Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз познавам доста пу*ьовци (смотани мъже). Те обаче са с образование и не са бедни.
И успяха да си намерят жени. Не им знам нещата в детайли, един от тях завърши висше благодарение на мен, че го научих какво да прави при 8 невзети изпита,
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Защото не се развяват лични данни в нета като прани гащи на простор.
Приеми, че и аз съм на сто години с двеста кила
Коментар
� -
Виждам пак отскача. С Тошко се разбираме, въпреки, че сме на двата полюса по много въпроси.
Просто хората не мислят еднакво.
Нейното ЛИЧНО мнение няма нищо общо с пледоариите и тука. Може би само феминистките възгледи съвпадатНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Малко хумор
https://www.facebook.com/share/r/smW...ibextid=UalRPS
Тази специално за Миро:
https://www.facebook.com/share/r/9KE...ibextid=UalRPSLast edited by Selena2024; 01.11.2024, 18:16.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Това е ясно-очилатите отличници ги спукваха от секс съученичките, лошите момчета бяха девствени. В класа на жената има един вундеркинд-изчукал е половината ученички в даскалото.Даже ме е страх да не налети и на жената-възхитена е от стила му на обличане,мазната коса,общуването с жени.
Двама сте в тоя форум такива-ти и Тодор. Чудя се наистина ли вярвате в това, което пишете или го правите единствено да ме контрирате?
Просто хората не мислят еднакво.
Коментар
� -
Това е ясно-очилатите отличници ги спукваха от секс съученичките, лошите момчета бяха девствени. В класа на жената има един вундеркинд-изчукал е половината ученички в даскалото.Даже ме е страх да не налети и на жената-възхитена е от стила му на обличане,мазната коса,общуването с жени.
Двама сте в тоя форум такива-ти и Тодор. Чудя се наистина ли вярвате в това, което пишете или го правите единствено да ме контрирате?
И успяха да си намерят жени. Не им знам нещата в детайли, един от тях завърши висше благодарение на мен, че го научих какво да прави при 8 невзети изпита,Last edited by Andi11; 01.11.2024, 17:30.
- 1 like
Коментар
� -
Бе ти с какви идиотки комуникираш? Нали всяка средностатистическа фемина те е преценила на седмата секунда. Имаш между седем и петнадесет секунди. Оттам насетне вече е минало първото полувреме, вкарали са ти гол, а ти даже не си разбрал. Това му се случва на Евго постоянно.
Давам ти пример. Карам квалификационен курс. 17 сме. Само един оглед ми е достатъчен да преценя кой колко струва. Никакво перчене не му помага. От мъжете единият е подлец и кариерист, вторият е гей, останалите са Ок.
Десет секунди на човек.
Я си помисли след колко секунди след срещане на погледа решаваме да атакуваме женскатаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Тц. Интелектът и социалният статус. Ако има и емоционална интелигентност е голям бонус.
Двама сте в тоя форум такива-ти и Тодор. Чудя се наистина ли вярвате в това, което пишете или го правите единствено да ме контрирате?Last edited by Vergil1975; 01.11.2024, 17:16.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Абе те и Алън Харпър със същите напътствия се опитаха да го превърнат в Чарли... ама нещо не им се удаде!
- 1 like
Коментар
� -
Точно така.Правилно си разбрал.Афродизиак номер 1 за жените е самоувереността на мъжа.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Ако не са такива защо постоянно се гримират, обличат с нови дрехи и така нататък?
В Брюксел преди време бяха открили нощен клуб само за жени(не лесбийски).И затворил след два месеца поради липса на интерес.
- 1 like
Коментар
� -
Повечето мъже се притесняват да говорят свободно с жени.Виждал съм го много пъти-в мъжка компания са уверени, шегуват се,дойде ли жена сменят тона.Та ако някой мъж няма опит с жените той най-вероятно ще е притеснен малко или много.
- 1 like
Коментар
� -
Точно така.Правилно си разбрал.Афродизиак номер 1 за жените е самоувереността на мъжа.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Да, и като му кажеш "Не се притеснявай, давай го свръх самоуверено, Казанова може само да ти бърше праха по подметките!" и какво става - ЕВго щраква с пръсти и хоп - чудо, мацките лягат в краката му все едно е Ксеркс!Last edited by Vergil1975; 01.11.2024, 16:32.
- 1 like
Коментар
�
Коментар