Първоначално изпратено от keizer
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
По тези критерии Делян Пеевски ще се класира много добре
Затова в моите критерии няма "доходи" и "имоти", но има IQ
Критериите на Selena Коефициент Пеевски Точки неПеевски Точки 1. външност 1 5 5 8 8 2. сериозност 2 5 10 8 16 3. чувство за хумор 3 5 15 8 24 4. социална адекватност 4 5 20 8 32 5. образованост 5 5 25 8 40 6. доходи 6 10 60 3 18 7. имоти 7 10 70 3 21 8. професия 8 10 80 5 40 9. социални връзки и контакти 9 10 90 8 72 10. Обща ценностна система 10 0 0 10 100 375 371
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеКак изглеждаш е само елемент от поне още девет елемента, за да стане заварката:
1. външност
2. сериозност
3. чувство за хумор
4. социална адекватност
5. образованост
6. доходи
7. имоти
8. професия
9. социални връзки и контакти
10. Обща ценностна система
Затова в моите критерии няма "доходи" и "имоти", но има IQ
Критериите на Selena Коефициент Пеевски Точки неПеевски Точки 1. външност 1 5 5 8 8 2. сериозност 2 5 10 8 16 3. чувство за хумор 3 5 15 8 24 4. социална адекватност 4 5 20 8 32 5. образованост 5 5 25 8 40 6. доходи 6 10 60 3 18 7. имоти 7 10 70 3 21 8. професия 8 10 80 5 40 9. социални връзки и контакти 9 10 90 8 72 10. Обща ценностна система 10 0 0 10 100 375 371 Last edited by barbaron; 06.01.2025, 21:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Е то тогава ти трябва да ни преподаваш уроци как се свалят жени. Даже без думи веднага те е награбила.То и аз на студентски купони съм намазвал от чужди гаджета,ама приятелят им не е бил там, а пък и винаги аз съм бил инициатор. Ти си изпълнил мъжките мечти.
Тебе какво да те правим?
Коментар
-
Мормоните в САЩ също имат по много жени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Как се вика, да й прощава следващия, с който е изневерила. Че като му изтече мандата и него ще го накичат с рога.
Така като разказваш студентски истории, ми припомни една и на мен - Типичен студентски купон, колежка с гаджето й седяха до мен. Пичагата се напи и легна да спи. Приятелката му без абсолютно никаква предистория и закачка, докато си говорихме, ми хвана ръката и я сложи между краката й. После стисна бая силно. От моя страна нямаше време за реакция даже.Last edited by mirodes; 06.01.2025, 20:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
В днешно време има много ку*венца. То по облеклото и по поведението им личи.
И са готови да вземат чичко с пари вместо млад и хубав, но беден.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнениеОще ли сте на въпроса за жените!?
Сериозна работа.. Ще вземе да измести въпросите по фотосинтезата...
Човече, ти добави черен пипер на туршията и придаде нов вкус на саламурата !
Майсторска работа.
Коментар
-
Примери колкото щеш.Друг случай пак от университета. Един мой приятел имаше гадже. И тая все го хвалеше колко бил красив(а той наистина бе красив, рядко срещано за мъж).Да ама се оказа, че още се среща с бившия си приятел. Моя човек я беше проследил и оная му се беше кълняла, че ще е за последно. Ожениха се,имаха две деца и заминаха за чужбина,щото тая беше с баща чужденец,но израснала в България. И там му би шута и той се прибра в България .
Та вземе ли жена да кръшка няма да е за последно. И НИКОГА не трябва да й се прощава.
Друг мой приятел живееше в общежитие в чужбина с гаджето си и я беше хванал на калъп с друг мъж.И оная му беше лазила в краката и го молила за прошка. Той и прости и след това оная пак му сложи рога.
Така като разказваш студентски истории, ми припомни една и на мен - Типичен студентски купон, колежка с гаджето й седяха до мен. Пичагата се напи и легна да спи. Приятелката му без абсолютно никаква предистория и закачка, докато си говорихме, ми хвана ръката и я сложи между краката й. После стисна бая силно. От моя страна нямаше време за реакция даже.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Не ми се коментират цивилизации затънали в средновековието, особено пък простолюдието им.
Имаш богата библиотека. Чети за крепостните и техните порядки. Там ти е заровено кучето.
Коментар
-
Примери колкото щеш.Друг случай пак от университета. Един мой приятел имаше гадже. И тая все го хвалеше колко бил красив(а той наистина бе красив, рядко срещано за мъж).Да ама се оказа, че още се среща с бившия си приятел. Моя човек я беше проследил и оная му се беше кълняла, че ще е за последно. Ожениха се,имаха две деца и заминаха за чужбина,щото тая беше с баща чужденец,но израснала в България. И там му би шута и той се прибра в България .
Та вземе ли жена да кръшка няма да е за последно. И НИКОГА не трябва да й се прощава.
Друг мой приятел живееше в общежитие в чужбина с гаджето си и я беше хванал на калъп с друг мъж.И оная му беше лазила в краката и го молила за прошка. Той и прости и след това оная пак му сложи рога.
И са готови да вземат чичко с пари вместо млад и хубав, но беден.Last edited by Andi11; 06.01.2025, 20:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Точно. Примера, който си дал е достатъчно показателен, че разсъжденията са на принципа - щом може да мине номера, що да не се възползва от ситуацията.
- 1 like
Коментар
-
Обясни ми тогава как оня безработен и необразован руснак ,за който съм разправял има 4 жени, и то красиви, и още му се натискат.
Не отричам, че жените търсят изброените от теб неща, но афродизиак номер 1 за тях е властният мъж.
Имаш богата библиотека. Чети за крепостните и техните порядки. Там ти е заровено кучето.
Коментар
Коментар