If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разполага с пари, защото е международен шофьор и работи за себе си. Бил е и в САЩ доста време, карал е по заледени реки и по леден път.
Може да работи още 25 г и ще се замогне още,
На Мукавей в петък ще работи още 25 години. Като международен шофьор. Тялото отказва в един момент - или инсулт или инфаркт. Плюс проблеми с гръбначен стълб.
Ако му беше син, нямаше да го остави да е такъв. Ще свали колана и ще го пребие. Нас не ни е бил с колан, ама ние сме си изрядни по принцип.
И защо да го бие-човекът си живее както му е кеф. Всеки човек си има различни възгледи как трябва да си изживее живота. На един приятел жената беше учителка,преподаваше в училище и после частни уроци. Никъде не ходеха заедно ,а все пестеше. Умря от рак на 38 години и преди да умре му беше казала:"Като се оправя ще си наваксаме и ще ходим, където поискаш".Да,ама не се оправи .
Той е готов,ама дали тая жена ще е готова.То по тия села доколкото има млади жени са помакини или туркини в Кърджали. Надали ще се хвърлят в обятията на някой 50 годишен чичка.
И да ти кажа повече го разбирам твоя братовчед, който не се стиска и си живее с кеф, отколкото някой,който пести ако е ерген.
Аз пък споделям мнението на баща ми за него.
Ако му беше син, нямаше да го остави да е такъв. Ще свали колана и ще го пребие. Нас не ни е бил с колан, ама ние сме си изрядни по принцип.
Дори на 50 г един мъж може да изглежда чудесно, като основния водещ на Новините по БТВ - Юксел.
.
Бай ти Юксел е обслужвал Евгени Минчев навремето.Чудно как все гейове ти правят впечатление и то добро..
Сложи и факта,че за жени добро не си казал.и все ги плюеш, почва да става леко съмнителна схемата
Той се притеснява от това, че все още няма деца. Дори е готов да си вземе жена от някое родопско село.
Дори на 50 г един мъж може да изглежда чудесно, като основния водещ на Новините по БТВ - Юксел.
Всеки си има някакъв финансов план, особено ако си завършил икономика.
Един братовчед, който ходи по циганки, казва: "За какво да пестя. Нямам деца. Искам да пия и да пуша и да думкам". Кара си колата и си свирка.
Обаче същевременно на 40 г живее с майка си и баща си и не си е купил къща или жилище. И според баща ми "нищо няма да стане от него". И не е много по работата, предпочита някоя далавера или да гепи нещо.
Той е готов,ама дали тая жена ще е готова.То по тия села доколкото има млади жени са помакини или туркини в Кърджали. Надали ще се хвърлят в обятията на някой 50 годишен чичка.
И да ти кажа повече го разбирам твоя братовчед, който не се стиска и си живее с кеф, отколкото някой,който пести ако е ерген.
Ниско самочувствие и самооценка. Сега при мъжете има един момент с отхвърлянето - някои го приемат зле. Оттам и реакцията.
Няма мъж,който да не са го отхвърляли жени.Приемаш тоя факт и продължаваш напред. А имам и случаи,когато такива жени след време си променят мнението и се държат доста приятелски.Ама сори,имали са шанса,пропуснали са го.Един мъж не трябва да е като куче да чака благоволението на жена,когато й скимне.
Ей това не мога да го разбера-ерген да пести, вместо да си харчи парите. Хайде ако е някой с деца да кажем, че за децата го прави.Ама за какво са му на тоя активи като след някоя година става на половин век.
Той се притеснява от това, че все още няма деца. Дори е готов да си вземе жена от някое родопско село.
Всеки си има някакъв финансов план, особено ако си завършил икономика.
Един братовчед, който ходи по циганки, казва: "За какво да пестя. Нямам деца. Искам да пия и да пуша и да думкам". Кара си колата и си свирка.
Обаче същевременно на 40 г живее с майка си и баща си и не си е купил къща или жилище. И според баща ми "нищо няма да стане от него".
Не мога да разбера каква е целта на занятието-мацки ли е тръгнал да сваля и чука или е горд с караниците си и затова качва тия скрийншотове.Наистина някои мъже са ми непонятни.
Ниско самочувствие и самооценка. Сега при мъжете има един момент с отхвърлянето - някои го приемат зле. Оттам и реакцията.
Показва само чатовете с жените или ако иска да се подиграва на някой.
По принцип следи промоциите, прави си разчет, смята хубаво и може би не ходи по компаньонки.
То такива активи се купуват с много труд и пестене, както сам знаеш.
Ей това не мога да го разбера-ерген да пести, вместо да си харчи парите. Хайде ако е някой с деца да кажем, че за децата го прави.Ама за какво са му на тоя активи като след някоя година става на половин век.
Той наближава 40 г., завършил е икономика във Варна, но е от малко градче.
Споделя комунистически ценности, обаче кара тир повече от 10 г и е добре финансово. Има си нов апартамент, гараж, тир, кола, пари и други неща, за които не е писал.
Няма среда и обича да пише глупости по фейсбук. Казвал ми е, че и на платено ходи и че имал клипове какви глупости правят "възпитаните, красиви и умни българки". Казва, че са меркантилни и мързеливи. Беше си намерил от групите за запознанства по-стара жена, над 45 г., но сега е сам.
Беше дал на някаква 65 000 евро назаем, а тя някога му бъркала в дюкяна.
Коментар