливи!Last edited by Майстора233; 05.05.2024, 18:40.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Мислим че е време да смениш щангите с плуване.
Лично аз това направих преди години .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Ако не разбираш написаното от мен - пътувай с вятъра.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Скорпион - Лъв.
Дяволска комбинация.
Мачът продължава.
Наздраве!
П.П. Ако има представител на посочената зодия, моля да се включи в тарапаната.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Дяволска комбинация.
Мачът продължава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Като му действа зле, как преценяваш че е "тъпотия". Пише за своето положение, от каквото съм видял
- 1 like
Коментар
Коментар