Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by RUBLA; 29.01.2025, 22:09.
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Мда. Не обича педофили.
Педефил е съвсем другоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
За теб е така, за него е важно да има деца при положение, че вече не е млад. Някое мушкане повече или по-малко е без значение. Аз даже ти се чудя защо не си многодетен баща при положение, че можеш да си го позволиш и да осигуриш децата и да наемеш бавачка да помага на жена ти.
всеки самоуважаващ се ром
не си губи времето с бизнеси и образование
а намушква айшето и де що има женско в родата
докато матейко движи бизнеси и записва по 3 магистратури
на финала, матейко, пирамидчо и други
с по 1 или 2 деца
а ромлянина на 40 има бременни внучкипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Така е.
Особено важи за днешните жени. Обаче са склонни да вземат и нисък, и дебел, и с малък морков, стига да се харесат и да се разберат. И да са на една емоционална вълна.
Мен, например, не ми се прави безразборен секс, а търся за репродукция.
ако е за репродукция
продават се далекоизточни булки
по младост ги засичам
върви мъжа, обичновено очилат и изтумбен
класически ит спец
а след него ситни туземкатапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТя репродукцията в наше време може и без секс, ама друго си е да го мушнеш някъде. Ако може - всеки ден.Ако може сутрин и вечер.
Особенно сутрин - събуждаш се и той стърчи и пита къде да се навре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВчера в групите за наеми в СФ попаднах на хубаво, младо момиче на 21 г.
Търси квартира, а е с малък бюджет. И реших да й пратя покана и да й пиша. Тя обаче ме блокира още в самото начало.
Хем бедна, хем важна,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТя репродукцията в наше време може и без секс, ама друго си е да го мушнеш някъде. Ако може - всеки ден.Ако може сутрин и вечер.
Коментар
-
Мен, например, не ми се прави безразборен секс, а търся за репродукция.Ако може сутрин и вечер.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Разликата между мъжете и жените е, че мъжете си търсят и са склонни да изчукат много жени. Ако може всичките, ама нали този самолет трябва да се вдига. При жените е точно обратното. Те си търсят един единствен мъж. И всеки път, когато някой я изчука, тя прави сравнение този ли е по-добър или някой от предишните. Това продължава дори и след брака. Дори и да си е намерила идеалния мъж и да се е оженила за него, тя пак е склонна да пробва други и други мъже, белким си намери нещо още по-добро.
Особено важи за днешните жени. Обаче са склонни да вземат и нисък, и дебел, и с малък морков, стига да се харесат и да се разберат. И да са на една емоционална вълна.
Мен, например, не ми се прави безразборен секс, а търся за репродукция.
Коментар
-
Да ти кажа, че беше бедничка и "нищо особено", ако съдя по фейсбука й. Ако бях на 20+, нямаше да имам интерес към нея.
Аз дори не й писах нищо конкретно, пратих покана и едно "Здравей". Но ме блокира.
Ратко го имам за приятел, а той пак си прави шеги за моя сметка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
о, батко е един купувач...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Може, може,
ама момичето не го интересуват чичаци сигурно...
- 1 like
Коментар
Коментар