Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Абе Евго, да та питам - хубава ли е? Секси ли е? Ако да пробвай директния подход - Ти си много чаровна и секси и искам да те поканя на вечеря, да си поприказваме. Ще те питам постоянно докато се съгласиш. Кога да дойда да те взема от вас? Каква храна обичаш?
Както е поговорката - съдбата обича смелите!
Особенна е, с комплекс на стара мома. Аз съм й намеквал, че я харесвам, като съм я лайквал със сърце,
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
А ти - защо не си се грижил за дядо ти?
Казваш, че "щеше да се грижиш и да му чистиш", АКО БЕШЕ КУПИЛ И ТИ ЗАВЕЩАЛ АПАРТАМЕНТА" , който самият той не е желаел да купи. Това е НЕГОВО ПРАВО (независимо, че е бил служител в УБО и е живеел с жена, която очевидно му е ОБРЪЩАЛА ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ ОТ вашето "семейство"), независимо какви са твоите тълкувания сега - като заинтересуван от "получаването на еднонаследство", което някак ти се е изплъзнало...
Съчувствам ти за "изгубените имоти", но хората имат СВОЙ ЖИВОТ, СВОИ РАЗХОДИ - И, ПО ПРИНЦИП - НЕ МИСЛЯТ ЗА ТОВА - КОЛКО И КАКВИ ИМОТИ ДА КУПЯТ, ЗА ДА МОЖЕ НАСЛЕДНИЦИТЕ ИМ ДА СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО "успешните инвестори на "новото" време"...
....
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Абе Евго, да та питам - хубава ли е? Секси ли е? Ако да пробвай директния подход - Ти си много чаровна и секси и искам да те поканя на вечеря, да си поприказваме. Ще те питам постоянно докато се съгласиш. Кога да дойда да те взема от вас? Каква храна обичаш?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Прав си.
Въпросната колежка до преди няколко години ходеше на евтини екскурзии в чужбина с още 2 жени, които вече станаха майки в пандемията.
И ми се струва, че не се е занимавала много с мъже.
Както е поговорката - съдбата обича смелите!Last edited by keizer; 18.07.2024, 14:38.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ти наред ли си?
А ти - защо не си се грижил за дядо ти?
Казваш, че "щеше да се грижиш и да му чистиш", АКО БЕШЕ КУПИЛ И ТИ ЗАВЕЩАЛ АПАРТАМЕНТА" , който самият той не е желаел да купи. Това е НЕГОВО ПРАВО (независимо, че е бил служител в УБО и е живеел с жена, която очевидно му е ОБРЪЩАЛА ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ ОТ вашето "семейство"), независимо какви са твоите тълкувания сега - като заинтересуван от "получаването на еднонаследство", което някак ти се е изплъзнало...
Съчувствам ти за "изгубените имоти", но хората имат СВОЙ ЖИВОТ, СВОИ РАЗХОДИ - И, ПО ПРИНЦИП - НЕ МИСЛЯТ ЗА ТОВА - КОЛКО И КАКВИ ИМОТИ ДА КУПЯТ, ЗА ДА МОЖЕ НАСЛЕДНИЦИТЕ ИМ ДА СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО "успешните инвестори на "новото" време"...
....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Е, ти си семеен с две деца, ако търсиш нещо странично за забавление, става. Ако търсиш серизна жена за съпруга- не бих взел жена, която ми пуска до няколко часа след като сме се запознали.
Ама тва, че Евго търси сериозна жена, не значи, че трябва да кара на ръчна докато я срещне. Затова му предложих тези места. А и има нужда да трупа опит с жените. Така ще придобие увереност и като дойде някоя подходяща, няма да я отблъсне с неадекватно поведение.
Въпросната колежка до преди няколко години ходеше на евтини екскурзии в чужбина с още 2 жени, които вече станаха майки в пандемията.
И ми се струва, че не се е занимавала много с мъже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Кое му е лошото на това?
Ама тва, че Евго търси сериозна жена, не значи, че трябва да кара на ръчна докато я срещне. Затова му предложих тези места. А и има нужда да трупа опит с жените. Така ще придобие увереност и като дойде някоя подходяща, няма да я отблъсне с неадекватно поведение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Да обобщим истината за Евгича...
1. Всеки, който не е роден (като Евго) в София - е ПРОВИНЦИАЛИСТ! Не е ясно, дали Евго има личен приноса в това - да бъде роден в столицата на България. Разбира се, че самият Евго има ЛИЧЕН принос, за да бъде роден в София, за да бъде наследник на имоти, купени на безценица, а оттук - да определя всички "несофиянци" като "селяни", които "разнасят буркани"..., защото нямат в къщи майка, която пазарува, готви, чисти, пере..., за да може синът-наследник да живее с мисълта за "софиянец с имоти", какво като са "НАШИ", т.е. - на мама..., наследствени...
2. Евго е инвеститор в недвижими имоти, които са наследствени. Да УБО са имали висши "активисти", които са получавали "служебни" жилища, но все пак НЕ са искали да хвърлят пари ма вятъра, а са живели живота си при символипни наеми... Наследниците НЕ са доволни за това, че не са ИМ купували имоти, които да наследят което е "причина, за да бъдат полагани грижи за гледането на възрастните членове на семейството...", ако и да са били служители в УБО!!! КАК ПЪК НЕ СЕ ОТКАЗАХА НАПЪЛНО ОТ НАСЛЕДСТВОТО СИ ТИЯ "наследници", а все им се вижда малко наследството в СТРАНАТА и в софия (София е нарочно изписана с малка буква)...
3. Не зная защо опитваме да определяме Евго като незнаещ как- и в коя част от Черноморието да планира почивката си! Кои са списващите тук, за да бъде необходимо Евго да се съобразява с мнението им ? Безплатен курорт, без жени (може би повече с мъже, които създават домашен уют, релакс, истинска отмора и почивка...). Знаем вече мнението на Евго за целокупният дамски състав: НЕ СТАВАТ! (въпреки мненията на хората във форума)...
....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Ми не мога да се сдържа да не отговоря на описанията на този прозорлив чичо
Евгич, тотал щета си брат/това брат, по твои пример/
Глей ся, жестоко си се объркал, кой съм и от къде съм и къде съм в моментаВ София само на гости.....
....и как точно се заблуди, че ми имаш файса, че въобще имам ФБ?
Абе понеже явно мъкна буркани, а ти нали си примерна "булка" с изпънат по конец апартамент, да вземеш някой урок по готвене да ми предадеш в темата, Ъ?
както и да е, не ми се пише, че няма и особен смисъл.
1. Всеки, който не е роден (като Евго) в София - е ПРОВИНЦИАЛИСТ! Не е ясно, дали Евго има личен приноса в това - да бъде роден в столицата на България. Разбира се, че самият Евго има ЛИЧЕН принос, за да бъде роден в София, за да бъде наследник на имоти, купени на безценица, а оттук - да определя всички "несофиянци" като "селяни", които "разнасят буркани"..., защото нямат в къщи майка, която пазарува, готви, чисти, пере..., за да може синът-наследник да живее с мисълта за "софиянец с имоти", какво като са "НАШИ", т.е. - на мама..., наследствени...
2. Евго е инвеститор в недвижими имоти, които са наследствени. Да УБО са имали висши "активисти", които са получавали "служебни" жилища, но все пак НЕ са искали да хвърлят пари ма вятъра, а са живели живота си при символипни наеми... Наследниците НЕ са доволни за това, че не са ИМ купували имоти, които да наследят което е "причина, за да бъдат полагани грижи за гледането на възрастните членове на семейството...", ако и да са били служители в УБО!!! КАК ПЪК НЕ СЕ ОТКАЗАХА НАПЪЛНО ОТ НАСЛЕДСТВОТО СИ ТИЯ "наследници", а все им се вижда малко наследството в СТРАНАТА и в софия (София е нарочно изписана с малка буква)...
3. Не зная защо опитваме да определяме Евго като незнаещ как- и в коя част от Черноморието да планира почивката си! Кои са списващите тук, за да бъде необходимо Евго да се съобразява с мнението им ? Безплатен курорт, без жени (може би повече с мъже, които създават домашен уют, релакс, истинска отмора и почивка...). Знаем вече мнението на Евго за целокупният дамски състав: НЕ СТАВАТ! (въпреки мненията на хората във форума)...
....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
абе кви жени - там са само шафрантии за 1 нощ най-много или 2-3 тека
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Даваме ти акъл къде може да свалиш по-лесно жени. Ако на плажа до вилата не ходят млади жени, естествено че няма как да стане работата. Тогава трябва да пробваш в нощните клубове. Там със сигурност ходят жени, които много ги сърби.Аз преди години бях един месец командировка в Царево,който не е курорт,където ходят много самотни жени. Ама пак направих 5 бройки.И то с едната бяхме повечето време заедно.Две бяха сервитьорки-те лесно се свалят, стига да си забавен и да им правиш пичи мохабед.
A тая твоя позната със сигурност ходи на КУРорт.Не е задължително да се е разцепила,щото жените стоят и чакат да дойде мъж.И понякога си остават с чакането.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар