Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ама те нямат проблеми и като са заети. От 200 заети жени почнали в моята фирма на по 20 години само една се сещам дето не се раздели. Една беше сгодена и развали годежа и се омъжи за едно манагерче
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ти имаш ли си изобщо понятие какво означава патриот?
Човек, който обича Родината си,възхищава се на националните постижения, привързан е към родната земя,традиции, език,култура.
Това,че ти й придаваш различно значение си е твой проблем.
- 1 like
Коментар
-
Ами тогава отчаяна глупачка е тази,която се е хванала с моя приятел, който е на ръководен пост в представителството в София на една от най-големите автомобилни компании.И постоянно му се натискат жени.И то все красиви.
Всички са отчаяни глупачки по твоята логика.
Ти явно бъркаш желаното с реалността.
Свободни жени колкото щеш.Това,че има мъже, които не са атрактивни за тях си е техен проблем. Такива като мен и моите приятели нямаме абсолютно никакви проблеми да си намерим жени.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИ без снимка тя ми е симпатичнаМислеща жена
Няма значение как изглежда,
Защото мисля с горната си главаЗа разлика от теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
Е, добре де, спирам, щом като си си самодостатъчен. Къпи се в собствения си патриотизъм.
Човек, който обича Родината си,възхищава се на националните постижения, привързан е към родната земя,традиции, език,култура.
Това,че ти й придаваш различно значение си е твой проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеНапротив-коментирахме хипотетична ситуация, при която се разделя с жена ми.
А че "не си такава"е ясно.И хич не се вълнуваш от тая тема също е ясно.
И е редно човек поне да си сложи снимка, та отсреща да знаят с какъв човек разговарят.Мислеща жена
Няма значение как изглежда,
Защото мисля с горната си главаЗа разлика от теб
- 3 Харесвания
Коментар
-
Хахаха.Та то дори най-великите революционери са били оплювани,хората трябвало да кажат кой е патриот. Ботев е убит от българи,Левски,Бенковски,Волов, Захари Стоянов, Петко воевода са предадени от българи.Стамболов и Стамболийски също са убити от българи.
Изобщо не ми пука кой какво ще казва,аз знам какъв съм.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Снимка който иска си слага. Коментира се принципно ситуация. Не твоята.
С изключение на двама. Единият е тежко болен, а другият беше голям сваляч,но се ожени за една,която му изневери и след развода нещо се пречупи и не се среща с жени.
Коментар
-
Казах ти, другите (хората, народа) трябва да кажат: Те тоя е патриот!
Изобщо не ми пука кой какво ще казва,аз знам какъв съм.
Коментар
-
Напротив-коментирахме хипотетична ситуация, при която се разделя с жена ми.
А че "не си такава"е ясно.И хич не се вълнуваш от тая тема също е ясно.
И е редно човек поне да си сложи снимка, та отсреща да знаят с какъв човек разговарят.
Коментар
-
Какви доказателства трябват,за да се установи, че човек е патриот?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Който се бие в гърдите, че е патриот, а няма доказателства за това е патриотАР!
Коментар
-
Така е-щом не съм се бил в Априлското въстание или в Балканските войни няма как да съм патриот.Това е вън от съмнение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не разбра ли, затова че се пишеш за патриот. Не се заигравай с патриотизма, в случая е смешно. "Патриота душа дава..." - прочети Хр. Ботев.
А Ботев със сигурност не е имал предвид такива като мен.Щото не съм правил нито едно от описаните неща. Напротив рискувал съм си здравето и живота за държавните дела.И то се разболях тежко по време на тия мои дейности,което се отрази негативно на целият ми живот.Last edited by Vergil1975; 02.08.2024, 15:52.
Коментар
Коментар