Първоначално изпратено от Kaizen9
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Човече,спри се да анализираш жените!Ще се прецаааакам ли,като я почерпя,няяяма ли да се прецакам?!Прецакай се!Покани я на вечеря и се прецакай,ама го направи с кеф!Напълни "софрата",отпусни душата,така и дамата ще се отпусне...., и се изкефи на вечерта!Ако след няколко прецаквания,нещата не се получават ,прецакай се с някоя друга и т.н.Прецаквай се ,докато се получи,а може и да не получи....Но най-малкото ще имаш много приятни прецаквания.....А не да се хвалиш с това ,какви глупости си си напазарувал - от рода на старинна кристална фруктиера,ваза и тем подобни дивотии...А бе, как е възможно един мъж да ходи и да си губи времето,за да пазарува подобни глупости,че и да се хвали с това...?!
В крайна сметка, ако няма привличане, в т.ч. и сексуално, няма как да стане, колкото и да черпиш.
Поздрави!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Така и не разказа онази дама дето те покани на рожден ден и дето ѝ купи подарък продължи ли нататък с някой общ роман или затвори книгата.
Нещо кисел ми се виждаш тази сутрин - от студа ще да е …препоръка е
Коментар
-
Така и не разказа онази дама дето те покани на рожден ден и дето ѝ купи подарък продължи ли нататък с някой общ роман или затвори книгата.
Нещо кисел ми се виждаш тази сутрин - от студа ще да е …
Наистина - самата ти показа нееднократно, че не се интересуваш от подробности, а и аз не владея телеграфния стил. Есета и романи не ти (НИ) се четат (времето ни е забързано и с глупости не ни се занимава.)
Забелязал съм, че истинските дами се връщат.
Ако не се върнат - значи - точно те не са били истинските!
Философията ми е жеУезна! Никаква възможност за пробив, ама ни-как-ва!
Ади, че бързам да изкарам комата хляб за днес...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Къде да си плащам и за какво?
Има жени, които и едно кафе не заслужават с номерата, които правят.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Сгрешила сте адресата, скъпа.
Повярвай, има дами, които дават буквално ВСИЧКО, за да четат, в подходяща обстановка не есета,а цели романи...
И ме разбират. Малката подобност...
(опс, изтече ми лимита на най-интересното, но вие връзвайте лафчето - не ми пречите...)
Нещо кисел ми се виждаш тази сутрин - от студа ще да е …
- 2 Харесвания
Коментар
-
Видиш ли как с малко може да се каже много - нема нужда от чаршафи
.....l:
Сгрешила сте адресата, скъпа.
Повярвай, има дами, които дават буквално ВСИЧКО, за да четат, в подходяща обстановка не есета,а цели романи...
И ме разбират. Малката подобност...
(опс, изтече ми лимита на най-интересното, но вие връзвайте лафчето - не ми пречите...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Нямаш си на идея колко могат да изпият истинските мъже, преди да хлопне мандалото
Не давай такива бизнес планове за безплатно напиване, че в днешно време не е трудно човек да си уреди среща.
Много се лъжеш, аки смяташ,, че Тя ще чака да се наливаш до края на "свиждането", само заради това, че е "загоряла" за трите букви... Ще си плащаш като поп надценките и ще ни веселиш (познай като кого) тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Толкова сарказъм, ирония, присмех и дори надменност - само в няколко малки думички... Изравняваш "мъжете" със земята!
Разбира се, че има и други мъже, като този, който си изкопала от някъде. Малко са тия, но се намират.
Лошо е, че на ония (мн.ч.), към които са насочени думичките - им е "през оная работа"...
За мен тука Ратко е пръв майстор на форумното хайкуLast edited by Arana; 09.01.2024, 00:57.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нямаш си на идея колко могат да изпият истинските мъже, преди да хлопне мандалото
Не давай такива бизнес планове за безплатно напиване, че в днешно време не е трудно човек да си уреди среща.
Last edited by Arana; 09.01.2024, 00:42.
Коментар
-
Признавам. Първо, защото е минал през началния филтър въобще да седна на масата му. Принципно ако е досадник аз плащам великата сметка и циркът приключва.
Когато връзката/бракът е дълъг е добре да има равновесие в това кой колко дава. И мъжете са човешки същества. Много е важен балансът.
Коментар
-
..... аз плащам великата сметка и циркът приключва.
.....
Разбира се, че има и други мъже, като този, който си изкопала от някъде. Малко са тия, но се намират.
Лошо е, че на ония (мн.ч.), към които са насочени думичките - им е "през оная работа"...
Коментар
-
Тука няма как да съм по-съгласен. Но признай, че ще останеш по-впечатлена от човек, който ненатрапчиво и елегантно извърти нещата така, че да влезе в ролята на кавалер, плащайки сметката. Момичетата ги е страх, друг да им плати, щото после се натяква все едно са длъжни.препоръка е
Коментар
-
Тука няма как да съм по-съгласен. Но признай, че ще останеш по-впечатлена от човек, който ненатрапчиво и елегантно извърти нещата така, че да влезе в ролята на кавалер, плащайки сметката. Момичетата ги е страх, друг да им плати, щото после се натяква все едно са длъжни.
Когато връзката/бракът е дълъг е добре да има равновесие в това кой колко дава. И мъжете са човешки същества. Много е важен балансът.Last edited by Arana; 08.01.2024, 23:02.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар