If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Селенка, може ли да дадеш прогноза. В една свалка ако и мъжа и жената се играят много...въртят си номера, ама като на война. И никой не пада по гръб - какво следва?
+++
Дано новата 2025г. му е на късмет, защото създаването и поддържането на контакти в днешно време изключително енергоемко занимание.
Благодаря, дано ми е на късмет,
Относно другите върпоси, тя нямаше сама да намери обявата.
През 2007г съм й предлагал да станем сериозни приятели, но не прие. Ако беше приела, щях да й направя 2 деца, и всичко щеше да е ОК. Да видите как някой хора не си знаят късмета.
Аз нямам проблеми с комуникацията на живо. Наскоро си говорих с Йорданка Христова в супермаркета,
Трябват му контакти с жени.Ясно е,че трудно ще заговаря непознати жени,затова трябва да използва всяка възможност за контакти с жени,а социалните мрежи предлагат такива възможности.И аз с моята жена се запознах във Фейсбук.
Нямам тик ток все още, но Тиндър е слаба работа - жени на 40+ и фейк профили предимно.
Наскоро ми писа колежка от следването, която съм ти пращал на снимка и ти не я хареса. Честити ми Нова година.
Преди 20 г и помогнах да започне хубава работа - дадох й линк за обявата и й казах какво да говори. Аз тогава вече бях намерил хубава работа и знаех какво харесват и какво искат работодателите.
Тя все още работи там и си взема чисто 4000 лв с бонусите на месец. Тя се е доказала и са я повишили, но и аз имам принос за това.
Ходили сме на театър отдавна и съм опитвал да я сваля. Каних я на гости в новия апартамент. Не дойде. Малко е смотанка иначе. От години е без мъж и е кротичка, тиха. Каза че спестява. Опитвала е да си намери мъж чрез агенция за запознанства - след 5 г. й изпратили 50 годишен ИТ специалист с корем. И не го харесала. Освен това тя няма да шета на мъж и не прави hawk tuah.
Давай бе, човеко! И тая ще я изтървеш. Ще шеташ ти, а накрая ще шета тя
Остави го Мъск (тия са мошеници,които се представят с имена на известни личности),ама видя ли колко чужденки ме следват. Ама ми минаха тия мераци. Пълно е със загорели жени в Тик ток и се чудя защо самотните мъже като Евго не действат там.И не само чужденки-има и много българки,на които им личи,че са самотни и си търсят мъж.Някои са кифли, ама има и свестни. Поне такива изглеждат.То свестна жена е относително понятие.
Да си имаме уважението, моля! Свестна жена е жена ти, че ти търпи магариите.
Видях ти ги “женските профили”. Фалшименто, брат. И тук там някоя пуйка. Евго не го видях, което си е притеснително.
Трябват му контакти с жени.Ясно е,че трудно ще заговаря непознати жени,затова трябва да използва всяка възможност за контакти с жени,а социалните мрежи предлагат такива възможности. И аз с моята жена се запознах във Фейсбук.
+++
Дано новата 2025г. му е на късмет, защото създаването и поддържането на контакти в днешно време изключително енергоемко занимание.
Евгича да прави един канал за приготвяне на баници и ще натрупа яко последователки. Ще се налага да тегли томбола коя от най-активните съветнички да получи персонална покана за демонстрация.
Шегата настрана, но по-добре да действа в реалния свят, отколкото по Тиктоци и Инстаграми. Ако случи и на подходящ "опонент", ще научи по другия начин нещата, които деликатно му се споделят в темата.
Трябват му контакти с жени.Ясно е,че трудно ще заговаря непознати жени,затова трябва да използва всяка възможност за контакти с жени,а социалните мрежи предлагат такива възможности.И аз с моята жена се запознах във Фейсбук.
Нямам тик ток все още, но Тиндър е слаба работа - жени на 40+ и фейк профили предимно.
Наскоро ми писа колежка от следването, която съм ти пращал на снимка и ти не я хареса. Честити ми Нова година.
Преди 20 г и помогнах да започне хубава работа - дадох й линк за обявата и й казах какво да говори. Аз тогава вече бях намерил хубава работа и знаех какво харесват и какво искат работодателите.
Тя все още работи там и си взема чисто 4000 лв с бонусите на месец. Тя се е доказала и са я повишили, но и аз имам принос за това.
Ходили сме на театър отдавна и съм опитвал да я сваля. Каних я на гости в новия апартамент. Не дойде. Малко е смотанка иначе. От години е без мъж и е кротичка, тиха. Каза че спестява. Опитвала е да си намери мъж чрез агенция за запознанства - след 5 г. й изпратили 50 годишен ИТ специалист с корем. И не го харесала. Освен това тя няма да шета на мъж и не прави hawk tuah.
Е щом не съм я харесал, значи не ти трябва. Не че ти трябва някоя красавица, ама и защо ти е крокодил .
Иначе трябва като опция да разглеждаш и жени на 40 плюс.Някои са доста запазени и биха могли да родят деца.
...... ако смяташ, че с това, че си й дал обявата си и помогнал, жестоко се лъжеш. Жената е избрана заради качествата й, а твоят принос е единствено информацията за свободното РМ. Не сме сигурни дали жената нямаше да стигне до обявата сама. Както не веднъж съм ти писал имаш грешка в мисленето. Само веднъж ли сте излизали? Как я покани, нещо от рода на :
каня те в нас в новия апартамент?
или
След няколоо срещи и разговори на вечери?
Евгича да прави един канал за приготвяне на баници и ще натрупа яко последователки. Ще се налага да тегли томбола коя от най-активните съветнички да получи персонална покана за демонстрация.
Шегата настрана, но по-добре да действа в реалния свят, отколкото по Тиктоци и Инстаграми. Ако случи и на подходящ "опонент", ще научи по другия начин нещата, които деликатно му се споделят в темата.
Остави го Мъск (тия са мошеници,които се представят с имена на известни личности),ама видя ли колко чужденки ме следват. Ама ми минаха тия мераци. Пълно е със загорели жени в Тик ток и се чудя защо самотните мъже като Евго не действат там.И не само чужденки-има и много българки,на които им личи,че са самотни и си търсят мъж.Някои са кифли, ама има и свестни. Поне такива изглеждат.То свестна жена е относително понятие.
Намерих та и са втрещих Илон Мъск та следва леле мале. А Евго не та следва.
Евго, може ли така да не следваш Мирето у тик тока?!!
Коментар