Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Чрез Тиндър нищо няма да стане.Може само някоя лелка да онодиш едноктатно.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Абе стига сте му давали глупави съвети. Въпреки че и докторантурата може да се ползва да излъжеш някоя че си нещо и имаш възможности а иначе си пълен смотаняк, еле на 45+ години тепърва да си докторант !???Last edited by mirodes; 02.06.2024, 13:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Точно от опити за дресиране на мъжа идват и повечето разводи.Каква е тая женска мания постоянно да се опитват да променят мъжа не ми е ясно. А и ако опитомят лъва и го превърнат в котенце,дали ще са доволни?
- 1 like
Коментар
-
Не му е в зоната на комфорт. Щом не ще да я напусне не го иска а само мрънка. И аз искам Ферари ама само си искам, не правя абсолютно нищо да го имам. Да не говорим че жената се прави, всяка е чешит и я облагородяваш. Знаеш как - ореш и сееш. Не се ли справяш друг те замества. Евго не е топ сваляч, не полага никакви усилия да тренира и учи ама иска най-хубавата нива.
В крайна сметка жената не трябва никога да е центъра на един мъж, щото иначе рано или късно ще му падне главата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Той и мъжът се прави. От идиот да създадеш нещо си е голям зор и си иска работа. Колкото Евговци познавам все е мързел и егоизъм. Сега около мене всички си купуват мотори. Поне работа ще има като се потрошат са едни готини тлъсти дела
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Така де, ама нали знаеш приказката - като няма риба и рака е риба. В тоя ред на мисли, е много вероятно твоя приятел да е просто заместител, докато се появи нещо младо на хоризонта. Тогава най-вероятно пак ще ти каже, че е сменил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИмам 2 висши и съм вземал много изпити, не ми се занимава вече.
Сега студентите още по не ходят на лекции. В моите магистратури също нямаше свободни жени, и в двете. В едната бяхме малко хора, а в другата имаше много лелки, заети жени и 2 чужденки. И на 23 г никой не иска да се жени, и преди и сега.
Намирането на половинка е и въпрос на късмет, освен добрата стратегия.
Ако може, не се ровете толкова в моите неща, че е много дразнещо!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не говори наизуст.
Ще сваля млада и готина мадама не с голямата джипка, която паркирам в гаража си, а с културата, качествата и уменията, които притежавам,
- 5 Харесвания
Коментар
-
Не му е в зоната на комфорт. Щом не ще да я напусне не го иска а само мрънка. И аз искам Ферари ама само си искам, не правя абсолютно нищо да го имам. Да не говорим че жената се прави, всяка е чешит и я облагородяваш. Знаеш как - ореш и сееш. Не се ли справяш друг те замества. Евго не е топ сваляч, не полага никакви усилия да тренира и учи ама иска най-хубавата нива.
Коментар
-
Чрез Тиндър нищо няма да стане.Може само някоя лелка да онодиш едноктатно.
Коментар
-
Имам 2 висши и съм вземал много изпити, не ми се занимава вече.
Сега студентите още по не ходят на лекции. В моите магистратури също нямаше свободни жени, и в двете. В едната бяхме малко хора, а в другата имаше много лелки, заети жени и 2 чужденки. И на 23 г никой не иска да се жени, и преди и сега.
Намирането на половинка е и въпрос на късмет, освен добрата стратегия.
Ако може, не се ровете толкова в моите неща, че е много дразнещо!Last edited by Evgo; 02.06.2024, 08:39.
Коментар
-
По- добре докторантура ако има магистратура.Тия дето карат магистратура са много млади за него.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хич не са малко.Имам разведен приятел на 50 години с гадже на 25 в София. И не е с него заради парите, щото той е голяма скръндза.Нито пък се поддържа във форма и си е точно чичак с шкембе. А и девойката хич не изглежда зле.Каза ми, че след като се е развел е сменил доста жени. Та затова се учудвам на думите на Евго, че не само той,но и негови познати са самотни.
- 1 like
Коментар
-
По- добре докторантура ако има магистратура.Тия дето карат магистратура са много млади за него.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
Коментар