Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Жените си ги влечат големите градове. Аз съм учил в Пловдив, но дори и там доста жени се омъжиха за пловдивчани. А за София се отнася много повече.Чудно как не си забил като студент някоя мадама от провинцията.
В днешно време първо искат да се реализират професионално, а после да създават семейство.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
През 90-те години времената бяха романтични, хората искаха промяна и мислеха по друг начин. Ти си бил на 20+, а тогава хората са много хубави, пълни с хормони. Просто е видяла потенциал в теб и ти е пристанала.
Един приятел разказва за времената в началото на милениума, 2000-2005 г. В УНСС имаше много момичета от провинцията, там студентите са много и качеството на обучение е по-ниско от СУ - голям прием, но не могат да ги научат както трябва. И се завършва лесно. Хората имат време за любов и секс. И към края на следването момичетата от провинцията се оглеждат и ослушват за симпатичен софиянец с апартамент.
И не е било единични случаи, а масово.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеХа-ха - бях беден като църковна мишка студент и чак се чудя какви 10 точки от нейния списък съм изпълнил. Че нямам косми на краката - тази точка я знам, защото ме провери още при първия секс. Друго не се сещам, освен може би че в тъмното под юргана хвана оная ми работа с ръка, но те ръчичките и малки, така че вероятно и тази точка съм изпълнил. Нататък обаче е пълна загадка ...
Един приятел разказва за времената в началото на милениума, 2000-2005 г. В УНСС имаше много момичета от провинцията, там студентите са много и качеството на обучение е по-ниско от СУ - голям прием, но не могат да ги научат както трябва. И се завършва лесно. Хората имат време за любов и секс. И към края на следването момичетата от провинцията се оглеждат и ослушват за симпатичен софиянец с апартамент.
И не е било единични случаи, а масово.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Евгич, от такива слепи обобщения следва безотказният извод, че всички ние, дето са ни намерили някакви мързеливи и меркантилни жени, сме ниски, дебели, с малки носове и путьовци, водени за тези малки носове. Татко Карло ме е направил с дълъг нос и на него могат да кацнат десет женски врабчета, като последното е с единия крак във въздуха, но пак има място и никое врабче не можеш да лишиш от пристан.
Постът ми е провокативен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ptj_12345 Разгледай мнениеНикога не съм се интресувал какво искат или мислят жените. Проблема си е изцяло техен!Last edited by Selena2024; 13.01.2025, 09:18.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеХа-ха - бях беден като църковна мишка студент и чак се чудя какви 10 точки от нейния списък съм изпълнил. Че нямам косми на краката - тази точка я знам, защото ме провери още при първия секс. Друго не се сещам, освен може би че в тъмното под юргана хвана оная ми работа с ръка, но те ръчичките и малки, така че вероятно и тази точка съм изпълнил. Нататък обаче е пълна загадка ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ptj_12345 Разгледай мнениеНикога не съм се интресувал какво искат или мислят жените. Проблема си е изцяло техен!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеА на последните две снимки виждаме как М-ев си е купил жена
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеEvgo, имам хубава новина за теб
С тоя твой манталитет не Българка, даже и ромка няма да те вземе
Никога !!!
А на последните две снимки виждаме как М-ев си е купил жена
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение+1
Конкретно за българката, според мен тя е мързелива и меркантилна. Пари да има мъжът, ще взема и нисък и дебел, и с малък нос. И е готова да вземе някой путьо, за да го води за носа и за да го командва. Това е истината за българката в наши дни, мили колеги,
С тоя твой манталитет не Българка, даже и ромка няма да те вземе
Никога !!!
А на последните две снимки виждаме как М-ев си е купил жена
Last edited by barbaron; 12.01.2025, 22:28.
- 3 Харесвания
Коментар
-
+1
Конкретно за българката, според мен тя е мързелива и меркантилна. Пари да има мъжът, ще взема и нисък и дебел, и с малък нос. И е готова да вземе някой путьо, за да го води за носа и за да го командва. Това е истината за българката в наши дни, мили колеги,
- 2 Харесвания
Коментар
-
+1
Конкретно за българката, според мен тя е мързелива и меркантилна. Пари да има мъжът, ще взема и нисък и дебел, и с малък нос. И е готова да вземе някой путьо, за да го води за носа и за да го командва. Това е истината за българката в наши дни, мили колеги,Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар