IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

аз също щях да й изпратя,
    Евго, Миро как е? Нещо в повече ми идва форумците да мрат като мухи …

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
      Малко ОФ топик, но в съседната тема чета, че Ендър се е поминал. Някой нещо знае ли?
      precakanoto съобщи, изглежда като информация първа ръка, питай него/нея.
      Last edited by Turbolan; 09.01.2024, 17:06.

Коментар

Преди 10 г една млада мацка на 24 г. искаше да идва с намерение да остане, обаче не можахме да се стиковаме. Казах й, че не е много добра идея да идва като не се познаваме. Можеше да се получи конфузна ситуация и да не се случи нищо.

Леко пълничка, щура, фурия, от морето.
        Ауу, изпущил си!
        Поне една веселба можеше да е, както я усещам.

Бе прежалѝ го тоя апартамент за една вечер.
        Разбирам, че това е храм на сериозното (ти) отношение, и неква си там лекомислена веселба е почти кощунствена... но да беше отпуснал за проба душата...
        Тя шеше да води, пък можеше накрая и в леглото да се повеселите, пак лекомислено.

Най-много сутринъта да те е малко срам от себе си и да имаш повече за чистене... некоя счупена ваза там... но пък опит, кво?

Коментар

• Малко ОФ топик, но в съседната тема чета, че Ендър се е поминал. Някой нещо знае ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Баш си е в твоя телевизор...
            Самато очакване на първа среща жената да скочи в леглото си е огромна грешка. Читава жена рядко ще го направи, за да се случи мъжа трябва да я е впечатлил и в главата й да дрънкат сватбени камбани. Мисля, че всички сме съгласни, че тези мъже са единици и ти не си от тях.
            Прочети си коментарите....те говорят много за отношението ти. Възприемаш жената, като стока и инкубатор.

Виж си последния пост, ти очакваш тя да ти праща нещо, ми тя не ти е длъжна, ти какво направи за да иска тя да ти прати? Направи ли си труда да я видиш на живо?

Евго, виж си твоя си телевизор, защото времето лети....
            аз също щях да й изпратя,

Коментар

Имам много приятели, които са на мнение, че изобщо не трябва да се ходи по ресторанти при начални и нелюбовни отношения. "Вкъщи, вкъщи, вкъщи"

Аз съм се специализирал и готвя вкусно. Отделно тази година ще тествам още ястия, които знаем от старите софиянци от центъра на София, като например торта с маслен крем, отгоре със смлени орехи, острани с орехи и какао, украсена и отгоре с бели розички, сладко от ягоди и шоколадови пръчки, каквато правеше баба ми навремето.

За другото, не е в моя телевизор грешката. Жените си остават госпожици в повечето случаи, след като са се измъкнали и не са искали да задълбочим отношенията си.
              Баш си е в твоя телевизор...
              Самато очакване на първа среща жената да скочи в леглото си е огромна грешка. Читава жена рядко ще го направи, за да се случи мъжа трябва да я е впечатлил и в главата й да дрънкат сватбени камбани. Мисля, че всички сме съгласни, че тези мъже са единици и ти не си от тях.
              Прочети си коментарите....те говорят много за отношението ти. Възприемаш жената, като стока и инкубатор.

Виж си последния пост, ти очакваш тя да ти праща нещо, ми тя не ти е длъжна, ти какво направи за да иска тя да ти прати? Направи ли си труда да я видиш на живо?

Евго, виж си твоя си телевизор, защото времето лети....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Ако дойде непозната у вас и не омачкате чаршафите, гледай да не те ограби докато спиш. За друга причина да дойде на първа среща у вас не се сещам, макар и доста добре да описа торатат с маслен крем.
                +1

Преди 10 г една млада мацка на 24 г. искаше да идва с намерение да остане, обаче не можахме да се стиковаме. Казах й, че не е много добра идея да идва като не се познаваме. Можеше да се получи конфузна ситуация и да не се случи нищо.

Леко пълничка, щура, фурия, от морето. Трябваше да се видим на камерите, да разговаряме и съвсем естествено да я поканя. Тя обаче пишеше глупости по ф.б., продаваше си пердетата по ф.б. и казваше колко е несправедлив живота към нея. "Като не ни харесват, да ни ядат дебелите дупета".
                Обичаше да си сменя цвета на косата.

И не беше настоятелна, не ми е пращала еротични снимки. И бързо загуби интерес към мен. Тя и влизаше не много редовно във ф.б.

Коментар

Имам много приятели, които са на мнение, че изобщо не трябва да се ходи по ресторанти при начални и нелюбовни отношения. "Вкъщи, вкъщи, вкъщи"

Аз съм се специализирал и готвя вкусно. Отделно тази година ще тествам още ястия, които знаем от старите софиянци от центъра на София, като например торта с маслен крем, отгоре със смлени орехи, острани с орехи и какао, украсена и отгоре с бели розички, сладко от ягоди и шоколадови пръчки, каквато правеше баба ми навремето.

За другото, не е в моя телевизор грешката. Жените си остават госпожици в повечето случаи, след като са се измъкнали и не са искали да задълбочим отношенията си.
                  Ако дойде непозната у вас и не омачкате чаршафите, гледай да не те ограби докато спиш. За друга причина да дойде на първа среща у вас не се сещам, макар и доста добре да описа торатат с маслен крем.
                  Last edited by Kaizen9; 09.01.2024, 15:37.

Коментар

звучи много вкусно! Успех с дамите!
                    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Привет, Евго. Тук грешиш. Първо, кой е казал, че трябва да плащаш скъпи сметки. В едно Хепи/Буратата, за 100-150лв. хапваме, по-малко пийваме, че обикновено съм с колата. Толкова места за приятна вечеря има в София, където за стотина лева ще си вечеряте прилично. Е, разбира се, има и скъпи ресторанти, но не е задължително да ходиш там. Щом жените ти се измъкват, анализирай къде куцат нещата.

Last edited by Evgo; 09.01.2024, 15:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

еми...той пръв започна
                        Тука опущих нишката. Би ли пояснил казуса?
                        Last edited by Arana; 09.01.2024, 15:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

още не е късно да избереш варианта с отделни каюти
                          Йок.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Мишо ,кажи чесНО ?!
                            еми...той пръв започна
                            препоръка е

Коментар

Радвам се, че Кайзен пак се появи.

По принцип нямам много ретро неща вкъщи, но ако сте гледаи по ТВ е много хубаво в модерен интериор да имаш нещо красиво от отминали времена.

Дори вчера по "Черешката на тортата" една женица си беше взела полилей от село (само чашката), а у тях беше ново и модерно. Миналата година си купих страхотни кристали изгодно и съм много доволен.

Нали знаете, че няма безплатен обяд. Не съм длъжен да плащам скъпи сметки по ресторантите и жените да се измъкват и за мен да няма нищо. Тази случка съм я играл доста пъти. Има много използвачки и е трудно да се разграничи свестното момиче от използвачката - като игла в купа сено.

Знам как да направя хубав и мил жест, но много често е неоценен.
                              Привет, Евго. Тук грешиш. Първо, кой е казал, че трябва да плащаш скъпи сметки. В едно Хепи/Буратата, за 100-150лв. хапваме, по-малко пийваме, че обикновено съм с колата. Толкова места за приятна вечеря има в София, където за стотина лева ще си вечеряте прилично. Е, разбира се, има и скъпи ресторанти, но не е задължително да ходиш там. Щом жените ти се измъкват, анализирай къде куцат нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Факт. Последва непредвиден Армагедон
                                още не е късно да избереш варианта с отделни каюти
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X