IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Глупости на търкалета !!!
    Що за шофьор си ти? Та те жените явно се справят по-добре. Колкото повече те случам, толкова повече се чудя къде другаде си сбъркан, освен в разсъжденията си?
    Писан е от първокурсник в Софтуни!

Не се очаква ъпгрейд, операционната система вече не се поддържа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Викаш, дъртия трябвало и кола да ти купи!.... ама той не е знаел!

П.п.
      Ако наистина такава е била ситуацията и ти е крещял...и ако си имал топки да му отвъртиш един на дъртия - сега вече щеше да си женен! Ама не ти е стискало, и явно и сега не ти стиска за много неща!
      и за мен е така
      да му беше извъртял един шамар с опакото на ръката
      и да го остави да се прибира пеш
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo
        Има едно правило, че шофьор не бива да се закача докато кара, не трябва да го разсейват, да го занимават с глупости и т.н..
        Глупости на търкалета !!!
        Що за шофьор си ти? Та те жените явно се справят по-добре. Колкото повече те случам, толкова повече се чудя къде другаде си сбъркан, освен в разсъжденията си.

ПП: Шофьора си кара, слуша дискусията в колата, участва в нея, отклонява си вниманието да настрои например радиото или навигационната система, пуска вицове и т.н., и това въобще не му пречи да следи пътната обстановка и да кара много внимателно. Ти не си се качвал да караш кола, но вече имаш самочувствието да ръсиш акъли и прочее простотии. И в другите теми за разговор ли си такъв?

Коментар

По принцип съм чувствителен, но и ти нямаше да издържиш на такива истерии.

Има едно правило, че шофьор не бива да се закача докато кара, не трябва да го разсейват, да го занимават с глупости и т.н.

На 20+ бях доста хубав, дори мъже са ми правили комплименти, хилиха се и им се искаше да имаме интимен контакт. Става дума за чичаци или по-големи от мен, жадни за агнешко.
          Ама хич не ме интересуват щенията ти. И правилата не съм чувал. Гледам, че от коментара само на чувствителността и красотата си си се спрял, а нещо за другото да кажеш, най-ме интересува що си пред компютъра?

Коментар

OK

В провинцията колата е много важно нещо и без нея не може, защото няма друг транспорт. В София обаче е бреме, предвид ремонтите, поддръжката и трудния трафик и паркиране.

И за това, че не карам, е виновен Стария. На младини един път ги карах на село при дядо ми, внимателно, без да създавам положения на 110 км от София, а той през целия път крещя по мен като ненормален, какъвто беше. И след това не съм карал, но и той нито ми даваше да карам, нито ми купи кола. Просто истериите, които направи, убиха желанието ми. Аз все пак ги закарах невредими.

голяма гад тоя старец
            не ти купи апартамент
            не ти купи кола
            не ти показа как да оправяш момите
            за какво изобщо сте го търпели вкъши
            препоръка е

Коментар

Ти като че ли си търсиш оправдание!!!
              Като че ли си търсиш виновник за собствената си некадърност!!)
              Ах, добро утро!

​​​​​​Че то това е целия му сорс-код !!!

Не "в основата", а ЦЕЛИЯ!

Коментар

Значи е стар бот!

Ама викаш не са му правили ъпгрейд?
                Сигурен съм, че не е бот ама знае ли човек

Коментар

OK

В провинцията колата е много важно нещо и без нея не може, защото няма друг транспорт. В София обаче е бреме, предвид ремонтите, поддръжката и трудния трафик и паркиране.

И за това, че не карам, е виновен Стария. На младини един път ги карах на село при дядо ми, внимателно, без да създавам положения на 110 км от София, а той през целия път крещя по мен като ненормален, какъвто беше. И след това не съм карал, но и той нито ми даваше да карам, нито ми купи кола. Просто истериите, които направи, убиха желанието ми. Аз все пак ги закарах невредими.
                  Ти като че ли си търсиш оправдание!!!
                  Като че ли си търсиш виновник за собствената си некадърност!!!

Не разбра ли - мъж без кола за жените е лузър, нещастник, провалил се в живота. За какви жени си мечтаеш, за какви деца и за какво семейство? Те само като те видят, че идваш пеша на срещата, и моментално те отсвирват.

Години наред водиш тази тема с надеждата някой да ти даде акъл, а ти още не си изпълнил точка 1 от плана за привличане на жена - КУПИ СИ КОЛА !!! Може да е на много години, но трябва да е маркова !!! Трябва да е престижна. Цвета трябва да е черен или сив металик. Сенника на жената (мястото до шофьора) трябва да има огледалце и лампичка, която да го осветява.

Толкова ли много иска една жена?
                  Защо въобще ни губиш времето тука, след като една кола досега не си купил?

Една жена само като те чуе какви ги плещиш, и бяга през 9 планини в десета. А след като ги плещиш тука, явно ги плещиш и пред нея ...

Познавам една такава отрепка - стана на 50 и чак сега се сети да си купи електрическо моторче. Голяма скръндза, голяма стипца и познай - мисленето му е сбъркано. Върви по пътя и се навежда да събира орехи, за да се нахрани без пари, или пък влачи някакви изсъхнали клони, за да икономиса от отопление. Парите от заплатата ги трупа в сметка, а живее като скот. Познай - никога през живота си не е виждал жена, не е пипал цица, а оная му работа сигурно е мухлясала. Започвам и за тебе да си мисля нещо подобно. Имал бил 30 000 и се канел да си купи нещо хубаво ... Ами купи си кола и ходи с нея на срещи ...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Не бе човек, искрено исках да му помогна да си постигне целта, даже си мислех да пием бира, като ходя до София, ама вече нямам никакво желание, то дори един читав разговор не можеш да завърже с него. Не е бот, от много години присъства във форума в началото списваше само в имотната тема.
                    Значи е стар бот!

Ама викаш не са му правили ъпгрейд?

Коментар

Хахаха..... нещо много си се вживял!

Аз пък умувам над житейския въпрос - Е ли Евго недописан ергенски бот... или "да"!?
                      Не бе човек, искрено исках да му помогна да си постигне целта, даже си мислех да пием бира, като ходя до София, ама вече нямам никакво желание, то дори един читав разговор не можеш да завърже с него. Не е бот, от много години присъства във форума в началото списваше само в имотната тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                        ....
                        уф че се ядосах с твойте тъпотии..
                        Хахаха..... нещо много си се вживял!

Аз пък умувам над житейския въпрос - Е ли Евго недописан ергенски бот... или "да"!?

Коментар

OK

Викаш, дъртия трябвало и кола да ти купи!.... ама той не е знаел!

П.п.
                          Ако наистина такава е била ситуацията и ти е крещял...и ако си имал топки да му отвъртиш един на дъртия - сега вече щеше да си женен! Ама не ти е стискало, и явно и сега не ти стиска за много неща!

Коментар

OK

Ти не си добре бе, много чувствителен си бил?
                            Що все очакваш някой нещо да ти купува, че ти си бетер от жена. Жените поне отварят крака пък ти и тва не можеш, виж дупе да дадеш ама трябва някой да го иска.
                            Толкова ли не проумя, че в тоя живот никой не ти е длъжен дори и родителя. Че той те е издържал да си изкараш средното образование после и виШУту, когато е трябвало да се раздаваш с колежките, а ти си спал и си се чесал по главата ама не си проумял що си пишат с чужденци. Трябва да си благодарен на родителя макар и да е имал трески, щото ти си му копие и въобще не се усещаш, ча го копираш.
                            ......и кво правиш пред компютъра в петък в 20:22 часа, трябва да си навън с компания.

От всичките ти писания лъха на огромна алчност и меркантилност, ти искаш само да ти купуват и дават....
                            уф че се ядосах с твойте тъпотии..

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Може да си ходим на екскурзии в чужбина със самолет и пак не ни трябва кола. Нали идеята на ЕС е да си мобилен и да пътуваш. Също така да си "зелен".

Аз съм печелил 2 търга на ЕС и в продължение на 6-7 години имах много поръчки и пари, идващи от ЕС.
                              Знаеш ли колко им пука на жените дали ще са "зелени"?Аз правя по 50 км градско на ден,а не живея в голям град. Но постоянно карам децата на училище и градина, жената на работа ,до аутлета, в парка и така нататък. А жените много обичат комфорта.Като си без кола те смятат за лузър.

Коментар

Как така рядко ще я караш в града? Ти като пазаруваш с едно найлоново сакче ли се прибираш? Щото с жена ми като излезем да пазаруваме, багажника не ни стига, че товарим и по задните седалки.

Иначе коли втора употреба бол. Особенно ако са на повече години, може да се оттървеш с по-малко от 10 000 лв. Препоръчвам ти Audi A6 Quatro. Може и A4, но при тях почти няма такива с Quatro. А Quatro-то според мене е задължително, защото в България често вали много сняг и ако си с Quatro, няма да ти пука. Всички зимата ринат сняг, буксуват и т.н., а ти влизаш в колата, палиш, измъкваш се от пряспата с кеф и започваш да си свиркаш, гледайки другите как се мъчат.

А защо точно Audi?
                                Ами аз през живота си съм имал много коли от различни марки, и когато попаднах на първото Audi, от тогава си купувам само Audi и само Quatro. Тези коли просто не се чупят, а двигателя им издържа по половин милион километра и нагоре. Говоря за бензинов двигател, с дизел недей да се прекарваш. Към днешна дата имам 5 Audi-та и най-старото е едно A6 сив металик на 18 години. Няма грам ръжда, няма грам повреда. Хвърлил съм го на работниците да го ползват, и въпреки че я експлоатират зверски, колата си остава безпроблемна кола.

Точно с това Audi преди много много години имах една интересна случка. Карам по магистралата за София и се натъквам на опашка от коли може би с дължина 1 километър. Някъде в далечината се виждат спрели 2 камиона един до друг, и зад тях опашка от стотици коли. Пътя беше добре изчистен от снега, но на страничната аварийна лента имаше сняг поне 40 сантиметра. Свечерява се, вън кучи студ, и аз не съм сигурен бензина ми ще изкара ли цялата нощ да се топлим. Докато се помайвам зад мене също се наредиха стотици коли. И тогава взех решение да се пробвам на страничната лента. Ако нещо загребях отпреде прекалено много сняг, щях да се върна на заден. Ами набутах се в лентата и започнах да се движа в нея. Колата си вървеше без проблеми, дори се отпуснах да карам с над 30 km/h. Зад мене смачкан сняг, защото явно колата го натиска надолу, и в него два коловоза от гумите ми.

В цялата опашка пред и зад мене сигурно имаше коли от всички марки и модели, но си натискаха гъза и чакаха. Имаше и джипове. Аз обаче газя смело в сняг до колене и след мене гледам в огледалото една по една колите се престрашаваха и тръгваха по вече направената пъртина. И така се източи цялата опашка. Та те това е Audi A6 Quatro.

Имах и друг интересен случай. Пътувам нагоре по пътя през шипченския проход и на едно уширение гледам 10-15 коли са спрели и хората се опитват да бутат една или друга. Отдолу полиран лед - хората се плъзгат и падат. Аз започнах с Audi-то бавно да се движа между колите с идеята да ги заобиколя всичките и да си продължа. Да, ама на едно място се наложи да спра, защото нямаше как да се промъкна. И си викам - повече няма тръгване. Предната кола, която беше запушила напреко пътя, я бутаха 5-6 човека и я избутаха настрани, а аз трябваше да се махна, за да се освободи целия път. Пробвах се и ооо кеф - Audi-то лека полека тръгна. Леко подхлъзване, но въпреки това колата уверено набираше скорост. Това по баир нагоре, заледен та чак полиран. Та те това е Audi A6 Quatro.
                                такъв е наш матейко, няма да иде да бута колата с другите мъже
                                но ще се прави на тИрикат, за да може и него да го бутат накрая
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X