IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Няколко приятели ми разказваха такава случка, при която олекнали съответно с 1000 лв преди няколко години, с 200 лв преди 20 г, с няколко шоколада, дъвки и 30 лв наскоро и с пари за морска ваканция преди 10 г.

Ти без мъж ли си?

Баща ми много са го крали чужди хора, сестра му, негови работници, вероятно и шантонерки.
    Егвоооу, Евго. Сега ще ти кажа една голяма тайна за мъжките изявления пред приятели. Те са продължението на тяхното его и на един друг орган. Демек - винаги като слушаш мъжки истории в приятелски кръг задължително режеш поне 50%.

Има една страхотна испанска поговорка. Ей тук специално за тебе я поствам:

De dinero y santidad - la mitad de la mitad.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Абе замислял ли си се за някой психолог? Не знам кой така ти е деформирал женските образи в главата, но си е проблемно. Виждаш таласъми там, където ги няма. Предполагам и така се държиш и те затова бягат.
      Нее, той казва, че не говири, както пише..

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Абе замислял ли си се за някой психолог? Не знам кой така ти е деформирал женските образи в главата, но си е проблемно. Виждаш такасъми там, където ги няма. Предполагам и така се държиш и те затова бягат.
        Няколко приятели ми разказваха такава случка, при която олекнали съответно с 1000 лв преди няколко години, с 200 лв преди 20 г, с няколко шоколада, дъвки и 30 лв наскоро и с пари за морска ваканция преди 10 г.

Ти без мъж ли си?

Баща ми много са го крали чужди хора, сестра му, негови работници, вероятно и шантонерки.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

умееш ли да водиш задълбочени разговори по отвлечени теми?
          Това го бройкам за подъл удар в гръб с искряща кама от толедова стомана.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

То и аз другият месец ставам на 49 години и ще навляза в 50-е.Ща не ща,ще трябва да се задоволява с лелки.
            Значи и за Арана има шанс.Аз големи претенции нямам-от една жена искам само да ми пече кюфтета и пържоли и да прави hawk tuah.
            Хихихи

Кюфтета много редко печем. Никви шансове нямам с моите ХХХL гащи

Коментар

Такива въртиопашки са се навъдили, че докато мъжът се мие след като са били заедно, Ганка ще го преджоби и ще си вземе каквото й хареса от дома му,
              Абе замислял ли си се за някой психолог? Не знам кой така ти е деформирал женските образи в главата, но си е проблемно. Виждаш таласъми там, където ги няма. Предполагам и така се държиш и те затова бягат.
              Last edited by Selena2024; 28.06.2024, 16:37.

Коментар

от сега ти казвам
                готви се за най-много някоя бегла целувка по бузата
                Искаш да кажеш, че Арана лъже за задълбочените разговори, а в действителност иска дълбока оран?
                Чак не мога да повярвам.Аз я мислех за интелектуалка,която се интересува само от задълбочени разговори.
                Last edited by mirodes; 28.06.2024, 15:47.

Коментар

А твоята Ганка на колко години искаш да бъде?
                  Искам да е на 90. Да е много по-млада от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ако Евгич оправи хубаво някоя на 55, на която цикълът е спрял, пак може да има добър и желан резултат. Сара на Аврам е родила на 90, след като отдавна е била приключила. За малко евреите да останат без род. Обаче Евгич все нещо пресмята и губи ритъм.
                    А твоята Ганка на колко години искаш да бъде?

Коментар

ама и тоя абрам,
                      как не го хвърли на пясъка
                      Виждаш ли какъв е ефектът на пеперудата? Може да се е заклещил нещо и последствията са ужасяващи.

Коментар

умееш ли да водиш задълбочени разговори по отвлечени теми?
                        Там ми е силата.

Коментар

Там някъде. То затова и в коефициентът на плодовитост влизат жените във възрастта до 49 години.
                          Ако Евгич оправи хубаво някоя на 55, на която цикълът е спрял, пак може да има добър и желан резултат. Сара на Аврам е родила на 90, след като отдавна е била приключила. За малко евреите да останат без род. Обаче Евгич все нещо пресмята и губи ритъм.

Коментар

Има една възраст, след която жените започват да пускат лесно.
                            Тогава обаче никой не ги ще.

Майката на Алекс споменава, че след 45 г. жените са в предклимактериум, а след 50 г в климакс. Лекарка е жената,
                            Там някъде. То затова и в коефициентът на плодовитост влизат жените във възрастта до 49 години.

Коментар

Аз го имам за приятел и не смесвам приятелство и бизнес.
                              Е хубава работа на приятел не щеш да помогнеш, а той със съвети ти помага.

Коментар

Хайде сега.Като казвам, че имам шкембе е по моите критерии, а не че действително имам голямо шкембе.Така или иначе скоро изобщо няма да го има.
                                Не искам да се хваля,но за жените над 45 години съм много атрактивен. Не съм бил такъв като бях на 35 години за жените над 30 години.
                                Има една възраст, след която жените започват да пускат лесно.
                                Тогава обаче никой не ги ще.

Майката на Алекс споменава, че след 45 г. жените са в предклимактериум, а след 50 г в климакс. Лекарка е жената,

Коментар

Working...
                                X