If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вие все пак сте били млади тогава ( и сега) и нещата са се случили лесно. За мен е важно жената да е в репродуктивна възраст, което значи до 40-41 г. А се оказа, че дори и малко повече, ако е здрава, пак става с инвитро.
За сега не ми трябва автомобил заради разправиите с ремонти и поддръжка. Ползвам таксита и пътувам със самолет в чужбина и до морето. И съм с нисък въглероден отпечатък.
Дори като правих ремонти на апартаментите ни, пак се оправих без кола. Плащам доставки до нас, ако е нещо леко, аз го нося. С такси Кади съм си пренасял мебели няколко пъти,
Опа - Евго откри инвитрото. Смущения в силата Увеличава се срокът на годност!
Ами,щото не му е дремело, затова Калоян го е убил.В тоя живот трябва да имаш и здрав разум.Не е смелост да влезеш в клетката на лъва,а безумие. Вече ако лъвът е извън клетката и си със семейството си е смелост да се биеш с него, за да защитиш децата,ама вече си поставен в такава ситуация от обстоятелствата, а не си я предизвикал сам.
Тц. Бил е утрепан поради глупост, но е имал дързостта да извърши глупост. Сега само скатавки. А ти не си затворен в кула така че оправдания в твоя случай не се приемат
30 и 26, деца имаме да, след 5 години връзка се появи първото. В твоя случай ти трябва някоя 30-35 която знае какво иска, мъж на място дето да иска деца и семейство, автомобила определено е плюс в една връзка, защото е начин за сближаване - да отидем на разходка до парка в другия край на града, на пикник, на екскурзия и т.н. така че работи в тази посока, а и с автомобила се върши работа, пазарува се, ходи се по почивки, екскурзии, носят се мебели ,неща за дома, ходи се по хобита най-различни
Вие все пак сте били млади тогава ( и сега) и нещата са се случили лесно. За мен е важно жената да е в репродуктивна възраст, което значи до 40-41 г. А се оказа, че дори и малко повече, ако е здрава, пак става с инвитро.
За сега не ми трябва автомобил заради разправиите с ремонти и поддръжка. Ползвам таксита и пътувам със самолет в чужбина и до морето. И съм с нисък въглероден отпечатък.
Дори като правих ремонти на апартаментите ни, пак се оправих без кола. Плащам доставки до нас, ако е нещо леко, аз го нося. С такси Кади съм си пренасял мебели няколко пъти,
30 и 26, деца имаме да, след 5 години връзка се появи първото. В твоя случай ти трябва някоя 30-35 която знае какво иска, мъж на място дето да иска деца и семейство, автомобила определено е плюс в една връзка, защото е начин за сближаване - да отидем на разходка до парка в другия край на града, на пикник, на екскурзия и т.н. така че работи в тази посока, а и с автомобила се върши работа, пазарува се, ходи се по почивки, екскурзии, носят се мебели ,неща за дома, ходи се по хобита най-различни
И аз това му казвам да си купи автомобил. И по възможност по-лъскав,щото за жените автомобилите са символ доколко заможен е един мъж.
Вие на колко години бяхте с нея тогава? Имате ли вече деца?
Е то там е майсторлъкът . Ептен се измързеливихте в тез модерни времена
Ти да не Мислиш, че Балдуин Фландърски когато задявал жената на Калояна от Балдуиновата си кула му е дремело дали е омъжена?
Те сега и франсетата не са това което са били.
Ами,щото не му е дремело, затова Калоян го е убил.В тоя живот трябва да имаш и здрав разум.Не е смелост да влезеш в клетката на лъва,а безумие. Вече ако лъвът е извън клетката и си със семейството си е смелост да се биеш с него, за да защитиш децата,ама вече си поставен в такава ситуация от обстоятелствата, а не си я предизвикал сам.
Аз съм се убедил, че жените не харесват изрядни и стегнати мъже костюмари.
Българката повече харесва разпасани и разгащени лоши момчета, които й говорят мръснишки.
Те усещат, че някои мъже-"костюмари" са купили скъпарските си костюми с пари от продажбата на недвижимите имоти на тати. Интуиция! Или - просто очакват човекът, със скъпарския костюм да седне в подобаеащ автомобил
Несъответствието вероятно НЕ Е ОК за някои жени, вниманието на които опитваш да привлечеш.
8 години вече, сега не знам как са тези сайтове, не ме интересува вече. Дано си намериш жена, но трябва дискомфорт и то много, трябва да се преминат едни линии с които си свикнал, за да станат нещата
+1
И аз по това време много влизах там.
Вие на колко години бяхте с нея тогава? Имате ли вече деца?
Не баш, казвам, че за да оправиш някоя мадама, не е нужно само да я забавляваш. Има нещо друго с което я привличаш, иначе Мистър Бийн щеше да е най-големия сваляч.
Аз съм се убедил, че жените не харесват изрядни и стегнати мъже костюмари.
Българката повече харесва разпасани и разгащени лоши момчета, които й говорят мръснишки.
Миналата седмица в едно заведение на съседната маса една така се смя няколко часа.Бяха компания и ми идваше да кажа на мъжете да вземат да я оправят,че да млъкне.
Коментар