Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Какви филми правеха навремето
И какви актьори …
Малко хумор:
https://www.facebook.com/share/v/18E...ibextid=wwXIfr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами потвърждава това,което и аз пиша. Това е бившата жена на футболиста Кака,която казва че винаги се е отнасял добре с нея, никога не я е предал(най-вероятно има предвид, че не е изневерявал),но въпреки това не е била щастлива, щото е бил прекалено добър за нея. Жените търсят тръпка с лоши момчета, такива като Кака им стават скучни и им бият шута. После се хванат с някой боклук, който ги тормози и са щастливи. И ако той им бие шута реват как всички мъже били едни и същи боклуци.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
разбираш ги ти, мирко жените
повече, отколкото са готови да си признаятLast edited by mirodes; 24.01.2025, 23:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеБоже, помогни муИ на преводача също
Залепи също съпругата ми - четохме заедно днешните реплики и тя се скъса от смях
Знам, че е невъзможно, но все пак опитай
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
преди това на какъв език го чете
иначе доста точна самопреценка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Сега го прочетох и на английски език.
Аз съм като Кака и за това нямам половинка.
иначе доста точна самопреценка
Коментар
-
Ами потвърждава това,което и аз пиша. Това е бившата жена на футболиста Кака,която казва че винаги се е отнасял добре с нея, никога не я е предал(най-вероятно има предвид, че не е изневерявал),но въпреки това не е била щастлива, щото е бил прекалено добър за нея. Жените търсят тръпка с лоши момчета, такива като Кака им стават скучни и им бият шута. После се хванат с някой боклук, който ги тормози и са щастливи. И ако той им бие шута реват как всички мъже били едни и същи боклуци.
Аз съм като Кака и за това нямам половинка.
- 1 like
Коментар
-
повече, отколкото са готови да си признаятLast edited by ratten; 24.01.2025, 20:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Глей ся, дали те харесвам или не, едва ли е от значение за някой, предполагам и за теб не е. Принципно нямам нищо лично към теб, всеки е свободен да бъде какъвто реши. Обаче много ме дразниш с мнението и отношението си към жените. Водиш се по акъла на участници в темата, а това хич няма да ти помогнеш да постигнеш целта си. Няма жена, което да те изтърпи и е показателно, че са 28 години /говоря за годините след 20те ти/ не си имал сериозна връзка, а за съжителство с жена/която не е мама/ и дума не може да става. Това, че си подреден въобще не е достатъчно за да впечатлиш....
Днес е петък, какви са ти плановете?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЧете се, на последния ред
Помоли някой батко да ти го преведе
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не се чете нищо тук!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНе се чете нищо тук!
Помоли някой батко да ти го преведе
- 1 like
Коментар
Коментар