Жената е най - прекрасното създание, създадено от природата....За съжаление точните мъже стават кът и все повече прекрасни създания минават на другия бряг.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не,
Той бързаше за други обекти. По онова време не се намираха строители лятото, имаше имотен и строителен бум.
Помня, че беше доста добре сложен за 30 г.
И роми са ми работили, изпратени от известна строителна фирма. Бяха весели. Единят ми каза:
"Ако нямаш жена, ще те уредиме."
Аз за брат Пит единственото хубаво което мога да кажа е че го харесват жените. Толкова ма боли патката как изглеждаLast edited by bota156; 22.01.2025, 18:34.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
говорихте ли си за номерата на жените
и колко е трудно
Той бързаше за други обекти. По онова време не се намираха строители лятото, имаше имотен и строителен бум.
Помня, че беше доста добре сложен за 30 г.
И роми са ми работили, изпратени от известна строителна фирма. Бяха весели. Единят ми каза:
"Ако нямаш жена, ще те уредиме."Last edited by Evgo; 22.01.2025, 13:04.
Коментар
-
Преди години (през 2008 г.) ми е идвал такъв строител и беше доста добре. Спортува, младичък (около моите години тогава) и симпатичен.
Беше си взел тениска за преобличане. Но не е учил нищо и цял живот бачка хамалогия.
и колко е труднопрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеЕвгич пита за тръбен ключ, но може би трябва да попита за един друг инструмент. Като идват майстори в апартамента му, да обърне внимание на тия с къртачите.
Беше си взел тениска за преобличане. Но не е учил нищо и цял живот бачка хамалогия.
Коментар
-
[QUOTE=ratten;n4241489]Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Иначе си прав, тате, че жените първо се правят на добрички докато станат нещата. И оргазми симулират. Докато подпишеш или станете семейство, след това се опитват да ти начукат канчето или да те впрегнат като вол.[/QUOTE]
няма да се даваш
я по-добре иди на един круиз с приятели от фб
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=Evgo;n4241436]
Иначе си прав, тате, че жените първо се правят на добрички докато станат нещата. И оргазми симулират. Докато подпишеш или станете семейство, след това се опитват да ти начукат канчето или да те впрегнат като вол.[/QUOTE]
няма да се даваш
я по-добре иди на един круиз с приятели от фбпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Тя цялата тема е тъпа. Проверих - темата е на повече от 4 години. И какво - 4 години усилено търсиш жена и все още не си намерил? Мисля, че проблемът не е в жените, а в тебе, иначе досега 1000 пъти да си се вредил. И да ти кажа - на такава възраст нямаш право на никакъв избор. Грабвай първата, която каже да, и готово. Все е жена - като се потъркаляте малко в леглото, и ще се влюбите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Забравяш, че имаше пандемия и не беше възможно да се запознаеш с непозната жена, т.е. да създадеш нова връзка за период от 2-3 години.
Усилено не търся, защото чрез Интернет става много трудно, а свободните и ставащите жени са малко.
Нали си чувал как работодателите не могат да намерят служители, същото се отнася и за "булките".
А ти наистина ли имаше огромен тръбен ключ навремето,
Дори и въображение нямал да измислиш нещо по сериозно.
Изключително съмнително любопитвтво към мъжките атрибути на списващите в темата, а и не само.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Забравяш, че имаше пандемия и не беше възможно да се запознаеш с непозната жена, т.е. да създадеш нова връзка за период от 2-3 години.
Усилено не търся, защото чрез Интернет става много трудно, а свободните и ставащите жени са малко.
Нали си чувал как работодателите не могат да намерят служители, същото се отнася и за "булките".
А ти наистина ли имаше огромен тръбен ключ навремето,
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аман от тъпи коментари!
Коментар
Коментар