IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Аристокрация в България след турско практически няма. Говорим за буржоазия.
    Е ти ако не си усетила ,че те бъзикам, язък ти за международната юридическа практика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

E, ботчо, това беше много женомразко. Няма нужда от реваншизъм.
      това е бъдещето. Имам кристална топка ... .
      И за всичко това е виновен ФЕМИНИЗМА. Сами си слагат въжето на врата "нежния" пол.
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Е това е истинска синя кръв.Трето поколение софиянка. Което означава, че всичките ти 8 прадядовци и прабаби са живеели в София. Така е при аристокрацията.Нито един от 8-е няма селски произход. Дари и от селата, които сега са софийски квартали.
        Иначе си права-не е интересен разговора как да влезем във .. friendly zone на жените, а как да им свалим гащите.
        Аристокрация в България след турско практически няма. Говорим за буржоазия.

Коментар

Не знам аз не знам … аз съм трето поколение … Евго първо

Евго описва дребнобуржоазен и среднобуржоазен мизансцен пречупен през късен социализъм и лелки и чичковци нагушили се с чужди имоти и биографии, които истинските наследници реституираха с дисконт от поне 30% след десетилетия съдебни битки в някои случаи.

Неинтересна за публиката тема. То и затова не е имало участие кой знае какво.

Виж ако дискусията се бе завъртяла около нечии гащи или кюлоти би има̀ла по-голям успех и то не по вина на Евго .
          Баба ми и дядо ми са имали софийско жителство през 1950 г., когато са се взели, така че и аз съм трето поколение софиянец.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Като измислим изкуствени матки и отглеждане на ембрион,
            Средните векове ще им се струват златен век
            E, ботчо, това беше много женомразко. Няма нужда от реваншизъм.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ботчо, какво е това чудо, бре?
              не мога да прочета на презрамката
              това някоя мис ли е
              или ще я даряват на гладуващите в африка
              мис алабама.
              По голяма подигравка с жените целия форум досега не е успял да постигне.
              И женорята НИТО ДУМИЧКА. Хак да им е.
              Аз съм предрекъл че МЪЖЕ ЩЕ ПЕЧЕЛЯТ КОНКУРСИ ЗА КРАСОТА (все пак сме красавци .
              Като измислим изкуствени матки и отглеждане на ембрион,
              Средните векове ще им се струват златен век
              Last edited by X_Y; 13.06.2024, 21:36.
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

мирко, според мен майката прекалено много разговори е водила с момчето
                това, което явно липсва е разговори с бащата
                Чак ме хваща яд понякога. Толкова мадами чакат някой да ги изчука,пък за София да не говорим, а пък младите мъже не можели да си намерят гадже.Иска се ЕДИНСТВЕНО да отидеш да я заговориш уверено и без притеснение.И ако една не върже отиваш при втора,трета и така нататък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Ами ето пример колко тъпи са.жените.Вместо да каже на сина си какви неща харесват жените, съм сигурен, че изобщо не е провела такъв разговор. И после ретроградният Меркурий й е виновен .
                  мирко, според мен майката прекалено много разговори е водила с момчето
                  това, което явно липсва е разговори с бащата
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

То един купон.
                    В темата за жени , жени нема.

Мъжете ,,леко,, неуравновесени . Плюс един ретро латентен гей .

А жените , ех жените ако се появат въобще едни корави лели.
                    Затова мечо стриктно спазва закона за равновесието, а именно - 4 крака са винаги по-стабилни от 2.

Коментар

Евго описва дребнобуржоазен и среднобуржоазен мизансцен пречупен през късен социализъм и лелки и чичковци нагушили се с чужди имоти и биографии, които истинските наследници реституираха с дисконт от поне 30% след десетилетия съдебни битки в някои случаи.

Виж ако дискусията се бе завъртяла около нечии гащи или кюлоти би има̀ла по-голям успех и то не по вина на Евго .
                      Е това е истинска синя кръв.Трето поколение софиянка. Което означава, че всичките ти 8 прадядовци и прабаби са живеели в София. Така е при аристокрацията.Нито един от 8-е няма селски произход. Дари и от селата, които сега са софийски квартали.
                      Иначе си права-не е интересен разговора как да влезем във .. friendly zone на жените, а как да им свалим гащите.
                      Last edited by Vergil1975; 13.06.2024, 21:22.

Коментар

не знам какви са мъжете
                        но това са отчаяни майки
                        Ами ето пример колко тъпи са.жените.Вместо да каже на сина си какви неща харесват жените, съм сигурен, че изобщо не е провела такъв разговор. И после ретроградният Меркурий й е виновен .
                        Last edited by Vergil1975; 13.06.2024, 21:16.

Коментар

сутринта.
                          аз прочетох и двата, но за вилата не разбрах, че трябва да коментирам
                          а за живота на столичните аристократи в периода 1950-1968
                          съм изцяло неподготвен и невеж
                          може би ти, би могла да обмениш с евго някоя стара родова рецепта за бяло сладко
                          и начина му за поднасяне на неканени гости във вестибюла

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Една снимка да онагледим циклоп. Все пак мис циклоп са избрали

ботчо, какво е това чудо, бре?
                            не мога да прочета на презрамката
                            това някоя мис ли е
                            или ще я даряват на гладуващите в африка
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Единия го видях ама не ми се пишеше да ти отговарям. Доста примери даде ама пак не доказват фин. култура. Казваш, че вашата вила струвала 130000 ли беше, а навремето била 6000/ цифрите въобще може да не отговарят/ ама никъде не спомена инфлацията за периода. Не можеш да определим някой като разбирач, щото купил имот преди години. Има активи, които биха донесли повече, както и имот с друга локация. Вилата ти струва толкова колкото някой е склонен да даде. Ако решиш да я продаваш ще се убедиш в това.
                              В момента, за да се продаде хубаво, трябва да има хубав вид и да са оправени забележките.

Миродес,
                              аз съм ходил на гости на стари комшии (стари софиянци) на баба ми и дядо ми от споменатия период и на сватба на сина им, но беше много отдавна и не помня нищо.
                              Last edited by Evgo; 13.06.2024, 21:09.

Коментар

Кога се е случило това събитие от галактическа величина?
                                сутринта.
                                аз прочетох и двата, но за вилата не разбрах, че трябва да коментирам
                                а за живота на столичните аристократи в периода 1950-1968
                                съм изцяло неподготвен и невеж
                                може би ти, би могла да обмениш с евго някоя стара родова рецепта за бяло сладко
                                и начина му за поднасяне на неканени гости във вестибюла
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X