IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

виждаш ли колко е странно, мирко
    всеки самоуважаващ се ром
    не си губи времето с бизнеси и образование
    а намушква айшето и де що има женско в родата
    докато матейко движи бизнеси и записва по 3 магистратури

на финала, матейко, пирамидчо и други
    с по 1 или 2 деца
    а ромлянина на 40 има бременни внучки
    Имам един съученик на 49 години, който вече е прадядо. Майка му има над 100 живи наследника.Моята майка 6.И пак има най-мното от връстниците си.Някои имат само по едно дете и дотам. От еволюционна гледна точка ромите ни водят с много.
    Last edited by RUBLA; 29.01.2025, 22:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Мда. Не обича педофили.
      айде сега. ДЪРТАЦИ, в най-добрия случай чичак.
      Педефил е съвсем друго
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

За теб е така, за него е важно да има деца при положение, че вече не е млад. Някое мушкане повече или по-малко е без значение. Аз даже ти се чудя защо не си многодетен баща при положение, че можеш да си го позволиш и да осигуриш децата и да наемеш бавачка да помага на жена ти.
        виждаш ли колко е странно, мирко
        всеки самоуважаващ се ром
        не си губи времето с бизнеси и образование
        а намушква айшето и де що има женско в родата
        докато матейко движи бизнеси и записва по 3 магистратури

на финала, матейко, пирамидчо и други
        с по 1 или 2 деца
        а ромлянина на 40 има бременни внучки
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Така е.

Особено важи за днешните жени. Обаче са склонни да вземат и нисък, и дебел, и с малък морков, стига да се харесат и да се разберат. И да са на една емоционална вълна.

Мен, например, не ми се прави безразборен секс, а търся за репродукция.
          търси съпруга

ако е за репродукция
          продават се далекоизточни булки

по младост ги засичам
          върви мъжа, обичновено очилат и изтумбен
          класически ит спец
          а след него ситни туземката
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
            Тя репродукцията в наше време може и без секс, ама друго си е да го мушнеш някъде. Ако може - всеки ден. Ако може сутрин и вечер. Особенно сутрин - събуждаш се и той стърчи и пита къде да се навре.
            За теб е така, за него е важно да има деца при положение, че вече не е млад. Някое мушкане повече или по-малко е без значение. Аз даже ти се чудя защо не си многодетен баща при положение, че можеш да си го позволиш и да осигуриш децата и да наемеш бавачка да помага на жена ти.

Коментар

Вчера в групите за наеми в СФ попаднах на хубаво, младо момиче на 21 г.

Търси квартира, а е с малък бюджет. И реших да й пратя покана и да й пиша. Тя обаче ме блокира още в самото начало.

Хем бедна, хем важна,
              Мда. Не обича педофили.

Коментар

я, пак!?

Коментар

Знам, естествено.
                  Едва ли.

Коментар

Тя репродукцията в наше време може и без секс, ама друго си е да го мушнеш някъде. Ако може - всеки ден. Ако може сутрин и вечер. Особенно сутрин - събуждаш се и той стърчи и пита къде да се навре.
                    +1

Коментар

Коментар

Разликата между мъжете и жените е, че мъжете си търсят и са склонни да изчукат много жени. Ако може всичките, ама нали този самолет трябва да се вдига. При жените е точно обратното. Те си търсят един единствен мъж. И всеки път, когато някой я изчука, тя прави сравнение този ли е по-добър или някой от предишните. Това продължава дори и след брака. Дори и да си е намерила идеалния мъж и да се е оженила за него, тя пак е склонна да пробва други и други мъже, белким си намери нещо още по-добро.
                        Така е.

Особено важи за днешните жени. Обаче са склонни да вземат и нисък, и дебел, и с малък морков, стига да се харесат и да се разберат. И да са на една емоционална вълна.

Коментар

Да ти кажа, че беше бедничка и "нищо особено", ако съдя по фейсбука й. Ако бях на 20+, нямаше да имам интерес към нея.

Аз дори не й писах нищо конкретно, пратих покана и едно "Здравей". Но ме блокира.

Ратко го имам за приятел, а той пак си прави шеги за моя сметка.
                          Разликата между мъжете и жените е, че мъжете си търсят и са склонни да изчукат много жени. Ако може всичките, ама нали този самолет трябва да се вдига. При жените е точно обратното. Те си търсят един единствен мъж. И всеки път, когато някой я изчука, тя прави сравнение този ли е по-добър или някой от предишните. Това продължава дори и след брака. Дори и да си е намерила идеалния мъж и да се е оженила за него, тя пак е склонна да пробва други и други мъже, белким си намери нещо още по-добро.

Коментар

о, батко е един купувач...
                            Но и ти, за да купиш толкова апартаменти и да гледаш семейство, сигурно не си "развей прах" и си правиш разчет на всяко евро?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Може, може,
                              ама момичето не го интересуват чичаци сигурно...
                              В случая е така Но имам един приятел, чието гадже е с 25 години по-малка.И той не е в блестяща форма,а и е доста стиснат. Така че всякакви ги има.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                                Tи знаеш ли какво значи думата "одухотворен" ?
                                Знам, естествено.

Коментар

Working...
                                X