Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Още по-зле: в хода на чата той бил казАл... Много е убедително. Защо да ходиш при нея и да губиш време? Не си събрал смелост да отидеш и да й го кажеш в очите. Ясно: в чата остават все по-млади и може да им казваш, че си търсиш внучка.
В грешка си: не съм на 60+, а съм на 89.
Защо да варя ракия, ако мога да си купя - и ракия, и марков алкохол, които са достъпни във веригите. 50-70 лв. са джобни пари, а алкохолът е около тия цени. За бурканите в маркета - е същото: по-евтини и от алкохола. Кротичък съм си, но колежките не са на това мнение.
Какъв депозит те е патил? Работил съм в чужбина и валутата ми е превеждана по сметка. В разплащателната сметка - лева - не държа повече от 2-3 К лева, а ако се съберат 7-8 - веднага дръпвам - за да останат около 3 К. Инвестирам в: злато, валута, акции. (Така живеем ние - от аналоговите времена)
Харча за ГЛУПОСТИ - това е предназначенимето на парите: марков алкохол, качествена храна, всичко, което ми хареса, качествени парфюми за дамския състав (много са хубави емоциите при изненадата), хубави цветя ...
Направо ще те заболи главата от "разсипията", но нищо не ти препоръчвам: дръж си паричките на влог и се снимай пред голямата ти библиотека...
Понякога купувам книги, но приортет са ми изброените и - разбира се - Черни връх. Нямам общо с твоето мислене.
Коментар