Първоначално изпратено от mikomikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Не зная къде така ти се "губи енергията в сравнение с по-рано", ама все още си млад и би трябвало да си все по-добър и издръжлив във всичко. Съвсем сериозно го казвам.
Празниците се прекарват добре, когато си с готини хора около теб. При мен нещата се получиха - с приятна компания, в гръцка таверна - с всичко: добра програма, много танци, хубави ястия, пийване и едно впечатляващо нощно къпане.
.......
Иначе, защо съм останал с впечатлението, че си имаш квартиранти? Дори зная, че сам им правиш ремонтите и варосването на стаите и - се, че ставаш "все по-добър"!. Май ставаше въпрос и за това - дали те са мъже, или семейство... , а някой те питаше как изглежда квартирантката и дали няма да се получи нещо между вас, ама ти го успокояване, че тя е много... млада....
Това се е загнездило в съзнанието ми от твои обяснения, но явно съм пропуснал част от последващата информация... Може по някакви причини да си ги изгонил, или да си ги настанил при майка ти..., а ти да си заел квартирата им..., варианти - много, ама не, че любопитствам - просто така, лаф да става!.. Защо пък да не сте си купили (с твоята майка) и трето жилище - бих приел и тоя вариант? Вариантите могат да са безкрайни и в нета всичко, което се каже - поне за мен - е напълно достоверно, нали?
и като знаем, че нощното къпане по традиция е нейкедLast edited by ratten; 07.05.2024, 21:44.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Не зная къде така ти се "губи енергията в сравнение с по-рано", ама все още си млад и би трябвало да си все по-добър и издръжлив във всичко. Съвсем сериозно го казвам.
Празниците се прекарват добре, когато си с готини хора около теб. При мен нещата се получиха - с приятна компания, в гръцка таверна - с всичко: добра програма, много танци, хубави ястия, пийване и едно впечатляващо нощно къпане.
.......
Иначе, защо съм останал с впечатлението, че си имаш квартиранти? Дори зная, че сам им правиш ремонтите и варосването на стаите и - се, че ставаш "все по-добър"!. Май ставаше въпрос и за това - дали те са мъже, или семейство... , а някой те питаше как изглежда квартирантката и дали няма да се получи нещо между вас, ама ти го успокояване, че тя е много... млада....
Това се е загнездило в съзнанието ми от твои обяснения, но явно съм пропуснал част от последващата информация... Може по някакви причини да си ги изгонил, или да си ги настанил при майка ти..., а ти да си заел квартирата им..., варианти - много, ама не, че любопитствам - просто така, лаф да става!.. Защо пък да не сте си купили (с твоята майка) и трето жилище - бих приел и тоя вариант? Вариантите могат да са безкрайни и в нета всичко, което се каже - поне за мен - е напълно достоверно, нали?
Много приказваш, ама нищо не казваш!
За изборите ли се готвиш?Last edited by mibova; 07.05.2024, 21:26.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не живея с мама от 30-годишен, аз съм си разказвал нещата в имотната тема.
Снимката на агнешкото е в голям размер, обаче при прикачането стана така малка. Имам си жилище, чудесно подредено и чисто, чака своята стопанка от доста време,И съм го купил и изплатил сам на младини.
Както се казва, всяко нещо е до време и човек не трябва да се опитва да надскочи възможностите си.
И няма смисъл да се пренапряга във фитнес залите. Тази пролет боядисах стая, хол и кухня (т.е. колкото един двустаен) с голяма прецизност, оправих леките дефекти по стените и стана много по-добре от работата ми, когато бях на 25 г. Опитът си казва думата, макар и да няма толкова енергия както по-рано.
Надявам се да сте прекарали хубаво празниците,
.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Леле , кажи,че с мама живееш и ще се плесна по челото.
Снимката на агнешкото е в голям размер, обаче при прикачането стана така малка. Имам си жилище, чудесно подредено и чисто, чака своята стопанка от доста време,И съм го купил и изплатил сам на младини.
Както се казва, всяко нещо е до време и човек не трябва да се опитва да надскочи възможностите си.
И няма смисъл да се пренапряга във фитнес залите. Тази пролет боядисах стая, хол и кухня (т.е. колкото един двустаен) с голяма прецизност, оправих леките дефекти по стените и стана много по-добре от работата ми, когато бях на 25 г. Опитът си казва думата, макар и да няма толкова енергия както по-рано.
Надявам се да сте прекарали хубаво празниците,
Last edited by Evgo; 07.05.2024, 10:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Добре, хайде лека от мен тогава!
стой тук, но кротувай
може и да ти се разминепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ааа, търсиш си белята
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Като дойдеш в София, пиши на лични, ще ви заведа на едно място съчетаващо шкембе чорба и култура.
ще водим гастерите на шкембе
а местните?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Какво се аргументираш - вие сте една тумба палячовци....
Бях писал съвсем различни неща (за последиците от войната, инфлационни и дефлационни шокове, класически сценарий - има го във всеки учебник, само че никъде в уравнението не влизаше най-новото изобретение на банките - отрицателните лихви) , а вие изкривихте изказванията до неимоверна степен, само и само после "да ги оборите" - толкова сте елементарни, че няма накъде.
Тука сте се събрали един файтон "БОНКИ" - дето плямпа, че Бетера бил продал апарт за койн... цялата ви работа е такава, затова и не се занимавам по същество да споря, а само ви боцкам с карфицата и гледам как подскачате.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ама за шарани, щуки или русалки?
На шаран ич ма нема - сал на платеното на богров съм хващал на фидер.
другото не ми е интересно
Last edited by ratten; 06.05.2024, 21:37.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аргументирам се моментално. От две години лъжеш и заблуждаваш хората, че има дефлация във време в което всички ЦБ се борят с невиждана инфлация от 50г.
Само това ти твърдение, повторено 100 пъти , трябва да ти навее мисълта, че ти си човека, който е много възможно да бъде посетен от санитари..
Бях писал съвсем различни неща (за последиците от войната, инфлационни и дефлационни шокове, класически сценарий - има го във всеки учебник, само че никъде в уравнението не влизаше най-новото изобретение на банките - отрицателните лихви) , а вие изкривихте изказванията до неимоверна степен, само и само после "да ги оборите" - толкова сте елементарни, че няма накъде.
Тука сте се събрали един файтон "БОНКИ" - дето плямпа, че Бетера бил продал апарт за койн... цялата ви работа е такава, затова и не се занимавам по същество да споря, а само ви боцкам с карфицата и гледам как подскачате.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Явно София настига европейските столици ... Намерих една група във фейса https://www.facebook.com/shkemboguide/ гледам наградили някакво "Любимото" ма тия нямат шкембе в менюто. Какво са ги награждавали не знам. В Дивака имаше едно време някакво шкембе ... до Дивака опрях. Някой там пробвал ли го е ?
В самия център на София. От страната на френската гимназия но малко по-нагоре.
Тази година пак ще го пробвам. Традиционно на това местенце винаги има вкусни неща.
- 1 like
Коментар
-
А още по-интересно (и комично) е как си стигнал до заключението, че някой живее във фалш, че даже и цял живот?!?
Сигурен ли си, че на твоя етаж няма наблизо санитари?
п.п.
(редакция)
Щото тия дето само те живеят в "истината" а останалите - в лъжа .......... са най-съмнителни!
Само това ти твърдение, повторено 100 пъти , трябва да ти навее мисълта, че ти си човека, който е много възможно да бъде посетен от санитари..
- 1 like
Коментар
Коментар