Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
Има много мъже зад борда, но съотношението е 50:50 мъже, жени. Би трябвало същия брой жени също да са зад борда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
Има много мъже зад борда, но съотношението е 50:50 мъже, жени. Би трябвало същия брой жени също да са зад борда.
Има жени, които не искат мъж или пък стари моми над 40 г, за които няма желаещи.
От няколко седмици си пиша с една и тя ми каза, че си имала вибратор.
Мен са ме искали разни на 20+, но бяха много зле и не ги одобрих. И сега ме искат разни жени, но за момента не стават, искат да се закачат за някого и да си оправят живота. И има риск ако се занимавам с тях.
Сега младите тийнейджъри си имат гаджета и правят секс, родителите им не ги ограничават и спират в това отношение.Last edited by Evgo; 11.11.2024, 19:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Даже 25 процента девствени мъже до 25 години ми се струват малко. Познавам мъже ,които и на 40 години най-вероятно са девствени и такива,които се ожениха за първата жена,с която са преспали.Общо взето жените и понятие си нямат какъв проблем е за някои мъже да свалят някоя жена. В миналото тоя проблем не е съществувал, щото е имало уредени бракове и почти за всеки мъж е имало булка.Днес жените са свободни да избират и много мъже остават зад борда.
А пък до красивите и интелигентните изобщо не може и да се докопаме. И аз в това число.Нямаме класата за такива жени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Откъде вади статистиките обаче. Иначе е добре да се говори за тези неща. Съвпада с неща, които Миро е разказвал.
А пък до красивите и интелигентните изобщо не може и да се докопаме. И аз в това число.Нямаме класата за такива жени.
Коментар
-
Спрете да спамите, мненията ви са тук:
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГरादोस्त
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Споко, те не нападат никого. Просто изпускат парата. Овладей готиното изкуство да се плъзгаш по повърхността - това тук е просто виртуалната кръчма, бар, място да си кажеш два три лафа с околните. Прекаляващите аз отдавна не ги чета. Предполагам си пишат
Лека от мене.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеЯвно няма да бъде наложен бан ,така че аз прекратявам участието си във форума. Не съм се регистрирал да бъда обиждан и подиграван заради мнението си.
Явно модераторите толерират подобно поведение,така че няма смисъл повече да пиша тук.
С някои потребители изградих добри отношения, така че след време ще се радвам да се видим и на живо.
В Интернет има всякакви луди.
- 1 like
Коментар
-
Явно няма да бъде наложен бан ,така че аз прекратявам участието си във форума. Не съм се регистрирал да бъда обиждан и подиграван заради мнението си.
Явно модераторите толерират подобно поведение,така че няма смисъл повече да пиша тук.
С някои потребители изградих добри отношения, така че след време ще се радвам да се видим и на живо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19
Тя е сила и може! ЖЕНА!
Но, последно време, някои "елементи" прекалиха. Не бях влизал тук почти година, но да нападат човек, когото лично познавам, знам каква ерудиция има, знам колко отговорен човек е, знам какво е създала, знам какво може и прави.
Е, дойде ми малко в повече...
п.п. Някои хора могат сериозно да пострадат, ако преминат граници!
Лека от мене.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
Така е, тя крепи тая тема, а не Евго или който и да е някой друг. Когато я няма, тук е пусто, появи ли се, веднага се примъкват мачовците, търсещи нейното внимание /изключая Миродес, той търси спор с нея/.
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеLast edited by Selena2024; 10.11.2024, 22:24.
Коментар
-
да ви споделя случка от днес.
на паркинг на верига спирам до входа на обозначение майки с деца щот бяха заети инвалидните 4 места от служители на нагазина 99%.
Та ми свирят и аз не отразявам и некъф калъф ми вика. Тука не виждаш ли че е за майки с деца, само 2 места са и ти спираш точно тука.
Абе ти майка ли си ве, учудено питам. А трябваше яко да се хиля?
Коментар
Коментар