Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеМалко ОФ топик, но в съседната тема чета, че Ендър се е поминал. Някой нещо знае ли?Last edited by Turbolan; 09.01.2024, 17:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПреди 10 г една млада мацка на 24 г. искаше да идва с намерение да остане, обаче не можахме да се стиковаме. Казах й, че не е много добра идея да идва като не се познаваме. Можеше да се получи конфузна ситуация и да не се случи нищо.
Леко пълничка, щура, фурия, от морето.
Поне една веселба можеше да е, както я усещам.
Бе прежалѝ го тоя апартамент за една вечер.
Разбирам, че това е храм на сериозното (ти) отношение, и неква си там лекомислена веселба е почти кощунствена... но да беше отпуснал за проба душата...
Тя шеше да води, пък можеше накрая и в леглото да се повеселите, пак лекомислено.
Най-много сутринъта да те е малко срам от себе си и да имаш повече за чистене... некоя счупена ваза там... но пък опит, кво?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Баш си е в твоя телевизор...
Самато очакване на първа среща жената да скочи в леглото си е огромна грешка. Читава жена рядко ще го направи, за да се случи мъжа трябва да я е впечатлил и в главата й да дрънкат сватбени камбани. Мисля, че всички сме съгласни, че тези мъже са единици и ти не си от тях.
Прочети си коментарите....те говорят много за отношението ти. Възприемаш жената, като стока и инкубатор.
Виж си последния пост, ти очакваш тя да ти праща нещо, ми тя не ти е длъжна, ти какво направи за да иска тя да ти прати? Направи ли си труда да я видиш на живо?
Евго, виж си твоя си телевизор, защото времето лети....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Имам много приятели, които са на мнение, че изобщо не трябва да се ходи по ресторанти при начални и нелюбовни отношения. "Вкъщи, вкъщи, вкъщи"
Аз съм се специализирал и готвя вкусно. Отделно тази година ще тествам още ястия, които знаем от старите софиянци от центъра на София, като например торта с маслен крем, отгоре със смлени орехи, острани с орехи и какао, украсена и отгоре с бели розички, сладко от ягоди и шоколадови пръчки, каквато правеше баба ми навремето.
За другото, не е в моя телевизор грешката. Жените си остават госпожици в повечето случаи, след като са се измъкнали и не са искали да задълбочим отношенията си.
Самато очакване на първа среща жената да скочи в леглото си е огромна грешка. Читава жена рядко ще го направи, за да се случи мъжа трябва да я е впечатлил и в главата й да дрънкат сватбени камбани. Мисля, че всички сме съгласни, че тези мъже са единици и ти не си от тях.
Прочети си коментарите....те говорят много за отношението ти. Възприемаш жената, като стока и инкубатор.
Виж си последния пост, ти очакваш тя да ти праща нещо, ми тя не ти е длъжна, ти какво направи за да иска тя да ти прати? Направи ли си труда да я видиш на живо?
Евго, виж си твоя си телевизор, защото времето лети....
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Ако дойде непозната у вас и не омачкате чаршафите, гледай да не те ограби докато спиш. За друга причина да дойде на първа среща у вас не се сещам, макар и доста добре да описа торатат с маслен крем.
Преди 10 г една млада мацка на 24 г. искаше да идва с намерение да остане, обаче не можахме да се стиковаме. Казах й, че не е много добра идея да идва като не се познаваме. Можеше да се получи конфузна ситуация и да не се случи нищо.
Леко пълничка, щура, фурия, от морето. Трябваше да се видим на камерите, да разговаряме и съвсем естествено да я поканя. Тя обаче пишеше глупости по ф.б., продаваше си пердетата по ф.б. и казваше колко е несправедлив живота към нея. "Като не ни харесват, да ни ядат дебелите дупета".
Обичаше да си сменя цвета на косата.
И не беше настоятелна, не ми е пращала еротични снимки. И бързо загуби интерес към мен. Тя и влизаше не много редовно във ф.б.
Коментар
-
Имам много приятели, които са на мнение, че изобщо не трябва да се ходи по ресторанти при начални и нелюбовни отношения. "Вкъщи, вкъщи, вкъщи"
Аз съм се специализирал и готвя вкусно. Отделно тази година ще тествам още ястия, които знаем от старите софиянци от центъра на София, като например торта с маслен крем, отгоре със смлени орехи, острани с орехи и какао, украсена и отгоре с бели розички, сладко от ягоди и шоколадови пръчки, каквато правеше баба ми навремето.
За другото, не е в моя телевизор грешката. Жените си остават госпожици в повечето случаи, след като са се измъкнали и не са искали да задълбочим отношенията си.Last edited by Kaizen9; 09.01.2024, 15:37.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Аз съм се специализирал и готвя вкусно. Отделно тази година ще тествам още ястия, които знаем от старите софиянци от центъра на София, като например торта с маслен крем, отгоре със смлени орехи, острани с орехи и какао, украсена и отгоре с бели розички, сладко от ягоди и шоколадови пръчки, каквато правеше баба ми навремето.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Привет, Евго. Тук грешиш. Първо, кой е казал, че трябва да плащаш скъпи сметки. В едно Хепи/Буратата, за 100-150лв. хапваме, по-малко пийваме, че обикновено съм с колата. Толкова места за приятна вечеря има в София, където за стотина лева ще си вечеряте прилично. Е, разбира се, има и скъпи ресторанти, но не е задължително да ходиш там. Щом жените ти се измъкват, анализирай къде куцат нещата.
За другото, не е в моя телевизор грешката. Жените си остават госпожици в повечето случаи, след като са се измъкнали и не са искали да задълбочим отношенията си.Last edited by Evgo; 09.01.2024, 15:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
еми...той пръв започнаLast edited by Arana; 09.01.2024, 15:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
още не е късно да избереш варианта с отделни каюти
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Мишо ,кажи чесНО ?!препоръка е
Коментар
-
Радвам се, че Кайзен пак се появи.
По принцип нямам много ретро неща вкъщи, но ако сте гледаи по ТВ е много хубаво в модерен интериор да имаш нещо красиво от отминали времена.
Дори вчера по "Черешката на тортата" една женица си беше взела полилей от село (само чашката), а у тях беше ново и модерно. Миналата година си купих страхотни кристали изгодно и съм много доволен.
Нали знаете, че няма безплатен обяд. Не съм длъжен да плащам скъпи сметки по ресторантите и жените да се измъкват и за мен да няма нищо. Тази случка съм я играл доста пъти. Има много използвачки и е трудно да се разграничи свестното момиче от използвачката - като игла в купа сено.
Знам как да направя хубав и мил жест, но много често е неоценен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Факт. Последва непредвиден Армагедонпрепоръка е
Коментар
Коментар