If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е, убава работа, нямаше ли по-светъл герой? Тъмната страна, сянката в нощта - аууу, сега ще ви скъсам лентата и ще застинете в нищото на нещастния си сюжет. А, всъщност, Пинокио е едно слънчево човече - носът ми е стрелка на слънчев часовник.
Светлата страна е пинокио Всичко си има поне по два ракурса. Аз понякога съм Дороти, а по някога съм злата вещица от изток. Както дойде
Супер. Опитът си казва думата.
Обаче точно мозъкът е труден за стимулиране и контролиране.
Ще се сетиш .Ако искаш да си намериш жена,слушай мъже, които са щастливи с техните,а не такива с провалени бракове и регистрирали се в ПЛАТЕНИ сайтове за запознанства докато жените им обикалят с други. Също така,спри веднага чатовете с мъже ! Матеев доколкото си спомням ти предложи да ти намери някое женче от неговите работични.Няма да сбъркаш ,пък и какво губиш ??!! (Тук отварям скоба,че ще е габровка,което значи,че ще трявба да развързваш кесията,колкото и да не ти се иска ) Птичето ти каца на рамото,ти блееш.После що си ерген на 50 .Еми сещай се..Дайствия трябват !
Дарт Вейдър ти отива. И той като тебе и совите не е това, което е. Отвреме на време зад маската проблясва същината. Като червеникав залез над софийското небе. Един от залезите по Смирненски. Колкото и да сме изкусни в мимикрията винаги същността проблясва отвътре с рубинен лъч.
Е, убава работа, нямаше ли по-светъл герой? Тъмната страна, сянката в нощта - аууу, сега ще ви скъсам лентата и ще застинете в нищото на нещастния си сюжет. А, всъщност, Пинокио е едно слънчево човече - носът ми е стрелка на слънчев часовник.
Имах предвид контекста на самото историческо събитие - бабата, дето добутвала съчките в огъня, с който акт и тя осъдила великия реформатор. "Простота" в случая има съвсем друга конотация. Но, както и да е. Струва ми се, че Мирко е доста напред с емпиричния материал.
Дарт Вейдър ти отива. И той като тебе и совите не е това, което е. Отвреме на време зад маската проблясва същината. Като червеникав залез над софийското небе. Един от залезите по Смирненски. Колкото и да сме изкусни в мимикрията винаги същността проблясва отвътре с рубинен лъч.
Имах предвид контекста на самото историческо събитие - бабата, дето добутвала съчките в огъня, с който акт и тя осъдила великия реформатор. "Простота" в случая има съвсем друга конотация. Но, както и да е. Струва ми се, че Мирко е доста напред с емпиричния материал.
Хаха, значи тая вечер определено ще се пие за общата култура. Трябва да се полее обилно.
Вече съм си налял и трябва да ти кажа, че виждам в доста добра перспектива. Ендорфинът е метаболит и подхранва невроните, като проправя с това интеркортикални пътища.
Ще ти отговоря като Диоклециан, когато дошли да го увещават да се върне на императорския стол - мога да ти покажа какви домати съм отгледал и колко е важно да знаеш какви колци да заложиш за тях.
Хаха, значи тая вечер определено ще се пие за общата култура. Трябва да се полее обилно.
Пинокчо, ако не е тайна в коя сфера си се реализирал? Интересни неща думаш.
Ще ти отговоря като Диоклециан, когато дошли да го увещават да се върне на императорския стол - мога да ти покажа какви домати съм отгледал и колко е важно да знаеш какви колци да заложиш за тях.
Най-първият философ. Виж откога датират съмненията относно достоверността на възприятията ни. Следващият голям философ, който повдига въпроса, е Декарт с прословутото заключение - "Мисля, значи съществувам". Това е било по повод същите съмнения, защото е разбирал, че сънят не се отличава от действителността, когато става въпрос за сетива. После Юнг открива, че сънят е врата към други светове и нашият е част от тях. Накрая Макс Планк през квантовата физика заключава, че реалността е хипотеза в контекста на квантовата матрица от възможни опции. Като извод излежда совите не са това, което са - да включим и киноиндустрията, като не забравяме и шедьовъра на откачените сестри Уашаковски.
Пинокчо, ако не е тайна в коя сфера си се реализирал? Интересни неща думаш.
Коментар