IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
    До нас има хранителни магазини и Практис, така че за градско рядко ще я карам.
    Как така рядко ще я караш в града? Ти като пазаруваш с едно найлоново сакче ли се прибираш? Щото с жена ми като излезем да пазаруваме, багажника не ни стига, че товарим и по задните седалки.

Иначе коли втора употреба бол. Особенно ако са на повече години, може да се оттървеш с по-малко от 10 000 лв. Препоръчвам ти Audi A6 Quatro. Може и A4, но при тях почти няма такива с Quatro. А Quatro-то според мене е задължително, защото в България често вали много сняг и ако си с Quatro, няма да ти пука. Всички зимата ринат сняг, буксуват и т.н., а ти влизаш в колата, палиш, измъкваш се от пряспата с кеф и започваш да си свиркаш, гледайки другите как се мъчат.

А защо точно Audi?
    Ами аз през живота си съм имал много коли от различни марки, и когато попаднах на първото Audi, от тогава си купувам само Audi и само Quatro. Тези коли просто не се чупят, а двигателя им издържа по половин милион километра и нагоре. Говоря за бензинов двигател, с дизел недей да се прекарваш. Към днешна дата имам 5 Audi-та и най-старото е едно A6 сив металик на 18 години. Няма грам ръжда, няма грам повреда. Хвърлил съм го на работниците да го ползват, и въпреки че я експлоатират зверски, колата си остава безпроблемна кола.

Точно с това Audi преди много много години имах една интересна случка. Карам по магистралата за София и се натъквам на опашка от коли може би с дължина 1 километър. Някъде в далечината се виждат спрели 2 камиона един до друг, и зад тях опашка от стотици коли. Пътя беше добре изчистен от снега, но на страничната аварийна лента имаше сняг поне 40 сантиметра. Свечерява се, вън кучи студ, и аз не съм сигурен бензина ми ще изкара ли цялата нощ да се топлим. Докато се помайвам зад мене също се наредиха стотици коли. И тогава взех решение да се пробвам на страничната лента. Ако нещо загребях отпреде прекалено много сняг, щях да се върна на заден. Ами набутах се в лентата и започнах да се движа в нея. Колата си вървеше без проблеми, дори се отпуснах да карам с над 30 km/h. Зад мене смачкан сняг, защото явно колата го натиска надолу, и в него два коловоза от гумите ми.

В цялата опашка пред и зад мене сигурно имаше коли от всички марки и модели, но си натискаха гъза и чакаха. Имаше и джипове. Аз обаче газя смело в сняг до колене и след мене гледам в огледалото една по една колите се престрашаваха и тръгваха по вече направената пъртина. И така се източи цялата опашка. Та те това е Audi A6 Quatro.

Имах и друг интересен случай. Пътувам нагоре по пътя през шипченския проход и на едно уширение гледам 10-15 коли са спрели и хората се опитват да бутат една или друга. Отдолу полиран лед - хората се плъзгат и падат. Аз започнах с Audi-то бавно да се движа между колите с идеята да ги заобиколя всичките и да си продължа. Да, ама на едно място се наложи да спра, защото нямаше как да се промъкна. И си викам - повече няма тръгване. Предната кола, която беше запушила напреко пътя, я бутаха 5-6 човека и я избутаха настрани, а аз трябваше да се махна, за да се освободи целия път. Пробвах се и ооо кеф - Audi-то лека полека тръгна. Леко подхлъзване, но въпреки това колата уверено набираше скорост. Това по баир нагоре, заледен та чак полиран. Та те това е Audi A6 Quatro.
    Last edited by Mateev; 25.10.2024, 17:38.

Коментар

• Все някой трябва да компенсира за Мариците (тецовете)!

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Ами нали ако си хванеш гадже ще ходите на различни места заедно. И дотам ще трябва да се придвижваш с кола. Примерно уикенд в някой курорт, в планината и така нататък. Ако пък имате деца колата е задължителна.Я си представи да мъкнеш две деца и багаж по влакове. Ами тя жената веднага ще те намрази.
        Може да си ходим на екскурзии в чужбина със самолет и пак не ни трябва кола. Нали идеята на ЕС е да си мобилен и да пътуваш. Също така да си "зелен".

Last edited by Evgo; 25.10.2024, 22:38.

Коментар

Имам предвид коли от типа на Tiguan и Сузуки Гранд Витара. Не мутренски джип.
          Направо скачай на X5-ца! така щи вържат много гаджета. по възможност черна.
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Мен ми трябва за извънградско, за комфортно пътуване.

Ами нали ако си хванеш гадже ще ходите на различни места заедно. И дотам ще трябва да се придвижваш с кола. Примерно уикенд в някой курорт, в планината и така нататък. Ако пък имате деца колата е задължителна.Я си представи да мъкнеш две деца и багаж по влакове. Ами тя жената веднага ще те намрази.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Бебе и джип са несъвместими. Ще утрепеш детето.
              Имам предвид коли от типа на Tiguan и Сузуки Гранд Витара. Не мутренски джип.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Имам 2 мои апартамента в София, вила на морето и още 3 вили в провинцията. У нас поддържам перфектен ред, като в аптека,

От скоро и входа ни е реновиран. Колата в София е свързана с повече проблеми отколкото ползи.

По принцип съм готов да купя някоя джипка втора употреба и да свикна да я карам. Ако има бебенце, например.
                Бебе и джип са несъвместими. Ще утрепеш детето.

Коментар

Джип в София ще е проблем с придвижването и паркирането. Още повече не си опитен шофьор. Казах ти веднъж-вземи си някой лъскав Мерцедес или Ауди на старо (БМВ не, щото тях яко ги издуват и на старо ще има много проблеми).
                  Мен ми трябва за извънградско, за комфортно пътуване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Имам 2 мои апартамента в София, вила на морето и още 3 вили в провинцията. У нас поддържам перфектен ред, като в аптека,

От скоро и входа ни е реновиран. Колата в София е свързана с повече проблеми отколкото ползи.

По принцип съм готов да купя някоя джипка втора употреба и да свикна да я карам. Ако има бебенце, например.
                    Джип в София ще е проблем с придвижването и паркирането. Още повече не си опитен шофьор. Казах ти веднъж-вземи си някой лъскав Мерцедес или Ауди на старо (БМВ не, щото тях яко ги издуват и на старо ще има много проблеми).

Коментар

Ей сега ще тръгна да се разправям с мъжа на някаква недоклатена фръцла.Но днес се случи случка,при която взех отношение. Детето е болно и жената го заведе на лекар,а аз ги чаках в колата.И тя ми звъни и казва,че някакъв имал час пред нейният и пускал няколко човека преди него.И имало цигани с дете без час, които искали да влизат преди нея.И аз отидох и му казах на тоя да влиза,щото иначе ще влезем преди него, щом пуска други. Той влезе, след това и жената с детето.И аз си тръгнах и чувам как циганьора ми вика "Ей я се върни".А с него изобщо не бях говорил. И той ми вика:"Това е бебе,трябва да влезе без ред".И аз му отговорих,че ако не е в тежко състояние ще си чака реда, щото и моето дете е болно. И оня взе нещо да се зурли и чак даде детето на циганката. Заех бойна стойка и тъкмо щях да му вкарам един в грозната мутра и двама мъже ме хванаха.Оня спря да се зурли и си тръгнах.Чак почна да примигва. Като им окажеш отпор са бъзливи,освен ако не са няколко човека. Те затова и все ходят на тумби.
                      Ето в такива ситуации се намесвам,за да защида семейството си.
                      Давам лайк тука.
                      Last edited by Selena2024; 25.10.2024, 16:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Е ти искаш и Такса смет ли да плаща?!?
                        Натюрлих.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Тц. Бил е утрепан поради глупост, но е имал дързостта да извърши глупост. Сега само скатавки. А ти не си затворен в кула така че оправдания в твоя случай не се приемат
                          Ей сега ще тръгна да се разправям с мъжа на някаква недоклатена фръцла.Но днес се случи случка,при която взех отношение. Детето е болно и жената го заведе на лекар,а аз ги чаках в колата.И тя ми звъни и казва,че някакъв имал час пред нейният и пускал няколко човека преди него.И имало цигани с дете без час, които искали да влизат преди нея.И аз отидох и му казах на тоя да влиза,щото иначе ще влезем преди него, щом пуска други. Той влезе, след това и жената с детето.И аз си тръгнах и чувам как циганьора ми вика "Ей я се върни".А с него изобщо не бях говорил. И той ми вика:"Това е бебе,трябва да влезе без ред".И аз му отговорих,че ако не е в тежко състояние ще си чака реда, щото и моето дете е болно. И оня взе нещо да се зурли и чак даде детето на циганката. Заех бойна стойка и тъкмо щях да му вкарам един в грозната мутра и двама мъже ме хванаха.Оня спря да се зурли и си тръгнах.Чак почна да примигва. Като им окажеш отпор са бъзливи,освен ако не са няколко човека. Те затова и все ходят на тумби.
                          Ето в такива ситуации се намесвам,за да защида семейството си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                            Оппаааа, мъж без кола????????
                            Току що зачеркна 99.9% от потенциалните жени, които все пак биха ти се вързали.
                            Сега кажи, че и жилище нямаш и живееш при майка си, и уби последния 0.1%.
                            Е ти искаш и Такса смет ли да плаща?!?

Коментар

Аз съм се убедил, че жените не харесват изрядни и стегнати мъже костюмари.

Българката повече харесва разпасани и разгащени лоши момчета, които й говорят мръснишки.
                              Разпасани и разгащени лоши момчета харесват само к*рвите, за да ги вкарат за една вечер в леглото си. Масово обаче жените си мислят за семейство и деца, и с тази мисъл правят и подбора си. Липсата на кола и жилище е допустимо само ако все още си младеж на 18 години. Ако си на възраст обаче, колата, жилището и високоплатената работа са задължителни, иначе никоя жена няма да ти пристане.
                              Last edited by Andi11; 25.10.2024, 16:32.

Коментар

За сега не ми трябва автомобил заради разправиите с ремонти и поддръжка. Ползвам таксита и пътувам със самолет в чужбина и до морето. И съм с нисък въглероден отпечатък.
                                Оппаааа, мъж без кола????????
                                Току що зачеркна 99.9% от потенциалните жени, които все пак биха ти се вързали.
                                Сега кажи, че и жилище нямаш и живееш при майка си, и уби последния 0.1%.

Коментар

Working...
                                X