IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
    Според вас да платя ли на агенция такса от 50 лв и те да ме свържат с някоя жена за няколко месеца?

Аз ги питах с колко жени ще ме свържат, но те не отговориха. Държали на качеството. Освен възраст имало и други фактори, които били от значение при намирането на жена.

Предвид това, че с Тиндър не става нищо, ми се сттрува, че трябва да пробвам и това.

Не се занимавай с такива.Казах ти-или търси жена в нощен клуб или в сайт за запознанства с чужденки.Аз по едно време бях се зарибил и си пишех с рускини и украинки и те са готови да идват в България. Един познат пък се ожени за индонезийка. В тоя край на света жените много си падат по бели европейци.Аз се бях регистрирал в сайта eurocupid.com.В него са предимно рускини.Ама има и подобни сайтове за Япония,Украйна, Корея и Азия като цяло.
    Last edited by Vergil1975; 25.09.2024, 06:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

след всички полезни съвети от дузина готини пичове в темата + миродесчо!?
      аз казвам, да.
      поне ще знаеш, че си опитал всичко.
      Бате Радко-аз не съм ли готин пичЩе си развалим приятелството.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Браво, Мире. Нацелваш.
        Абе да ти кажа бая съм ги нацелвал с вълшебната пръчица. Ама се ожених и вече нещата са коренно различни.Даже му завиждам на Евго,че е ерген.

Коментар

нашите спряха да ми дават джобни когато бях на 16
          хранеха ме, плащаха сметки и понякога ми купуваха дрехи
          баща ми ми дадваше няколко месеца дребни пари след казармата
          и орева света, че му поисках пари за море на 21г
          и дотам, май френд.
          и никога не съм се оплаквал от това.
          и никога не съм очаквал повече.
          ако ме разбираш
          Баща ти е строг и справедлив човек.
          Убеден съм ,че насилието спрямо теб не е било само физическо.
          Last edited by danetha; 25.09.2024, 04:39.

Коментар

Не съм им предлагал нищо.

Аз съм подарявал бонбони и на млад лекар, 20+ (27-28 г).

Беше много готин и културен, реших и му занесох на другия ден, след прегледа.
            На сестрите не си, а на младия доктор?

Коментар

уиски не подаряваш ли ве? Що чивас са изпили докторята покрай мен. Бонбоните и колата са за сестрите
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

след бонбоните нямаше ли развитие?

Коментар

В тази болница има няколко симпатични лекарки, точно каквото търся.

А и госпожици. На 2 от тях съм носил и бонбони.

Просто исках да й кажа, че познавам колегите й, не сме говори за какво сме ходили там с майка ми.

Вероятно и нея съм я виждал (сестрата), тя ми изглеждаше позната, а аз имам много набито око.

Лятото пътувахме с много готин лекар до морето от същата болница, на моите години. И някаква му се лезеше, може би негово гадже.
                  след бонбоните нямаше ли развитие?
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Аз пък съм на мнение, че си цар на тънката ирония
                    Печеливш ход може, но трябва някак да я докара до запознанство с майката.
                    Рискува една такава кака да му изяде имането и да си ходи, щом говорим за купуване.
                    точно тази буквално не ще да чуе за майка му
                    как ще ги запознава
                    сигурно име нещо друго наум
                    препоръка е

Коментар

останал съм с впечатление, че евго е сериозно подценен в темата
                      а точно това може да се окаже най-печелившия му ход
                      провинциялистка, която да се даде скъпо и на богато в столицата
                      от нея се иска само да следи и изслушва тъщата за здравословното и състояние
                      и да не размества нещата в къщата
                      В тази болница има няколко симпатични лекарки, точно каквото търся.

А и госпожици. На 2 от тях съм носил и бонбони.

Просто исках да й кажа, че познавам колегите й, не сме говори за какво сме ходили там с майка ми.

Вероятно и нея съм я виждал (сестрата), тя ми изглеждаше позната, а аз имам много набито око.

Лятото пътувахме с много готин лекар до морето от същата болница, на моите години. И някаква му се лезеше, може би негово гадже.

Коментар

Не се надявам, но понякога нещата се случват случайно и неочаквано, когато има малко късмет.

Наскоро се запознах с една мед. сестра на 30+, разведена.

Работи в една болница, където сме ходили на консултации доста. И чатихме, тя ми писа първа. Тя е от провинцията, обаче е малко коза, казва ми да не й говоря на лекарски теми и за майка ми,

От дума на дума, ми сподели, че има репродуктивен проблем и не може да стане майка дори и с репродуктивна медицина. Аз пък шеговито й предложих да се виждаме за секс. Тя обаче не хареса идеята. Това е втората жена, която иска да се женим, но не иска да се пробваме??? През 2016г. имах една такава.

Иска ми се Пинокьо да разкаже за неговите приятелки. Стана ми ясно, че са от модерния тип - не шетат и искат парички. Но нека да опише пълната картина, колко често идват, добре ли се представят, той снима ли слюжета на гостуването и т.н.
                        Ти и там ли опита да измуфтиш инфо гратис? Опасен си. Добре те е резнала “козата”.

Коментар

Аз пък съм на мнение, че си цар на тънката ирония
                          Печеливш ход може, но трябва някак да я докара до запознанство с майката.
                          Рискува една такава кака да му изяде имането и да си ходи, щом говорим за купуване.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Ако е коза щото не иска да и говориш за работа и майка си, .....ми по-скоро козата си ти.
                            За провинцията вече разбрахме, че сме под нивото ти. защо обяче трябва да го споменаваш това за въпросната жена?
                            Как може да очакваш, че в началото на каквато и да е близост жената ще иска да слуша за майката на мъжа. Нямаш шанс с тази жена вече, минавай на следващата.
                            Моли се, кръсти се нещо да стане и да ти се променят бръмбарите в главата, че така както си тръгнал до никъде няма да я докараш.
                            препоръка е

Коментар

Работи в една болница, където сме ходили на консултации доста. И чатихме, тя ми писа първа. Тя е от провинцията, обаче е малко коза, казва ми да не й говоря на лекарски теми и за майка ми,

.
                              Ако е коза щото не иска да и говориш за работа и майка си, .....ми по-скоро козата си ти.
                              За провинцията вече разбрахме, че сме под нивото ти. защо обяче трябва да го споменаваш това за въпросната жена?
                              Как може да очакваш, че в началото на каквато и да е близост жената ще иска да слуша за майката на мъжа. Нямаш шанс с тази жена вече, минавай на следващата.
                              Моли се, кръсти се нещо да стане и да ти се променят бръмбарите в главата, че така както си тръгнал до никъде няма да я докараш.
                              Last edited by polax; 24.09.2024, 12:31.

Коментар

Не се надявам, но понякога нещата се случват случайно и неочаквано, когато има малко късмет.

Наскоро се запознах с една мед. сестра на 30+, разведена.

От дума на дума, ми сподели, че има репродуктивен проблем и не може да стане майка дори и с репродуктивна медицина. Аз пък шеговито й предложих да се виждаме за секс. Тя обаче не хареса идеята. Това е втората жена, която иска да се женим, но не иска да се пробваме??? През 2016г. имах една такава.

Иска ми се Пинокьо да разкаже за неговите приятелки. Стана ми ясно, че са от модерния тип - не шетат и искат парички. Но нека да опише пълната картина, колко често идват, добре ли се представят, той снима ли слюжета на гостуването и т.н.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X