IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
    Е, може ли да се излагаш така...?!

Духал, слагал и накрая, и най-важното не си запомнил.... РЕЦЕПТАТА за кървавицата...

Тя с купено месо няма да стане същата като едно време.

Но човек може да прочете няколко рецепти от нета и да си избере тази, която най-много му допада.

Слагала е черен пипер и червен пипер задължително, кой знае какви други подправки не е слагала, защото на село не докарваха.

Чубра не помня да е слагала.

Ти къде ще караш празниците? Имаш ли си Снежанка?

Коментар

• Е, може ли да се излагаш така...?!

Духал, слагал и накрая, и най-важното не си запомнил.... РЕЦЕПТАТА за кървавицата...

Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Те от Силистренско не са ларж никак. Уж е Добруджа и е богато. Аз съм разказвал за един свако,

Ние правехме домашни наденици и луканки през 80-те и 90-те години. И сме давали и на роднини. Сега няма от какво да ги правим и с купени продукти няма да е същото. Дори естествените черва ги надувахме и ги слагахме в банята малко да изсъхнат. И после ги пълнехме.

Баба ми правеше страхотна кървавица с кълцано месо. Като изсъхнеше, приличаше на петрохан. За жалост нямам рецептата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

така си и мислех...
        а на евго баща му и единя му дядо са давали ракия на хората ....без пари

евго, полаксчо освен, че мъкне тубите е и стиснат
        Те от Силистренско не са ларж никак. Уж е Добруджа и е богато. Аз съм разказвал за един свако,

Ние правехме домашни наденици и луканки през 80-те и 90-те години. И сме давали и на роднини. Сега няма от какво да ги правим и с купени продукти няма да е същото. Дори естествените черва ги надувахме и ги слагахме в банята малко да изсъхнат. И после ги пълнехме.

Баба ми правеше страхотна кървавица с кълцано месо. Като изсъхнеше, приличаше на петрохан. За жалост нямам рецептата.

Коментар

но като стана дума и от паззарджишката перла не съм кусал
          Куса се на село радке.Или в махалата.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Този израз се използва в смисъл, че не искаш сам да си създаваш грижи и главоболия.
            А аз откъдето и да ме погледнеш,съм си един голям проблем
            чудесно
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Кой аз ли, няма такова нещо. Аз взимам пример.....от най-успешният. Иначе залагам на компоти и лютеница поне Евго така рече.
              Аматьорско е без кисело зеле и процесът по неговото претакване

Как после ще се събудите на другия ден след всички тези доморасли алкохолища?

Настръхват ми миглите.

Коментар

Коментарът е връхтЪ, но защо си го публикувал като отговор към мен?
                Наздраве!
                Така го е почувствувал човекот. Чувства усещам витаят из нечие подсъзнание …
                Last edited by Selena2024; 10.12.2024, 22:59.

Коментар

стам, не срам, ще призная, че не разбрах ситуацията около пръста
                  Този израз се използва в смисъл, че не искаш сам да си създаваш грижи и главоболия.
                  А аз откъдето и да ме погледнеш, съм си един голям проблем
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

така си и мислех...

Кой аз ли, няма такова нещо. Аз взимам пример.....от най-успешният. Иначе залагам на компоти и лютеница поне Евго така рече.

Коментар

Няма вид на човек, дето ще тръгне да си връзва здрав пръст.
                      Наздраве!
                      стам, не срам, ще призная, че не разбрах ситуацията около пръста
                      препоръка е

Коментар

Абе ти като успешен НИ инвеститор до наща домашната ли допря? Пии си квалитетните пиячки.
                        Човек от време на време има нужда да удари по една отлежала троянска.
                        Аз на 8-ми декември с нея празнувах. По-едрата 1/3-та преплакна гладката мускулатура на храносмилателния тракт с нещо шотландско или ирландско. Губят ми се нещо националностите.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

може оригиналния коментар да е бил към теб
                          или просто да те харесва
                          Няма вид на човек, дето ще тръгне да си връзва здрав пръст.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Абе ти като успешен НИ инвеститор до наща домашната ли допря? Пии си квалитетните пиячки.
                            така си и мислех...

препоръка е

Коментар

Коментарът е връхтЪ, но защо си го публикувал като отговор към мен?
                              Наздраве!
                              може оригиналния коментар да е бил към теб
                              или просто да те харесва
                              препоръка е

Коментар

полаксчо, взимай пример от баща му и дядо му на евго
                                едно шише кайсивеа не си донесъл
                                за суджуци пък хич дума да не става

Коментар

Working...
                                X