IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Имаше жена на 40+ и е пробвал да я забремени. Той ми го каза.

С тази работа с тира трудно може да си хване приятелка, а то и няма.

Може и да лъже за компаньонките.
    И що да не може?Още повече като не е на курс е свободен по няколко дни.Оправдания си търси.
    А за курвите що да лъже-отива и си плаща човека. Умения не се изискват.

Коментар

И много лъжат, готови са да подведат човек да инвестира в "лоши" акции.
      Ти не си добре, кой и кога е излъгал. Ти нали си с финансова култура, правиш си анализ и инвестираш, а не се водиш по чужди писания.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

и са с модерното мислене
        И много лъжат, готови са да подведат човек да инвестира в "лоши" акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Явно е заможен така както го описваш. И въпреки това няма приятелка или съпруга. Значи не са толкова меркантилни,а проблема му е другаде. Вместо да го преодолее той е почнал да плюе всички българки.Е така няма да си намери жена.

С тази работа с тира трудно може да си хване приятелка, а то и няма.

Може и да лъже за компаньонките.
          Last edited by Evgo; 06.11.2024, 16:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Най-много мъже има в борсовите теми. Там не си пробвал, а са пичове та дрънкат. С пари, бицепси и акции
            и са с модерното мислене
            препоръка е

Коментар

Не се отнася за мен, естествено.

Има различни типове хора. Този малко преекспонира нещата и си е селско момче. Но е работлив и предприемчив.

В днешно време няма приятелство, темата е дълга, но го казаха в "Съдебен спор" тази година. При капитализма "човек за човека е вълк".
              Няма приятелство за теб. Аз не мога да се съглася с това твърдение.
              иначе продължавай да гледаш бози и да се успокояваш.
              Last edited by polax; 06.11.2024, 15:55.

Коментар

Той наближава 40 г., завършил е икономика във Варна, но е от малко градче.

Споделя комунистически ценности, обаче кара тир повече от 10 г и е добре финансово. Има си нов апартамент, гараж, тир, кола, пари и други неща, за които не е писал.

Няма среда и обича да пише глупости по фейсбук. Казвал ми е, че и на платено ходи и че имал клипове какви глупости правят "възпитаните, красиви и умни българки". Казва, че са меркантилни и мързеливи. Беше си намерил от групите за запознанства по-стара жена, над 45 г., но сега е сам.

Беше дал на някаква 65 000 евро назаем, а тя някога му бъркала в дюкяна.
                Дюкянът отпред или отзад му е бил?

Коментар

Споделя комунистически ценности, обаче кара тир повече от 10 г и е добре финансово. Има си нов апартамент, гараж, тир, кола, пари и други неща, за които не е писал.

Няма среда и обича да пише глупости по фейсбук. Казвал ми е, че и на платено ходи и че имал клипове какви глупости правят "възпитаните, красиви и умни българки". Казва, че са меркантилни и мързеливи. Беше си намерил от групите за запознанства по-стара жена, над 45 г., но сега е сам.

Явно е заможен така както го описваш. И въпреки това няма приятелка или съпруга. Значи не са толкова меркантилни,а проблема му е другаде. Вместо да го преодолее той е почнал да плюе всички българки.Е така няма да си намери жена.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Тоя е поредния полуидиот, който ти е "приятел"/кавичките са щото не можеш да имаш фб приятел, който не познаваш ма живо, а в същото време да го водиш приятел/.
                    Виж хубаво червеното и помисли дали не се отнася и за теб.
                    Не се отнася за мен, естествено.

Има различни типове хора. Този малко преекспонира нещата и си е селско момче. Но е работлив и предприемчив.

В днешно време няма приятелство, темата е дълга, но го казаха в "Съдебен спор" тази година. При капитализма "човек за човека е вълк".

Коментар

Тоя е поредния полуидиот, който ти е "приятел"/кавичките са щото не можеш да имаш фб приятел, който не познаваш ма живо, а в същото време да го водиш приятел/.
                      Виж хубаво червеното и помисли дали не се отнася и за теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Не мога да разбера каква е целта на занятието-мацки ли е тръгнал да сваля и чука или е горд с караниците си и затова качва тия скрийншотове.Наистина някои мъже са ми непонятни.

Коментар

Еба ти комплексаря тоз “приятел”.
                          Това са някакви клинични случаи. Това е доста неадекватна реакция и изглежда текат очистителни процеси от гледна точка на еволюцията. Такива персонажи се оказват кибици, а не участници в живота. Природата си има много солиден инструментариум да се освобождава от подобен талаш. Ще останем само надървените приказни герои.

Коментар

Не мога да разбера каква е целта на занятието-мацки ли е тръгнал да сваля и чука или е горд с караниците си и затова качва тия скрийншотове.Наистина някои мъже са ми непонятни.

Коментар

Разкажи по-подробно за това.

Вчера вечерта си чатих с една жена - мома. Качила само една снимка. Обаче чатът хич не започна хубаво. Била с високи критерии. И ние започнахме да се заяждаме и да се обиждаме. Тя използва много вулгарен и прост език за жена. Аз й казах, че не е готина и сигурно е от софийските села. Тя също не си спести епитетите. И в един момент я блокирах.

Един приятел също е качвал скрийншотове от подобни чатове - той пък им пише, че им е изтекъл срока и за нищо не стават.

Коментар

Да ти кажа, че съм мислил много пъти да спра да пиша тук, обаче имотната тема не ми е интересна вече, а в другите теми се пише малко.
                                Най-много мъже има в борсовите теми. Там не си пробвал, а са пичове та дрънкат. С пари, бицепси и акции

Коментар

Working...
                                X