If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aааа не така. един мелеон знайш как отваря краката.
Даже много по малко. Една от игри на волята роди на 60г дъртак за 50к кеш + 1000лв издръжка (това преди 10-на години). Сега може да е 3к примерно издръжката
Сетих се да един виц.
Говорят си две приятелки и едната ке охлаква на другата.
- Да знаеш вчера моят как ми три сол на главата защото съм му блъснала леко колата. Агънах му само бронята, левият калник и едното огледало ...
То, разбирам са беше Мерцедес или БМВ, в краен случай, Ауди. Пък то някакво си там Ферари в отвратителен ярко червен цвят!?!?!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ма коя млада жена ще седне да си губи времето с чичаци бе Евгич? Слез вече на земята.
Aааа не така. един мелеон знайш как отваря краката.
Даже много по малко. Една от игри на волята роди на 60г дъртак за 50к кеш + 1000лв издръжка (това преди 10-на години). Сега може да е 3к примерно издръжката
Аз направо се учудвам,че има толкова много мъже,които не могат да си намерят жена в София. Хайде в по-малките градове наистина не е толкова лесно,щото жените бягат към чужбина или големите градове и малко са незаетите жени.Ама в София гъмжи от млади жени и такива на средна възраст.
И витрините на шоурумите са пълни с нови и лачени коли, ама малко народ се дорежда до тях.
Аз направо се учудвам,че има толкова много мъже,които не могат да си намерят жена в София. Хайде в по-малките градове наистина не е толкова лесно,щото жените бягат към чужбина или големите градове и малко са незаетите жени.Ама в София гъмжи от млади жени и такива на средна възраст.
Вярно е, че гъмжи, но липсват контакти и не се дават лесно.
Преди няколко месеца ми писаха от "Разходка за необвързани", че не могат да намерят млади жени за срещите и ако има нещо, ще ми се обадят.
Като дойдеш в СФ, ще трябва да даваш част от заплатата си за мацки - за ресторанти, за подаръци, за мол и кино, те така без нищо няма да се навият.
Нямам представа какъв е проблема, външно не личи. Сигурно е възпитаван със старите ценности, което е проблем в днешния свят.
Навиват се и още как. На жените им се щрака повече и от мъжете.Стига да знаеш как да си поискаш.Абе направо трябва да се говори за секс.Макар и завоалирано.Жените много обичат да има тръпка и да им се говори с намеци за секс.
Коментар