IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Точно. Примера, който си дал е достатъчно показателен, че разсъжденията са на принципа - щом може да мине номера, що да не се възползва от ситуацията.
    Примери колкото щеш.Друг случай пак от университета. Един мой приятел имаше гадже. И тая все го хвалеше колко бил красив(а той наистина бе красив, рядко срещано за мъж).Да ама се оказа, че още се среща с бившия си приятел. Моя човек я беше проследил и оная му се беше кълняла, че ще е за последно. Ожениха се,имаха две деца и заминаха за чужбина,щото тая беше с баща чужденец,но израснала в България. И там му би шута и той се прибра в България .
    Та вземе ли жена да кръшка няма да е за последно. И НИКОГА не трябва да й се прощава.
    Друг мой приятел живееше в общежитие в чужбина с гаджето си и я беше хванал на калъп с друг мъж.И оная му беше лазила в краката и го молила за прошка. Той и прости и след това оная пак му сложи рога.
    Last edited by mirodes; 06.01.2025, 20:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Непрекъснато насаждаш морал в темата, пък Ценностна система ти е на последно място в класацията .
      Разбрал си го наопаки обаче. На най-долна позиция слагам външен вид, а на най-горна именно ценностната система. По десетобалната система.

За да ти е по-лесно да “вникнеш” в моята класация - едно време така оценяваха гимнастичките.

Момичетата ни получаваха десетки и биеха рускините въпреки якия натиск върху съдиите. Просто бяха перфектни. Рускините озверяваха и пак не им се получаваше. Интересни времена бяха.

Усещам, че си по спорта та затова се отплеснах.
      Last edited by Selena2024; 06.01.2025, 20:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами сами са си виновни такива мъже.Като видиш,че не те отразява и чао.А не да те третира като кученце.
        Имах един приятел в университета беше хлътнал по една жена.И то доста неатрактивна.Оная се изтряска с няколко свалячи и като не я отразиха склони да тръгне с него.Сега са женени.
        Точно. Примера, който си дал е достатъчно показателен, че разсъжденията са на принципа - щом може да мине номера, що да не се възползва от ситуацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Как изглеждаш е само елемент от поне още девет елемента, за да стане заварката:

1. външност
          2. сериозност
          3. чувство за хумор
          4. социална адекватност
          5. образованост
          6. доходи
          7. имоти
          8. професия
          9. социални връзки и контакти
          10. Обща ценностна система
          Непрекъснато насаждаш морал в темата, пък Ценностна система ти е на последно място в класацията .

Коментар

Така е, времето изравнява ранговете при жените и мъжете, но не е задължително. Много е кофти и не знам как се живее с тази мисъл. Човек да е n-ти избор и никога не е бил обичан истински, а са го взели, щото няма друго на хоризонта.
            Ами сами са си виновни такива мъже.Като видиш,че не те отразява и чао.А не да те третира като кученце.
            Имах един приятел в университета беше хлътнал по една жена.И то доста неатрактивна.Оная се изтряска с няколко свалячи и като не я отразиха склони да тръгне с него.Сега са женени.
            Last edited by mirodes; 06.01.2025, 19:24.

Коментар

• Още ли сте на въпроса за жените!?
              Сериозна работа.. Ще вземе да измести въпросите по фотосинтезата...

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Забелязал съм, че и на магарето Марко
                повече от 4 красиви магарици се натискат

А пък за г-н Бонобо няма да давам нецензурни подробности

И това ли е лъжа
                https://vm.tiktok.com/ZNeKLbru2/
                Мъж с 17 жени. Куц.Смее се на мъжете с по една жена.
                Тоя е с 40 жени.Не е голям красавец
                тhttps://vm.tiktok.com/ZNeKLvhT1/
                И това е нищо в сравнение с мъжа с 107 жени.На 92 години и още жени иска.
                https://vm.tiktok.com/ZNeKLKrcP/
                Ама ти като истински дебил за 4 не вярваш
                Last edited by Andi11; 06.01.2025, 19:40.

Коментар

Почти всички жени френдзоунват по простата причина, че около тях винаги се навъртат мъже.И те си ги държат във френдзоната и се оглеждат за някой друг. Ако не намерят някой подходящ в крайна сметка се хващат с някой от френдзоната.
                  Така е, времето изравнява ранговете при жените и мъжете, но не е задължително. Много е кофти и не знам как се живее с тази мисъл. Човек да е n-ти избор и никога не е бил обичан истински, а са го взели, щото няма друго на хоризонта.

Коментар

Обясни ми тогава как оня безработен и необразован руснак ,за който съм разправял има 4 жени, и то красиви, и още му се натискат.
                    Не отричам, че жените търсят изброените от теб неща, но афродизиак номер 1 за тях е властният мъж.
                    Забелязал съм, че и на магарето Марко
                    повече от 4 красиви магарици се натискат

А пък за г-н Бонобо няма да давам нецензурни подробности

Коментар

1. външност
                      2. сериозност
                      3. чувство за хумор
                      4. социална адекватност
                      5. образованост
                      6. доходи
                      7. имоти
                      8. професия
                      Обясни ми тогава как оня безработен и необразован руснак ,за който съм разправял има 4 жени, и то красиви, и още му се натискат.
                      Не отричам, че жените търсят изброените от теб неща, но афродизиак номер 1 за тях е властният мъж.

Коментар

За жалост има и такива патетични случаи. Но съдбата много обича да възвръща баланса с горчива ирония.

Такива жени, ако ти е направило впечатление са доста комплексирани и ниска топка. Топ мадамите изобщо не се занимават да фрзоунват.
                        Почти всички жени френдзоунват по простата причина, че около тях винаги се навъртат мъже.И те си ги държат във френдзоната и се оглеждат за някой друг. Ако не намерят някой подходящ в крайна сметка се хващат с някой от френдзоната.

Коментар

1. външност
                          2. сериозност
                          3. чувство за хумор
                          4. социална адекватност
                          5. образованост
                          6. доходи
                          7. имоти
                          8. професия
                          +1

Много ми допада това, което Миродес ме научи да казвам: "Палав плейбой съм аз, поживял съм си, но вече е време да се кротна и да улегна. Търся семейство и спокойствие."

От друга страна, има много културни мъже без приятелка - не е простак, учил е, пари има, чист, спретнат, на работа ходи, но не е срещнал жената. А има ресурс да отгледа 2-3 деца. Дори Жоро Любенов наскоро попита един от гостите си: "Защо така няма репродукция в ЕС?"

Коментар

Френд зоната е начин да покажат на мъжа ,че за тях е лузър и нямат никакво намерение да правят секс с него.,нито да се обвързат.Аз така веднъж ходих с една позната на спа уикенд и тъй като знаех,че си има приятел и то от дълго време и я питах дали ще се женят. И тя ми вика:"Не,той ми е най-добрата приятелка". И така го мота няколко години, докато накрая се омъжи за друг.И даже разбрах,че правел услуги на мъжа й все едно са приятели. Тя го прави на маймуна, оня продължава да е край нея.
                            За жалост има и такива патетични случаи. Но съдбата много обича да възвръща баланса с горчива ирония.

Такива жени, ако ти е направило впечатление са доста комплексирани и ниска топка. Топ мадамите изобщо не се занимават да фрзоунват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не се имам за такъв и изглеждам много добре за възрастта си.

През пролет 2024 г. се бях костюмирал един ден, изтупал и се возех в тролея. И един дядо ми вика: "Здравей, младеж". Отвърнах: "Здравей". Не знам какви стари ергени са ти в главата. Сигурно и не поддържаш у вас така както го правя аз.

Семейните хора също много често не са щастливи и има драма при тях.

А ти семеен ли си?

1. външност
                              2. сериозност
                              3. чувство за хумор
                              4. социална адекватност
                              5. образованост
                              6. доходи
                              7. имоти
                              8. професия

Коментар

Помислих, че става въпрос за този термин - grey area/zone. Там е мъглата.

В разглежданата хипотетична ситуация наистина е най-добре да се бяга бързо.

П.С. Споменатите мъже от теб са били супер несериозни и дори не проумявам с каква цел/мотивация са инициирали среща на която видимо не са имали интерес да присъстват.
                                Аха. Просто сивото е метафора за рутината.

Има много преплетени кабели в много глави. Мотивацията е да си начешат егото. Вторият си беше класически инсел. Сега ги разпознавам лесно. Причината винаги е в семейството.

Имам принцип. Отложи ли веднъж среща се дава втори шанс. Отложи ли втори път среща - не се дава трети шанс. В бизнеса е същото. Клиентите са същата история. Избягвам да слушам лакърдии.
                                Last edited by Selena2024; 06.01.2025, 16:05.

Коментар

Working...
                                X