IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

ми той нали е женен за няква певачка с големи цици.
    Ми то на него това едва ли му пречи.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

По тези критерии Делян Пеевски ще се класира много добре
      Затова в моите критерии няма "доходи" и "имоти", но има IQ

Критериите на Selena Коефициент Пеевски Точки неПеевски Точки
      1. външност 1 5 5 8 8
      2. сериозност 2 5 10 8 16
      3. чувство за хумор 3 5 15 8 24
      4. социална адекватност 4 5 20 8 32
      5. образованост 5 5 25 8 40
      6. доходи 6 10 60 3 18
      7. имоти 7 10 70 3 21
      8. професия 8 10 80 5 40
      9. социални връзки и контакти 9 10 90 8 72
      10. Обща ценностна система 10 0 0 10 100
      375 371
      Имам леко възражение. Всичките десет елемента трябва да са над нула, за да има класация

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
        Как изглеждаш е само елемент от поне още девет елемента, за да стане заварката:

1. външност
        2. сериозност
        3. чувство за хумор
        4. социална адекватност
        5. образованост
        6. доходи
        7. имоти
        8. професия
        9. социални връзки и контакти
        10. Обща ценностна система
        По тези критерии Делян Пеевски ще се класира много добре
        Затова в моите критерии няма "доходи" и "имоти", но има IQ

Критериите на Selena Коефициент Пеевски Точки неПеевски Точки
        1. външност 1 5 5 8 8
        2. сериозност 2 5 10 8 16
        3. чувство за хумор 3 5 15 8 24
        4. социална адекватност 4 5 20 8 32
        5. образованост 5 5 25 8 40
        6. доходи 6 10 60 3 18
        7. имоти 7 10 70 3 21
        8. професия 8 10 80 5 40
        9. социални връзки и контакти 9 10 90 8 72
        10. Обща ценностна система 10 0 0 10 100
        375 371
        Last edited by barbaron; 06.01.2025, 21:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Е то тогава ти трябва да ни преподаваш уроци как се свалят жени. Даже без думи веднага те е награбила.То и аз на студентски купони съм намазвал от чужди гаджета,ама приятелят им не е бил там, а пък и винаги аз съм бил инициатор. Ти си изпълнил мъжките мечти.
          Ето тук следва да ти припомня, че и ти си системен изневерител.

Тебе какво да те правим?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
            По тези параметри Делян Пеевски ще се класира много добре
            ми той нали е женен за няква певачка с големи цици.
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Мормоните в САЩ също имат по много жени.
              Голем праз. Други ренегати.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Как се вика, да й прощава следващия, с който е изневерила. Че като му изтече мандата и него ще го накичат с рога.

Така като разказваш студентски истории, ми припомни една и на мен - Типичен студентски купон, колежка с гаджето й седяха до мен. Пичагата се напи и легна да спи. Приятелката му без абсолютно никаква предистория и закачка, докато си говорихме, ми хвана ръката и я сложи между краката й. После стисна бая силно. От моя страна нямаше време за реакция даже.
                Е то тогава ти трябва да ни преподаваш уроци как се свалят жени. Даже без думи веднага те е награбила.То и аз на студентски купони съм намазвал от чужди гаджета,ама приятелят им не е бил там, а пък и винаги аз съм бил инициатор. Ти си изпълнил мъжките мечти.
                Last edited by mirodes; 06.01.2025, 20:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

В днешно време има много ку*венца. То по облеклото и по поведението им личи.

И са готови да вземат чичко с пари вместо млад и хубав, но беден.
                  Евгич, туряй едни мустаци, обувай мокасини и панталон и беж при парантиите. Ще те одрусат едно хубаво във всеки един аспект, но съм сигурен, че ще останеш доволен.

Коментар

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
                    Още ли сте на въпроса за жените!?
                    Сериозна работа.. Ще вземе да измести въпросите по фотосинтезата...
                    ++
                    Човече, ти добави черен пипер на туршията и придаде нов вкус на саламурата !
                    Майсторска работа.

Коментар

Примери колкото щеш.Друг случай пак от университета. Един мой приятел имаше гадже. И тая все го хвалеше колко бил красив(а той наистина бе красив, рядко срещано за мъж).Да ама се оказа, че още се среща с бившия си приятел. Моя човек я беше проследил и оная му се беше кълняла, че ще е за последно. Ожениха се,имаха две деца и заминаха за чужбина,щото тая беше с баща чужденец,но израснала в България. И там му би шута и той се прибра в България .
                      Та вземе ли жена да кръшка няма да е за последно. И НИКОГА не трябва да й се прощава.
                      Друг мой приятел живееше в общежитие в чужбина с гаджето си и я беше хванал на калъп с друг мъж.И оная му беше лазила в краката и го молила за прошка. Той и прости и след това оная пак му сложи рога.
                      Как се вика, да й прощава следващия, с който е изневерила. Че като му изтече мандата и него ще го накичат с рога.

Така като разказваш студентски истории, ми припомни една и на мен - Типичен студентски купон, колежка с гаджето й седяха до мен. Пичагата се напи и легна да спи. Приятелката му без абсолютно никаква предистория и закачка, докато си говорихме, ми хвана ръката и я сложи между краката й. После стисна бая силно. От моя страна нямаше време за реакция даже.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Не ми се коментират цивилизации затънали в средновековието, особено пък простолюдието им.

Имаш богата библиотека. Чети за крепостните и техните порядки. Там ти е заровено кучето.
                        Мормоните в САЩ също имат по много жени.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                          По тези параметри Делян Пеевски ще се класира много добре
                          Йок. Щото десети номер при него отсъства

Коментар

Примери колкото щеш.Друг случай пак от университета. Един мой приятел имаше гадже. И тая все го хвалеше колко бил красив(а той наистина бе красив, рядко срещано за мъж).Да ама се оказа, че още се среща с бившия си приятел. Моя човек я беше проследил и оная му се беше кълняла, че ще е за последно. Ожениха се,имаха две деца и заминаха за чужбина,щото тая беше с баща чужденец,но израснала в България. И там му би шута и той се прибра в България .
                            Та вземе ли жена да кръшка няма да е за последно. И НИКОГА не трябва да й се прощава.
                            Друг мой приятел живееше в общежитие в чужбина с гаджето си и я беше хванал на калъп с друг мъж.И оная му беше лазила в краката и го молила за прошка. Той и прости и след това оная пак му сложи рога.
                            В днешно време има много ку*венца. То по облеклото и по поведението им личи.

И са готови да вземат чичко с пари вместо млад и хубав, но беден.
                            Last edited by Andi11; 06.01.2025, 20:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Точно. Примера, който си дал е достатъчно показателен, че разсъжденията са на принципа - щом може да мине номера, що да не се възползва от ситуацията.
                              Присъединявам се по простата причина, че е валидно за всички и мъже и жени.

Коментар

Обясни ми тогава как оня безработен и необразован руснак ,за който съм разправял има 4 жени, и то красиви, и още му се натискат.
                                Не отричам, че жените търсят изброените от теб неща, но афродизиак номер 1 за тях е властният мъж.
                                Не ми се коментират цивилизации затънали в средновековието, особено пък простолюдието им.

Имаш богата библиотека. Чети за крепостните и техните порядки. Там ти е заровено кучето.

Коментар

Working...
                                X