If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При колите, ще отнеме 1-2 години докато придобия увереност зад волана.
Нали гледате "Ергенът". Единият пич е богат, а другият беден. На мен ми е по-симпатичен бедния - Виктор. По-сърдечен е и е по-красив. Жените обаче налитат на парите,
Ами за мен не е ок.,имам роднини и познати ,които са доста по-дълго навън и никой от тях няма такова презрително отношение към 90% от българите...Прочети му последния пост .....Да ...и ти може да си критикувала някои недъзи на българското общество/то пък ,в кое ли общество няма недъзи?!/ ,но никога от позицията на новоизлюпила се Доня, а той се е издул като пуяк,помислил си, че е някой "дьо" ,с петстотин годишна история... и с крайно презрение раздава акъл на нас,по-нисшите,как да живеем в "територията" си...Е...,няма нужда!
Има го този лек уклон, но следва да се вземат предвид всички обстоятелства около нечий жизнен път, а в случая не ги знаем всичките.
То ако става дума за надутост нашият доморасъл олигарх Матейко не му отстъпва. Те за това са голяма двойка двамата
Помня до 1982 г. След това отлетях на друга планета
По Nat Geo дават "1989 г. - годината, която промени съвременния свят".
Конкретно знам, че към края на 80-те има номинално увеличение на заплатите в НРБ. Обаче също така имаше дефицит, особено през 1989 и 1990 г. Празни магазини и опашки. И не даваха на хората да си купят ведомствените апартаменти.
Така че днешният живот предлага много повече възможности.
Също така съм забелязъл, че когато майката и бащата са икономични, детето е развей прах. Обратното също е вярно. При личните финанси моделът не се копира, а се прави обратното.
Коментар